Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 9:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 174  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 27 Thu, 1:05 am 
Elite Member

Valahogy eljutott hozzám Chachamaru szólója. Nem tudom, hogy most adta-e ki, avagy már régi, csak én kapcsoltam késõn.
Hát néhány szóban összefoglalva: közepes albumnak tippelném. Sokkal rosszabbra voltam felkészülve. Bár ettõl függetlenül egynél többször nem lennék képes meghallgatni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Oct 27 Thu, 10:37 am 
Elite Member

Az Air 2002 decemberében jött ki. A Kagero c. számban Gackt is énekel, és van az albumon egy Metamorphose című dal is :grin:

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 24 Sat, 11:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én csak most kezdtem beszerezni tőle a cuccokat, úgyhogy nem lesz olyan hosszú post....Miután annyit hallottam róla, meg annyi "sexy" képet láttam róla, gondoltam utánajárok, megnézem ki a fene ez a Gackt...nem tehetek róla, de elsőként nem is zene, hanem pv jött le, méghozzá az első oldalon sok port kavart Vanilla :D Először megláttam......hmmm SonGoku hairstyle??!Nemázsiai hölgyemény.......szőke haj, kék kontaktlencse(amerikanizéjsön? :x )....nem tom engem személy szerint rohadtul zavart a hangja beremegése.....ami mint kiderült nem csak ebben a számában van jelen :roll: Az Oasis nekem is tetszett(tetszett....hát nem volt olyan szar :D )Most töltöm a Vanilla-liveot.....és már előre félek......brrrrr....de akkor is megnézem........ áááááááá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 25 Sun, 1:14 pm 
oshare booty
oshare booty

mana wrote:
Az Air 2002 decemberében jött ki. A Kagero c. számban Gackt is énekel, és van az albumon egy Metamorphose című dal is :grin:

hja, és az egész album xar szerény véleményem szerint..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 3:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tokubei wrote:
....nem tom engem személy szerint rohadtul zavart a hangja beremegése.....ami mint kiderült nem csak ebben a számában van jelen :roll:

Engem is zavart először....de aztán rájöttem hogy ez annyira nem gackt sajátja hanem inkább a régi Japán népi énekstílus sajátsága... Gacktnál szerintem azért feltünő mert alpvetően pop zenét játszik..és a harmóniák meg minden olyan természetes meg szép meg populáris (nem rossz értelemben véve) hogy itt zavaró a bégetés. De pl Kiyoharunál már ilyesztő mérteeket ölt :) és mégsem zavar senkit mert ott annyira egyedülállóan jó az egész hogy nem üt el a zenéjének globális prezentációjától....

szal ez végiggyűrűzik mindenen ..népdalok enka pop megsatöbbi...én imádom.... sok sok tehetséges bárányka bégeta mezőn :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 6:30 pm 
Site Admin

jaaah, a messze földön híres speciaális vibrációs énektechnika (vagymi o_o) ami miatt az egyszerü halandó ki tud menekülni a világból ha meghall egy súlyosabb enkát... :bluegrin: én is szeretem, mondjuk ha túlzásba viszok akkor tényleg kissé fájdalmas tud lenni néha.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 6:51 pm 
Mumus

Mona wrote:
Tokubei wrote:
....nem tom engem személy szerint rohadtul zavart a hangja beremegése.....ami mint kiderült nem csak ebben a számában van jelen :roll:

Engem is zavart először....de aztán rájöttem hogy ez annyira nem gackt sajátja hanem inkább a régi Japán népi énekstílus sajátsága... Gacktnál szerintem azért feltünő mert alpvetően pop zenét játszik..és a harmóniák meg minden olyan természetes meg szép meg populáris (nem rossz értelemben véve) hogy itt zavaró a bégetés. De pl Kiyoharunál már ilyesztő mérteeket ölt :) és mégsem zavar senkit mert ott annyira egyedülállóan jó az egész hogy nem üt el a zenéjének globális prezentációjától....

szal ez végiggyűrűzik mindenen ..népdalok enka pop megsatöbbi...én imádom.... sok sok tehetséges bárányka bégeta mezőn :D

ez szépppp volt mona és ezt most nem gúnyból mondom Ji nem fogta fel előszőr az utsóóó pár mondatott heheh :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:08 pm 
Forum Addict

Most először látom, hogy valaki Gackt énektechnikájába köt bele...Hihetetlen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D wrote:

Mi ebben a hihetelen?Csak nem tetszett.....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:45 pm 
oshare booty
oshare booty

Tokubei wrote:
D wrote:

Mi ebben a hihetelen?Csak nem tetszett.....

csak óvatosan!! d a ultimate gackt fangörl, szal csak óvatosan az ien megjegyzésekkel :D egyébként sztem jó hangja van (már az mmben megszoktam...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:47 pm 
Mumus

jepp gackt jó volt amíg a malice mizer-ben volt!!!! a hangja még most ís jóóó da nekem ott jobban tetszett!!! 8) :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:50 pm 
oshare booty
oshare booty

Ji-chan wrote:
jepp gackt jó volt amíg a malice mizer-ben volt!!!! a hangja még most ís jóóó da nekem ott jobban tetszett!!! 8) :D :wink:

ez is igaz... gackt egyedül ien pop styloeos ami nekem nem mindig jön be... (de vannak azért jó számai csak azok aránya az összel nem oan jó mint az mm erában)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 7:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
csak óvatosan!! d a ultimate gackt fangörl, szal csak óvatosan az ien megjegyzésekkel :D egyébként sztem jó hangja van (már az mmben megszoktam...)

aha...sorry D, de ez van....különben egyáltalán nem azt íram, hogy rossz a hangja, vagy sztem nem tud énekelni....csa-a-ak-k a-a-z-z-t, h-h-hogy-gy z-zav-a-ar, h-hogy-gy r-re-me-g-g :scatter:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 8:27 pm 
Forum Addict

Tényleg ez az első eset, hogy valaki ezért szól, legalábbis én először látom, pedig már minden porcikájába és rezdülésébe belekötöttek :lol: Szóval ilyen értelemben úttörő vagy :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Dec 26 Mon, 8:29 pm 
oshare booty
oshare booty

D wrote:
Tényleg ez az első eset, hogy valaki ezért szól, legalábbis én először látom, pedig már minden porcikájába és rezdülésébe belekötöttek :lol: Szóval ilyen értelemben úttörő vagy :lol:

és bátor XDDD (h mindezt előtte)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour