Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 05 Tue, 5:48 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 09 Mon, 9:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayami wrote:
Elnar wrote:
Ayami wrote:

Ééééés... Köszönöm mindenkinek aki megdícsérte a cipõmet, kár, hogy nem bírtam ki benn olyan sokáig, dehát az a cipõ... *.* (igen buli után a buszmegállóban kiderült, hogy híres vagyok, mert rajtam volt A cipõ XD)

Te voltál ugye aki a kis dobozban cipelgette a fekete lakk csótányroppantót? :lol:

Mi az, hogy csótányroppantó? Én ilyesmire sosem használnám! De amúgy igen ^^

XD Mi patacipőnek hívjuk az ilyet XD De ez se rossz :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 09 Mon, 9:47 pm 
Mumus

Manic wrote:
Ji-chan wrote:
na a másik a Metis Gretel szám azért lett lekeverve mert épp megölni készülte a hangulatot éreztem hogy a másikat kellett volna tőlük választanom!!

Nem tudják, mi a jó zene... xD

DEén igen csak a közönség nagyrésze nem ismerte!! és én hibám nem a pörgöset raktam be na de sebaj :D!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 09 Mon, 10:42 pm 
Member

Newra wrote:
No én is :yoberry:
Köszi a bulit Ji és Case! Szilveszter óta ez volt a legjobb :D Az meg hogy Neko még akkor is pörgött, mikor már dőltünk kifelé... :D Nagyon jó blokkok voltak, a Misshitsuért meg külön köszönet! Nem gondoltam vna h egyszer buliban fogom hallani, pont mikor szükség van rá. És Case, legközelebb figyelj ha neked énekelünk XDDDDD
Ji: :glomp:
A tánctéri bagózásról meg annyit, hogy akinek szóltam, hogy oltsa el, szó nélkül megtette, köszönöm nekik :)

Naná, h pörögtem :multi: vegre 90%ban olyan zenek mentek amire lehetett razni meg tombolni, nem sultem/fulladtam meg a melegtol meg a tömegtöl, nem ment szét a dobhártyám a hangerőtől/basszustól es örök hála Megunak amiért még a kihalás közepette is bejött velem 1-2 szamra táncizni :hug: (meg persze az egész bandának a közös táncikért meg ökörködésért) :D Egész vasárnap pörögtem még :D de azért már előre félek, hogy milyen meglepikkel keszültök a 10ik bulira. ^^"""""""
Tracklistet meg kepeket mihamarabb es nem lehetne feltolteni a szamokat vhova egybe? XD
Case, Ji!! meg ilyen bulit!! :jiggy:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 12:40 am 
Site Admin

Neko wrote:
es nem lehetne feltolteni a szamokat vhova egybe? XD

há az egy pöttyet macerás lenne.. xDD

képeket meg végignézegettem és kicsit túl sok lett a táncikálós-sokemberes kép és kevés az olyan amin csak külön kaptam le embereket. :? majd legközelebb többeket zaklatok, hogy fotóplííz. xD meg hétvégére igyekszem felpakolni a képeket, meg valamikor a beszámolót is megcsinálom majd hamarosan. o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 8:08 am 
Forum Expert
Forum Expert

Mivel tegnap már kiderült az időpont, ezért megcsináltam az event-et is hozzá: NIPPON SHOXX #10 :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 3:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Elfelejtettem a buliértékeléshez mondani, hogy ismételten a lehető legjobb számok kerültek be zárásnak. ^^ (ezt vétek lett volna kihagynom az éjszaka értékeléséből)
Jó volt rá angolkeringőzni. Kár hogy a táncpartnerem már a bubuját a vállamratette, annyira hulla volt a sok táncitól. Meg is lett a böjtje: összekente rendesen a hajfestéke a fehér ingemet ^^
Tanulság: legközelebb nem fehérbe megyek. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 3:27 pm 
Senior Member

igen köszííííííííííííííííííííííííííííí JIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *-* nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon kösz *puszí*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 6:29 pm 
Newbie

Nyah pár képecske...nem lettek valami jók, de nem leharapni a fejem érteee =^^=

http://picasaweb.google.hu/RaffiHime/NipponShoxx9Resized1024x789
tudom kicsit kevés meg ratyi minőségű, de még csak gyakorlok...eehhe

Amúgy a party jó volt, bár volt egy rész ahol kicsit bepunnyadtam...Köfi minna {-Sayendou-Tokyo Drift-But-Honey Drop-}

"You know you love yourself {-but-}..." Ho...mo...janai~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 7:04 pm 
VIP Member

Én annak a számnak szeretném megtudni a címét ami durván techno-s volt és majdnem csak én táncoltam rá őszintén :lol:

Ez a lyuk jobban tetszett mint a rég bejáratott :greengrin:
És így fél kiló malterral a fülben is jobbnak tűnt a hang aminek csak örülni lehet. A whiskey árán volna mit csiszolni. :finger:
A negatívumok egyike a szjbalökött időjárás volt amiért bárkinek elharaptam volna a nyakát ha tudom hogy az segít.
Jah és ne örüljetek hogy a tömegverekedés elmaradt legközelebb talán nem leszek ilyen fáradt :greengrin:

Ha valaki még nem ismerne és abba a hibába esik hogy kíváncsi annak segítség lehet hogy én voltam a Ferrari pólóban 8-) :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 7:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát terveim szerint a következőre megyek megint, az se legyen ám fikarcnyival se rosszabb, mint amilyen ez lehetett~
a képeket azért végigzongoráztam, van egy kedvencem :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 7:56 pm 
Senior Member

Raffi wrote:
Nyah pár képecske...nem lettek valami jók, de nem leharapni a fejem érteee =^^=

Kösz, hogy megkíméltél a nyilvános, premier planban való égetéstől... ^^
/nincs épp fotogén fejem, tudom.../

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 10 Tue, 11:51 pm 
Site Admin

Newra wrote:
Nagyon jó blokkok voltak, a Misshitsuért meg külön köszönet! Nem gondoltam vna h egyszer buliban fogom hallani, pont mikor szükség van rá. És Case, legközelebb figyelj ha neked énekelünk XDDDDD

Ahh, ezt csak most vettem észre...! HOgy mivan, milyen éneklés, hol-mi-micsoda? xDDD
(misshitsu-t meg már jópár buli óta be akartam rakni, csak valahogy végül sosem volt meg a megfelelö hangulat / alkalom hozzá. ^^")

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 10:27 am 
Senior Member

A képek nagyon tökjók lettek, pont egészséges mértékben vagyok rajtuk. :pinky2:v

A buli meg sokkal jobb volt, mint amilyenre (szervezésen kívüleső problémák miatt) számítottam, emellett úgy tűnik nekem már sose lesz egy kedélyes eszmecserém egyetlen yukbéli ruhatárossal sem, dehátistenem. xDD
Pozitívum, hogy olyan kedves ismerősökbe botlottam, akiket már hónapok óta/ 1éve nem láttam, szauna se volt mindenhol.
Apropó botlás, bocsi Case, hogy frontálisan karamboloztam veled, egy pillanatra lepergett előttem az életem, hogy kiverem a kezedből az apparátot, de nem történt meg. : D
A kínai pop meg váratlanul ért, de végül úgy döntöttem, hogy marhajó partizene. :sheep: (jé, birkaszmájli~)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 10:32 am 
Forum Expert
Forum Expert

Chimaera wrote:
hát terveim szerint a következőre megyek megint, az se legyen ám fikarcnyival se rosszabb, mint amilyen ez lehetett~
a képeket azért végigzongoráztam, van egy kedvencem :heart:

De jössz ám, muszáj lesz, kötelezö, ha önszántadból nem vagy hajlandó, akkor cipelünk. :pinky2:

Ó, képek között van egy aranyos. XD Meg egy, amelyiken úgy mosolygok, mint egy diplomás retard, de hát istenem... XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 11 Wed, 10:59 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
De jössz ám, muszáj lesz, kötelezö, ha önszántadból nem vagy hajlandó, akkor cipelünk. :pinky2:

okké, de akkor a másik felemet is cipeljétek :pinky2: majd iszunk valamit, mer' idén nem vettem neked születésnapi motyót. :pinky:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour