Hazaértem! XD Igen ez egy fontos dolog a számomra! XD
A buli nagyon jó volt, de én mindig jól érzem magam, szóval ez nem kérdés!^^
A zenei felhozatal isteni volt, bár a buli felétől cipő nélkül táncikáltam a színpadon(mert ott legalább nem lépnek a lábamra! XD), pedig aztán tőből amputálni akartam mindkét lábam! XDD
keii wrote:
És amit nem hittem el, az a Hell No volt.

:D:D Örök hála érte, és ezek után mégjobban szeretlek! ^^
Igen, addig hisztiztem ott mellette mire leadta! XDD Pedig nem vagyok az az ember, aki számot szokott kérni, talán ez volt a harmadik alkalom, h bármit is kértem... o.O
Jude és Ji! már megint nagyon jó volt veletek denszelni! =^.^= Még sok ilyet! Yay for the booty shakin' music! XDD
Case: Majd ha van időd akkor a Tokyo Driftnek azt a számát felpakolnád ftpre? vagy ha esetleg vlkinek meg van, akkor megköszönném!^^
És Mégegyszer köszi Case, h aludhattam egy órát nálad! sok hasznát egyébként nem vettem, mármnt az alvásnak, mert mindkét főnököm megjegyezte, h rohadt szarul nézek ki! XD de szerencsére már 4kor elengedtek haza!^____^
Malice! Téged még mindig szeretlek!^0^
Negatívumokról csak annyit, h volt egy pár idióta pogós állat, akik egy-kétszer belém könyököltek a buli elején, de próbáltam nem tudomást venni róla... a másik pedig tényleg az, h nem vlmi jó a terem szellőztetése, mert még ha csak egy számot is táncikáltam, már akkor szakadt rólam a víz. x_x De ezek, olyan dolgok, amiken igazából nagyon nem lehet javítani, szóval ez van!^^
Mindenki, aki fotózott, kérünk sok képet!^^
(most remélem nem leszek olyen sokon rajta, mint a múltkor! x.x)