Jigsaw kérésére:
Korog - 2001 - Próbáld Újra
Korog - 2002 - Live In Studio
Ilyeneket írnak róluk, hogy:
Quote:
A Korog nagyjából 1995 óta működik, saját bevallásuk szerint saját örömükre zenélő emberek szabadidős tevékenységeként. Ha mindenképen jellemezni szeretnénk amúgy behatárolhatatlan muzsikájukat, akkor afféle szélsőséges, kísérleti metálnak nevezhetnénk, amelyben páratlan ritmusokra építkező fiktív népzenét ősrockba oltanak. A csapat rendkívül ritkán látható élőben, bár már végigjárták párszor az országot... a Sziget Bahia színpadának fix fellépői közé tartoznak. Az évről évre változó koreográfiát, maszkokat felvonultató hajnali szigetes koncertjük mély emléket hagy az arra járó fesztiválozókban.
Quote:
A magyar undergroundban kultikus tiszteletnek örvendõ csapat valami olyan feszesen és halálpontosan pakolta elénk könyörtelen zenéjét, hogy a kis klub falait majd’ szétvetette az energia. Meg is mondom az õszintét, hogy nálam ez a zene már kissé ki is verte a biztosítékot, és csak félénken, távolabbról figyeltem az ötös fogat színpadi tevékenységét, egyszer-egyszer elõremerészkedve csak egy-egy fotó erejéig. A Marco Polo apró koncerttermére ki lehetett volna tenni a Megtelt táblát ekkor már. Noha a Korog zenéje az én ízlésemnek már túl szélsõséges, minden elismerésem a fiúké!
Szerintem meg zseniálisak, ha mindenképp hasonlítani kellene valamihez, akkor pl. a Watch My Dyinghoz hasonlítanám. Hallgassátok.