Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:24 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 3:51 pm 
Senior Member

Doll wrote:
Yue wrote:
nekem eddig csak egy girugamesh CD-m van =D
én azthiszem türelmes leszek, és megvárom amíg CDjapanon újra rendelhető lesz. olvasgattam véleményeket több helyen az ilyen rendelős oldalakról, és valahogy csak bennük bízom meg igazán. >.< no mindegy. (amúgy NEWS DVD mennyibe került?)

igen, a cdjapan megbízható, meg hamar szállít!^^ de yesasia is nagyon jó bár az írták, h kb 12 nap mire ideér, de legalább ideér, remélem! XD
a NewS dvd 11000Ft volt... ezen kívül még van egy SuG minialbumom ami CD/DVD-s(de ez már nem ide tartozik)!^^
és persze ezeket mind Sanako-channak köszönhetem, mert én nem értek a netes rendeléshez!^^"""

hidd el, én sem nagyon =D nekem is segítenek.. amúgy NEWS DVD elég drága volt o.o vagy csak én sokallom, végülis nem a szomszédból jött =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 4:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
hidd el, én sem nagyon =D nekem is segítenek.. amúgy NEWS DVD elég drága volt o.o vagy csak én sokallom, végülis nem a szomszédból jött =D

hát... végülis a posta költség volt 800yen vagy mennyi és maga dvd meg 5490yen ha jól emlékszem!^^""" bár ebben nem vok biztos, de pl a KAT-TUN - Real Face koncert dvd is ugyenennyibe kerül!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 8:04 pm 
Forum Addict

Rövid és tömör leszek :lol: . Akiket érdekelnek a számok.
Kat-tun III. Queen of Pirates első napi eladás: 65 445
(Basszus milyen pletykát olvastam: Akanishi néhány éjszakát egy melegbárban töltött mostanság. Azért Jin fiam, ne vidd túlzásba. Hozzáteszem, abszolút semmi bajom a homoszexuálisokkal.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 9:36 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Rövid és tömör leszek :lol: . Akiket érdekelnek a számok.
Kat-tun III. Queen of Pirates első napi eladás: 65 445
(Basszus milyen pletykát olvastam: Akanishi néhány éjszakát egy melegbárban töltött mostanság. Azért Jin fiam, ne vidd túlzásba. Hozzáteszem, abszolút semmi bajom a homoszexuálisokkal.)

első napra ez nem is olyan rossz ugye? o.o amúgy néztem, DUES még 3. hét után is a 8. helyen áll. (asszem 3 hete jelent meg :$)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 05 Thu, 2:02 pm 
Forum Addict

wááá végre emghalgattam már énis este 8ra kb :D áh ez az album nagyon el van találva *_* azóta rátettem az egészet mp3ra XDD ma mást még nem is hallgattam XDDD

nekem JE-s cuccok közül volt ez az első :D tavaly február óta összegyűjtöttem néhány eredeti
CD-t XDD mostanában h tudom h nem nehéz rendelni, meg van munka emg mindne,m sztem többet fogok még rendelni :lol:

UI: el vagyok tiltva 3 napra úgyhogy ne írjaotk sokat XDDD majd sztem vasárnap tudom csak elolvasni az új hszeket -.-"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:53 am 
Forum Addict

mégse lettem eltiltva lol XD

Image

imádom ezt az embert :lol:

Last edited by Sanako on 2008 Jun 08 Sun, 8:59 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:58 am 
Senior Member

Sanako wrote:
imádom ezt az embert :lol:

Jinnek tök jól áll a fekete haj! Meg ez aranyos kép =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 6:10 pm 
Forum Addict

Nem tudom láttátok-e már, de ha nem nézzétek meg a Making of Don't you ever stop-t. Mondjuk nem volt annyira vicces, meg érdekes mint a Lips making, de nem volt rossz ez sem. Kame mondjuk mintha kicsit kevesebbet szerepelt volna, mint általában. Itt a hardsubos verzió.
Credit: newshfan
http://www.megaupload.com/?d=R4IUNC37

Itt meg egy friss Kat-tun kép, igaz lekicsinyítve. Mondjuk Ueda haja nem tetszik, szerintem annyira jól nem áll neki, ill. Junnoé sem valami fényes itt.
De összeségében véve jó kép és még Koki is megborotválkozott. :lol:

képcredit: vaguelyinnocent
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Image

*megy megverni Jin-t* HOL A RASZTA???!!! Damn Jin! pedig milyen kurva jól állt neki! *0*
És éljen! Koki szőrcsomó nélkül! XD
Egyébként sztem Uedának jól áll ez a haj!^^ Mondjuk mindenképpen jobb, mint mikor állandóan Gacktot cosplayelt! X.X
Junno meg úgy néz ki, mintha a fodrász nagyon elcseszte volna a haját! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:20 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
*megy megverni Jin-t* HOL A RASZTA???!!! Damn Jin! pedig milyen kurva jól állt neki! *0*
És éljen! Koki szőrcsomó nélkül! XD
Egyébként sztem Uedának jól áll ez a haj!^^ Mondjuk mindenképpen jobb, mint mikor állandóan Gacktot cosplayelt! X.X
Junno meg úgy néz ki, mintha a fodrász nagyon elcseszte volna a haját! XDDD

Gackt-os cosplay :lol: ! Ha egyszer nagy rajongója. Mondjuk ezzel a frizurával legalább nem nőies annyira.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Gackt-os cosplay :lol: ! Ha egyszer nagy rajongója. Mondjuk ezzel a frizurával legalább nem nőies annyira.

Jaj hát hallod az borzalmasan állt neki! X.X egyébként is nagyon fehér a bőre, és mikor még ahhoz berakott olyan kék kontaklencsét úgy nézett ki, mint vlmi lepedős szellem! >.<
Mondjuk Uedának legjobban a YOU PV-s kinézet állt jól! nagyon aranyos volt a fekete hajjal!^^ Mondjuk volt, h akkor azt hittem, h Haidot is cosplayelni akar! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kat-tun-t... ide nekem, gyorsan!

Lécci ^^ De ne számokat, hanem albumot ;) *művelődik* Nem is olyan rossz, ha csak hallgatni kell őket. ^^

Edit: Gonosz módon direkt nem az mp3 topicba írtam, csak hogy elmondhassam magamról hogy írtam a Kat-tun topicba is :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:46 pm 
Forum Addict

Koga wrote:
Kat-tun-t... ide nekem, gyorsan!

Lécci ^^ De ne számokat, hanem albumot ;) *művelődik* Nem is olyan rossz, ha csak hallgatni kell őket. ^^

Edit: Gonosz módon direkt nem az mp3 topicba írtam, csak hogy elmondhassam magamról hogy írtam a Kat-tun topicba is :P

http://megadownload.net/
Ha ide beírod az első két album címét, kapsz egy pár linket, de hogy milyen minőségűek azt nem tudom.
Album címek: Best of Kat-tun, Cartoon KAT-TUN II You, KAT-TUN III QUEEN OF PIRATES (ez most jelent meg)

A 3. album pedig:
http://www.megaupload.com/?d=MMXPYFVV
(credit: pinkujisatsu)

De lehet a lányok mindjárt megdobnak ötszáz link-el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:49 pm 
Senior Member

Akira wrote:

Image

de ez biztosan mostani kép? mert elvileg Kame-nek most rövid a haja =D de végülis mindegy. DUES forgatást pedig még nem volt időm megnézni (nemrég értem haza) de holnap első dolgom lesz suli után =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 08 Sun, 8:53 pm 
Forum Addict

Kérlek szépen, július havi Wink Up. Tehár elvileg nem olyan régi, bár ezt már régebben megcsinálták az biztos. Szerintem lehet akár több hónappal előtte is, ezt nem tudom.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour