Animelover wrote:
Télleg vmi olyasmi hangzása van az első számnak, már csak Jack Sparrow kéne mellé...

De nagyon jó!!!! *0* mintha Hans Zimmer-t is belecsempészték volna! XDD
Egyébként végig hallgattam!^^
*INNENTŐL SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!*
Kedvencek:
TABOO: Ez a szám beillene a Karib tenger kalózainak OST-jébe! XD nagyon teccik!^^
HELL, NO: Hát HELL YEA'!!!! Ez a szám k*rva jó! Jin a hangját nagyon szépen oda tette, and KAT-TUN ROCKS! XD
DISTANCE: Erről nekem egy pillanatra az anyummal sokat hallgatott 80as évek zenéi jutottak eszemben, de ez egy gyönyörű lassú szám!^^ a dallama pedig olyan ismerős!^^
SHOT!: Nekem erről vlmi vicces musical jutott eszembe meg az ilyen régi színpad táncocskák egy szál zongorával meg a táncosoknak sétapálcával! XD Nagyon aranyos szám!^^
12 o'clock: amikor Jin az elején elrappeli egy napját, hát ez nagyon-nagy! XD De ez a szám is nagyon! Booty shakin' YESS! XDD
Ai no command: Oh YAY! HELL, NO-hoz hasonló nagyon eltalált szám! pörgős, meg energikus, meg rockos!^^
SIX SENSES: végre rendes felvételben!^____^ jó persze hiányoznak a sor végi ordítások, de így is ugyanaz a hatás!^^ És Jin jobban hangsúlyozza az angolt! XD
A többi szám első hallgatásra nem jött be.
Összegezve: az album csodásan startol a közepére kicsit uncsi lesz, de a végét újra felhúzzák!
Szóval KAT-TUN:
OTSUKARESAMADESHITA!!!!!!