Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:36 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Marha? o..o (a szürkemarháról jutott eszembe... :beaten:)

Nyugodj meg Akira, ahogy Yue is mondta, elintézik egymás között. ^^ Mondjuk nagyon nem szép h beszólogatnak nekik, de ez van. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:16 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:

Nyugodj meg Akira, ahogy Yue is mondta, elintézik egymás között. ^^ Mondjuk nagyon nem szép h beszólogatnak nekik, de ez van. :?

Nem a marha :lol: , bár az sem szép szó, az a szó ennél rondább. :oops:
A beszólással az a baj, hogy szerintem nem intézik el egymás között, hanem max. szimplán utálják egymást, bár ez meg már megint olyan dolog ami nem tartozik ránk, ez az ő magánügyük, az már más kérdés, hogy beszédtéma.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tehén? :beaten: *több ötlete nincs*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:23 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Tehén? :beaten: *több ötlete nincs*

Na jó, segítek P-vel kezdődik és y a vége. És tényleg nagyon csúnya, ezért nem is akartam hangoztatni, mert bunkó dolog ez tőlem, hogy így hívom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:24 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Animelover wrote:

A beszólással az a baj, hogy szerintem nem intézik el egymás között, hanem max. szimplán utálják egymást, bár ez meg már megint olyan dolog ami nem tartozik ránk, ez az ő magánügyük, az már más kérdés, hogy beszédtéma.

de ezek a beszólások biztosan nem vérre mennek, mert inkább csak viccnek szánják őket, hogy a közönség tudjon min nevetni egy jót. nem is kéne felvenni a sértést, csakhát azt nem olyan könnyű azért..
(Akira:neked nincsen last.fm-ed?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:27 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
Akira wrote:
Animelover wrote:

de ezek a beszólások biztosan nem vérre mennek, mert inkább csak viccnek szánják őket, hogy a közönség tudjon min nevetni egy jót. nem is kéne felvenni a sértést, csakhát azt nem olyan könnyű azért..
(Akira:neked nincsen last.fm-ed?)

Utolsó kérdésedre a válasz, nincsen, mert ha lenne is lusta lennék foglalkozni vele, ill. időm sincs nagyon, van multis oldalam, de azon is ezerévente egyszer csinálok valamit. Lj oldalamon meg semmit. :D
Miért?

És hogy ne legyek teljesen off, persze ezek a beszólások viccnek indulnak, de marha nagy sértődések lehetnek belőle. Lásd mikor Uedának viccből beszólt Ryo, hogy a topic témánál maradjunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:33 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Utolsó kérdésedre a válasz, nincsen..

És hogy ne legyek teljesen off, persze ezek a beszólások viccnek indulnak, de marha nagy sértődések lehetnek belőle. Lásd mikor Uedának viccből beszólt Ryo, hogy a topic témánál maradjunk.

jó, de akkor konkrétan Ryo a szemébe röhögött, és aztmondta neki hogy te egy senki vagy. vagy valami ilyesmi volt. jó ezt nem azért mondom, mert pl a műsorokban egyemásnak való üzengetés olyan jó dolog lenne, de Ryo ott szerintem akkor is elég durva volt. és most nem Uedát védem csak mert kedvelem, ahnem na érted.. =D

azért, mert érdkelne miket hallgatsz :P amúgy nem anyg cucc. ez nem olyan oldal, hogy kimondottan foglalkoznod kéne vele. scak legyen mindig bekapcsolva a program, aztán csinálja ő a dolgát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:40 pm 
Forum Addict

Küldem pü-t. Ez már nagyon off, de egyelőre kifogytam a Kat-tun-s témákból, marha meleg van, gondolkodni se tudok normálisan. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 11:19 pm 
Forum Addict

Yue, ha fent vagy még, gyere már MSN-re kicsit. Ez nagyon off, bocsi. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

elkezdtem letölteni a Queen of Pirates-t sukiról, már kivi vok! XD
de közben reménykedem benne, h Sanakonak hamar megérkezik a limited példánya, mert meg akarom nézni azt a bookletet meg a dvdt! XD

Tudom, h szeretsz Sanako-chan! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 9:35 pm 
Senior Member

Doll wrote:
elkezdtem letölteni a Queen of Pirates-t sukiról, már kivi vok! XD
de közben reménykedem benne, h Sanakonak hamar megérkezik a limited példánya, mert meg akarom nézni azt a bookletet meg a dvdt! XD

Tudom, h szeretsz Sanako-chan! XDDD

és azt a bookletet nem lehetne valahogyan beszkennelni? O.O *nagy-nagy bociszemekkel néz* amúgy tegnap tervezgettem, hogy talán megrendelem én is, egyrészt azért mert tényleg érdekel, meg tehetetlen vagyok, és nekem kell az album 320kbps-ben. :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 9:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
és azt a bookletet nem lehetne valahogyan beszkennelni? O.O *nagy-nagy bociszemekkel néz* amúgy tegnap tervezgettem, hogy talán megrendelem én is, egyrészt azért mert tényleg érdekel, meg tehetetlen vagyok, és nekem kell az album 320kbps-ben. :oops: :oops:

sztem úgyis lesznek amcsi scannek!^^ és ahogy Sanako-chant ismerem még rendesen kinyitnom sem lesz szabad nehogy megtörjem! XD az ilyen dolgok miatt nagyon tud harapni, úgyh inkább óvatos maradok, mert a végén elveszítem a "kakkoi pozíciómat"! XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 10:04 pm 
Forum Addict

berippelem majd neked ha gondolod =)

közbe néztem, ahogy írtama hszt h megelőztééél XD dee, lehet hogy beszkennelem majd XDD attól függ :lol: de tényleg amcsik tuti h scanelik

és addig nem hallgatom mg akorse x'D úgyhogy, Doll-chan, ne mond majd el h milyen XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 10:04 pm 
Senior Member

Doll wrote:
Yue wrote:

sztem úgyis lesznek amcsi scannek!^^ és ahogy Sanako-chant ismerem még rendesen kinyitnom sem lesz szabad nehogy megtörjem! XD az ilyen dolgok miatt nagyon tud harapni, úgyh inkább óvatos maradok, mert a végén elveszítem a "kakkoi pozíciómat"! XDDDD

igen, azt én is remélem ^^ amúgy megértem én, én is félteném :P azért ha valaki találna majd scaneket, létszi tegye be a linket, vagy valamit :$ ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

"miss LJ princess" - Sanako-chan - tuti, h az elsők közt lesz aki megtalálja a scanneket! XD Egyébként ez jó értelemben mondom, mert én nagyon nem értek az LJ-hez, vagy 3 accountom volt már és mindnek elfelejtettem a jelszavát meg a felhasználónevét! XD

Jah és Sanako, azt megnéznéd, h mekkora a Shounen club summer special? és ha lehet akkor viszem az mp3amat, mert már megint az jár a fejemben! XD Jin és Pi olyan jókat poénkodnak! Főleg az az amerikai akcentusos japán! XDDDD (na meg persze Takki, Pi imádata! XDDD)

Edit: elkezdtem hallgatni... ez volt az első szó ami eszembe jutott:
SUGEEEEE *0*
akaratlanul is eszembe jutott róla a Karib-tenger kalózai! o.O

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour