Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:34 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:46 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Huhh, köcci, de nem tom h neked lejönne-e. o_O; Nekem azt írja ki h "not authorized yet, wait more 25 hours". -_-" És MINDIG ezt írja ki ha innen egy újabb torrentet töltök. -_-" Akkor mások h fejezhették már be? :S

igazából nem tudom mi lehet a baj. mondanám, hogy valami a beállításokkal nem stimmel, de ha csak ezzel az oldallal van probléma, akkor sajnos nemtudom. minden esetre, nekem szépen szedi, szóval majd feltöltöm. ^^ (nem biztos hogy ma, nemtudom meddig leszek :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:51 pm 
Forum Addict

Fent van az új album is, ami június4-én fog megjelenni. Lehet valaki előbb megkapta. :D
Jól van, nekem meg meg kell tanulni olvasni. :lol:
Nekem is jól jön, nem értem neked Animelover miért nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:55 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Fent van az új album is, ami június4-én fog megjelenni. Lehet valaki előbb megkapta. :D
Jól van, nekem meg meg kell tanulni olvasni. :lol:
Nekem is jól jön, nem értem neked Animelover miért nem.

:D

amúgy csodálkozom, hogy a DUES-ot nem tették rá, viszont a Keep the Faith ott figyel második számként.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:58 pm 
Forum Addict

Yue wrote:

amúgy csodálkozom, hogy a DUES-ot nem tették rá, viszont a Keep the Faith ott figyel második számként.

DUES most jelent meg, semmi értelme nem lenne most felrakni az albumra, majd talán a következőre.
Nekem már lejött, feltöltöd te Yue vagy töltsem fel én?(bár nem valaki extra gyors most a feltöltési sebességem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:04 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue wrote:

DUES most jelent meg, semmi értelme nem lenne most felrakni az albumra, majd talán a következőre.
Nekem már lejött, feltöltöd te Yue vagy töltsem fel én?(bár nem valaki extra gyors most a feltöltési sebességem)

értem, végülis igazad van :P amúgy azt olvastam valahol, hogy a mother/father egy jól sikerült szám, úgyhogy arra kiváncsi vagyok. lejött nekem is, úgyhogy akkor feltöltöm, csak összepakolom egy rar fájlba. ugye mediafire jó lesz?

a másik, hogy tetszik ez a kép, de először elkezdtem gondolkodni, hogy mit keres egy kislány a srácok között. aztán rájöttem, hogy Uedát néztem a kislánynak. de semmi gond, azért én még imádom őt :D <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:13 pm 
Forum Addict

Nem tudom, nekem a Kat-tun fiúk egyike sem jön be meztelenül. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:21 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Nem tudom, nekem a Kat-tun fiúk egyike sem jön be meztelenül. :D

Hüm..hát pl Koki nekem sem. mondjuk ő sehogysem igazából. meg úg igazán senkire sem másznék rá, egyedül csak Uedára :D :oops:
és nemtudom, lehet bennem van a hiba, de nekem valahogy Kame nagyon szimpatikus ezzel a mostani rövid hajával =D nemtudom miért, pedig elég kis ügyetlen. de valamiért olyan jókedvem lesz amikor csak ránézek =D *nemnormális*

http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 38cc12.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 38cc10.jpg

http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 38cb98.jpg
http://i60.photobucket.com/albums/h17/D ... 38cb90.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
lejött nekem is, úgyhogy akkor feltöltöm, csak összepakolom egy rar fájlba. ugye mediafire jó lesz?
a másik, hogy tetszik ez a kép, de először elkezdtem gondolkodni, hogy mit keres egy kislány a srácok között. aztán rájöttem, hogy Uedát néztem a kislánynak. de semmi gond, azért én még imádom őt :D <3

Köcci, h feltöltöd! ^^

Ja, hát Ueda tényleg olyan, mint egy kislány. :D Teljesen olyan az arca.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:25 pm 
Forum Addict

Ueda nekem túl lányos. És nem szeretem, inkább nem írom le mi a beceneve otthon. A húgommal csúnya szavakkal szoktuk illetni a szerencsétlent.
A képek nem rosszak, bár nem a legjobb Kat-tun képsorozat.
Kame meg amúgy a drámákban aranyos, de élőben néha szívesen leütném, ha valami műsorban vannak vendégségben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:35 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Ja, hát Ueda tényleg olyan, mint egy kislány. Very Happy Teljesen olyan az arca.

na de kérem, hiszen csak ezen a képen :D na mindegy. tényleg elég porcelánbaba típusnak látszik. aztán kitudja a valós életben milyen.

Akira wrote:
Ueda nekem túl lányos. És nem szeretem, inkább nem írom le mi a beceneve otthon. A húgommal csúnya szavakkal szoktuk illetni a szerencsétlent.
A képek nem rosszak, bár nem a legjobb Kat-tun képsorozat.
Kame meg amúgy a drámákban aranyos, de élőben néha szívesen leütném, ha valami műsorban vannak vendégségben.

miért, mivel? kiváncsi vagyok. o.o

na fel is töltött az album, jó szórakozást hozzá: mediafire (mivel nem kaptam választ, ide töltöttem. de azért remélem jó itt is.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
na fel is töltött az album, jó szórakozást hozzá: mediafire (mivel nem kaptam választ, ide töltöttem. de azért remélem jó itt is.)

Nagyon köszi!! *.* Mediafiren nagyon jó. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:44 pm 
Forum Addict

Gondolom itt arra vagy kíváncsi, hogy Kame-t miért nem szeretem olyankor!
Ez Pi-re is visszavezethető, példákat rajta keresztül is tudok mondani.
Elsődlegesen az idegesít benne, hogy egyszer nem hagyta szóhoz jutni normálisan Pi-t, és egy műsorban (nevezetesen Music Station-ben) ugye a Shuji to Akira révén együtt voltak és akárhányszor felléptek valahol ő kerepelt egész végig. Pi-n meg látszik, hogy szeretett volna néhány szót ő is mekegni, de Kame-tól nem lehetett. Pont egy Music Station adásban az egyik V6-s és Dj Ozma jót szórakozott ezen. Mutogatta Ozma, hogy Pi emelgette volna a szájához a mikrofont, de szóhoz jutni már nem tudott.
Koki meg jó párszor beszólt a NewS-ra és ezt azért utálom, mert a NewS nem szokott beszólogatni rájuk egyik műsorban sem.
És egyébként abban a GYM videóban is láthattad, hogy hazugnak nevezték Pi-t, mondjuk a kedves haver Jin-s. Mondjuk tréfáltak persze, csak nagyon unom, hogy mindig valamelyik NewS tagon tréfálkoznak.
Na most kidühöngtem magam. És lehet, hogy én is egy kicsit igazságtalan vagyok most, úgyhogy elnézést a Kat-tun fanoktól.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:56 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Gondolom itt arra vagy kíváncsi, hogy Kame-t miért nem szeretem olyankor!
Ez Pi-re is visszavezethető, példákat rajta keresztül is tudok mondani.
Elsődlegesen az idegesít benne, hogy egyszer nem hagyta szóhoz jutni normálisan Pi-t, és egy műsorban (nevezetesen Music Station-ben) ugye a Shuji to Akira révén együtt voltak és akárhányszor felléptek valahol ő kerepelt egész végig. Pi-n meg látszik, hogy szeretett volna néhány szót ő is mekegni, de Kame-tól nem lehetett. Pont egy Music Station adásban az egyik V6-s és Dj Ozma jót szórakozott ezen. Mutogatta Ozma, hogy Pi emelgette volna a szájához a mikrofont, de szóhoz jutni már nem tudott.
Koki meg jó párszor beszólt a NewS-ra és ezt azért utálom, mert a NewS nem szokott beszólogatni rájuk egyik műsorban sem.
És egyébként abban a GYM videóban is láthattad, hogy hazugnak nevezték Pi-t, mondjuk a kedves haver Jin-s. Mondjuk tréfáltak persze, csak nagyon unom, hogy mindig valamelyik NewS tagon tréfálkoznak.
Na most kidühöngtem magam. És lehet, hogy én is egy kicsit igazságtalan vagyok most, úgyhogy elnézést a Kat-tun fanoktól.

igen, feltünt az a hazug dolog. én igazából ilyen műsorokat nem igazán nézek, csak egy kettőhöz volt eddig szerencsém, szóval nem láttam ezeket a belószogatós dolgokat sem. de értem hogy miért vagy dühös. viszont azthiszem, kár ezeken annyira mérgelődni :/ majd ők megoldják maguk között. : )

de igazából arra kérdeztem vissza, hogy milyen csúnya dolgokkal szoktátok Uedát illetni :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:02 pm 
Forum Addict

Igazad van, hogy nem szabadna mérgelődni, de én valami olyan fokon tudom beleélni magam a dolgokba, főleg ha Yamapi-ról van szó, hogy már személyes sértésnek veszem én is a dolgokat, mintha legalábbis családtagom lenne Pi. :D
(ezért nézek csak ritkán nemzeti sporteseményt is, mert roppant módon fel tudom magam húzni rajtuk)
Uedá-val kapcsolatban egy szürke állat nevét szoktuk használni és nem az egérét. Nagyon csúnya szó, és nem illik ilyet mondani, de ez jut az eszünkbe róla, akárhányszor látjuk valahol. :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 10:07 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Igazad van, hogy nem szabadna mérgelődni, de én valami olyan fokon tudom beleélni magam a dolgokba, főleg ha Yamapi-ról van szó, hogy már személyes sértésnek veszem én is a dolgokat, mintha legalábbis családtagom lenne Pi. :D
(ezért nézek csak ritkán nemzeti sporteseményt is, mert roppant módon fel tudom magam húzni rajtuk)
Uedá-val kapcsolatban egy szürke állat nevét szoktuk használni és nem az egérét. Nagyon csúnya szó, és nem illik ilyet mondani, de ez jut az eszünkbe róla, akárhányszor látjuk valahol. :oops:

én megértelek =D de ne legyél mérges <3

mivel? csúnyacsúnya.. szamár? elefánt?.. patkány? o.o

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour