Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:28 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover wrote:
Most kezdem érteni Ryo "Shige te féreg" beszólását... :beaten:
Talán Uedához, Taguchihoz, Maruhoz, Massuhoz, Shigéhez, Koyamához meg Pihez oda mernék menni, de valszeg nem. xDDD De jó h akiket jobban szeretek azok közül egyik se közveszélyes... x"DDDDDDD

Ezen a közveszélyesen fetrengtem. Ezt úgy írtad, mintha a többi valami vérengző vadállat lenne. :lol:

Nem úgy értettem, a többi se közveszélyes. Csak Ryo néz ki néha annak... x"DDDD :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:17 pm 
Forum Addict

Én oda mernék menni mindegyikükhöz szerintem XD ha Die-t meg mertem szólítani Münchenben tavaly az ablaknál, akkor simán XDD
ha Ryoval találkoznék akkor mondjuk nem, de ha a többiekkel, akkor tuti hogy megkérdezném hogy meg szabad-e ölelni őket ^o^
max azt mondják h nem xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:39 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
Én oda mernék menni mindegyikükhöz szerintem XD ha Die-t meg mertem szólítani Münchenben tavaly az ablaknál, akkor simán XDD
ha Ryoval találkoznék akkor mondjuk nem, de ha a többiekkel, akkor tuti hogy megkérdezném hogy meg szabad-e ölelni őket ^o^
max azt mondják h nem xD

azért Die, meg Ryo között mégis van egy kis különbség szerintem XD de igen.. lehet Ryo még így is félelmetesebb. a másik meg.. lehet ők is kiakadnának, mint Massu. XD hogy nemnem, szó sem lehet róla.. mondjuk tényleg van olyan, hogy mondjuk testőrök nélkül mászkálnak? vagy nem is értem o.o én a helyükben ki sem mernék menni egyedül az utcára. azonnal széttépne valami fanatikus raongó..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:45 pm 
Forum Addict

Tudtommal nincsen testőrük és általában vonattal meg ilyesmikkel járnak, ez előírás a Johnny-nál, bár lehet, hogy inkább a juniorok esetében. Mert pl. Jin-nak is van motorja. A hivatalos eseményekre meg szerintem kapnak autót, lásd Pi-nek azt a műsorát, mikor is fél évig volt kamerák által kísérve, akkor is egy kis kocsikába szállt be, persze nem az övé. Bár szerintem most is járnak még ők vonattal. Pi meg még a mamabiciklijére is felül. Azt hiszi azzal álcázza magát. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:48 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Tudtommal nincsen testőrük és általában vonattal meg ilyesmikkel járnak, ez előírás a Johnny-nál, bár lehet, hogy inkább a juniorok esetében. Mert pl. Jin-nak is van motorja. A hivatalos eseményekre meg szerintem kapnak autót, lásd Pi-nek azt a műsorát, mikor is fél évig volt kamerák által kísérve, akkor is egy kis kocsikába szállt be, persze nem az övé. Bár szerintem most is járnak még ők vonattal. Pi meg még a mamabiciklijére is felül. Azt hiszi azzal álcázza magát. :lol:

Kurosagiban jól tudta magát álcázni több esetben XD talán a valós életben is sikerül neki. (amúgy NEWS témában tudsz majd írni röviden arról a fél éves műsoráról? XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 29 Thu, 9:01 pm 
Senior Member

Na most lehet hogy butaságot fogok kérdezni :D
De az a bizonyos idősebb hölgy, akivel Kame kavart.. az tényleg ő? :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 29 Thu, 9:08 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
Na most lehet hogy butaságot fogok kérdezni :D
De az a bizonyos idősebb hölgy, akivel Kame kavart.. az tényleg ő? :x

Állítólag igen, de szerintem ezt csak ők ketten tudják. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 6:19 pm 
Forum Addict

ezek a cuccok mennyire igazak? XDD mert akkor Tegoshi egyik csaja tök ari volt XD

megnéztem ma a cartoon KAT-TUN II you koncertet *.* 3 órás volt basszus xD de megérte sztem :D mondjuk kiszúrtam az ilyen apróságokat, hogy Kame bedobta a pólóját tömegbe, de túl kicsi volt a dobás, nem ért el odáig XDDD meg itt Kame is odarohant a széléhez pacsit adni az első sorokban állóknak, tök édes volt =) mondjuk ahogy ő futott, 5-6 biztonsági rohant mellette és fogták vissza a népet, ezen röhögtem :lol:

meg Jin a Wilds of my heart-nál talán, megváltoztatta s zöveget és az angol sor helyett vmi blablabla-t énekelt :lol: :lol:

szerintem hétvgéné vagy akár ma még sort kerítek a Live Kaizokuban egy részére is ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 7:18 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
ezek a cuccok mennyire igazak? XDD mert akkor Tegoshi egyik csaja tök ari volt XD

megnéztem ma a cartoon KAT-TUN II you koncertet *.* 3 órás ...

elvileg teljesen igazak :) pár hetes cucc, azthiszem news community-n találta egyik barátom. Azért Jin nem vacakolt. szerintem Johnnysok közül neki volt a legtöbb barátnője.

amúgy erre a koncertre én is kiváncsi vagyok. de nincs időm egyelőre. de ha téynleg megéri a 3 órát, egyszer akkor is megnézem =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 9:08 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
elvileg teljesen igazak :) pár hetes cucc, azthiszem news community-n találta egyik barátom. Azért Jin nem vacakolt. szerintem Johnnysok közül neki volt a legtöbb barátnõje.

amúgy erre a koncertre én is kiváncsi vagyok. de nincs idõm egyelõre. de ha téynleg megéri a 3 órát, egyszer akkor is megnézem =D
hát leglaább Jinnek jobb ízlése vna mint Kaménak x'D Uehara Takako tök szép

megéri mindenképpen :D én is így voltam vele hogy nincs időm rá, aztán ma délután nem tudtam gépezni... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 9:31 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
hát leglaább Jinnek jobb ízlése vna mint Kaménak x'D Uehara Takako tök szép

megéri mindenképpen :D én is így voltam vele hogy nincs időm rá, aztán ma délután nem tudtam gépezni... XD

igen, ő szerintem is szép ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:28 pm 
Senior Member

Kat-Tun DVD-t kerestem jpopsukin, és most nézem, hogy már fenn van az új album :shock: itt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
Kat-Tun DVD-t kerestem jpopsukin, és most nézem, hogy már fenn van az új album :shock: itt

Wow!!! \(o_o)/ Azért kíváncsi vok hmost hány napot kell várnom amíg elkezdi tölteni. o_O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:35 pm 
Senior Member

Animelover wrote:
Wow!!! \(o_o)/ Azért kíváncsi vok hmost hány napot kell várnom amíg elkezdi tölteni. o_O;

áhh, nagyon sok seed van, jóesetben pár perc alatt lejön. még nem kezdem el tölteni, de ha nem menne, később szívesen feldobom valahova neked ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 8:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Huhh, köcci, de nem tom h neked lejönne-e. o_O; Nekem azt írja ki h "not authorized yet, wait more 25 hours". -_-" És MINDIG ezt írja ki ha innen egy újabb torrentet töltök. -_-" Akkor mások h fejezhették már be? :S

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour