Röpke fél év után vettem a fáradságot, hogy regisztráljak végre és kilépjek az olvasgatós fázisból

Többek között azért is, mert úgy tűnik, hogy itt, sok más fórummal ellentétben, örömmel fogadják az újakat

...
Akkor magamról. Koromat tekintve a 16. életévemben leledzek, verőcei-váci illetőségű gimnazistaként. A japán zenével egyik barátnőm révén ismerkedtem meg, amikor néhány mangával együtt egy kevés? DeG is átkeveredett a gépemre. 13 évesen kicsit erősnek találtatott az általuk játszott zene, de kb. egy évre rá újból elővettem és rájöttem, hogy hoppá, ez egész hallgatható kis muzsika

Ezek után elkezdtem keresgélni a neten, kiféle-miféle együttes is ez és rajtuk keresztül ismerkedtem meg a visual kei műfajával. Azóta eljutottam odáig, hogy szinte csak Jrockot hallgatok (rájöttem, hogy irritál, ha értem, mit énekelnek [angol-némettanulás átka])...
Amúgy az a fajta ember vagyok, akin keresztülsiklik mások szeme (és uszodában rendszeresen a férfiöltözőbe kap kulcsot. A félreértések ekerülése végett: LÁNY vagyok, még ha nem is látszik. [bár a nickemből kiderül]). Öööö.... Asszem ennyi elég is lesz rólam... ÉS ha néha elszáll az agyam, nyugodtan tessék megregulázni, igyekszem észbentartani a dolgokat