Khm...öööö....khm..Nos...mindig is ninja akartam lenni

Nem tudom pontosan mikor kezdődött nálam a japán-fever...talán mióta tudom hogyan kell megkötnöm a cipőfűzőmet. 8) Kb 13 éves koromig a Nyolc szamuráj legendáját(azóta tudo
m, hogy a japán címe:Satomi Hakkenden, és Kinji Fukasaku rendezte, főszerepben az akkori japán Sylvester Stalloneval: Hiroyuki Sanadával), A shogun árnyékábant-f.sz.:Sonny Chiba-, a Ninja színrelépeket(Sho Kosugi

), és az Öt ninja elemet hetente többször néztem...ok nevetséges tudom...Nálam kimaradt minden Disney rajzfilm akkoriban...Utána jött az animés korszakom (a Dragon Ball első részével), ami tulajdonképpen a mai napig tart( most viszont már a kicsit mélyebb animéket kedvelem, pl End of Eva, Perfect Blue, Grave of the fireflies, Gits, Akira-ha viszont röhögni akarok, akkor Golden Boy, Azumanga Daioh)Kb egy éve vagyok fenn az Aoianimén, ott olvasgattam a j-rock, j-pop topicot, így érdeklődni kezdtem iránta-bár már akkor is kedveltem a japán tradícionális zenét, elbűvölt a Bunraku és a Kabuki-Kinéztem magamnak a Dir en Greyt, és 2005 júniusában letöltötte nekem az egyik kedves barátom a Macabret.Hát nem az a zene volt nekem, amit első hallásra megkedvelek, viszont egy idő után rádöbbentem, hogy mostanában KIZÁRÓLAG ezt hallgatom.Ezután követeltem a következő "adagomat"...Mostanra több előadót ismerek, kedvenceim-a degen kívül persze-L'arc~en~ciel, X-Japan.17 vagyok, a Tokubei nevet egyszerűen azért viselem, mert teccik, nincs róla két oldalas sztorim, mint az Aoianime tagjainak(bár egyszer azt olvastam, hogy egy híres színdarabban az ehyik figura)Gergőnek hívnak, és a Pécsi Művészeti Szakközépiskola 4.osztályos tanulója vagyok, festő szakon.....most hirtelen ennyi....örülök, hogy itt lehetek MA!