Hát sziasztok!
Én egy trilobita vagyok. Esetleg velociraptor...Mindenképpen őskövület!
Mobilt is csak 3 éve vettem, mondván mért jó az nekem, ha bármikor fel tudnak hivni nemszeretem emberek...Persze ki is lehet kapcsolni...Ma meg élni sem tudok nélküle.
valahogy igy voltam az internettel is. Ha kellett vmi info, rábíztam a kedvesemre.Ő úgyis imádja. Még baromi hasznosnak+ fontonak érezte magát, ettől jókedve lett, ami nekem is csak előny, nem?
Ez jól működött amíg külföldre nem utazott hosszabb időre. Egyedül el kellett küldenem életem 1. e-mailjét! Nem ment zökkenőmentesen...Viszont akkor újra felfedeztem a spanyolviaszt. az internet tök jóóó!
Eldöntöttem, nekem is kell honlap(még nincs), meg blog (ez lehet, h mégse), meg fórumozni is szeretnék...
Mivel szeretek fotózni, egy ilyen fórumba csatlakoztam. Soha rosszabb döntést! Néhány "öreg" rendre cikizte az újakat, csak az ő véleményük számított, pontszámozás, miegymás... Brrr. Akkor úgy gondoltam fórumba? én? soha többé!
Most mégis miért?
Véletlenül akadtam az oldalra, olvasgattam a cikkeket, tetszett. Láttam van fórum. Gondoltam, csak megnézem...
Olvasgattam össze-vissza a bejegyzéseket, és azt gondoltam, na ne már! Itt mindenki kedves, aranyos, jófej meg még vicces is?! Hú, és segítenek egymásnak!!! Túl szép, h igaz legyen, majd csak megutálják egymást...De nem! WOW!
Sokáig Japán a szamurájok miatt érdekelt
- Egyszer régen, egy messzi-messzi...
kisvárosban élt egy kislány. Szeretett tévézni, így megnézte a Sógun c sorozatot. (Jó rég volt.) Azonnal beleszeretett Toranagaszamába! Eldöntötte, sógun lesz, de legalábbis szamuráj, ha nagy lesz.-
Nagy nem lettem, csak öregebb, de sógun sem lehetek, több okból sem.
Aztán jött a bonsai-őrületem. Meg a szusi, meg mindenamijapán...
Vicces, h az első japán zenét pont a kedves hozta, ( ő maga nem igazán szereti, ezért ez nagyon nagy teljesítmény volt a részéről, biztos vmi rosszfáttettatűzre szitu volt a háttérben...) ha jól emlékszem vmi Ozaki Yutaka szám volt,(asszem a Sotsugyo- enyhén rockos mátépéter-gondoltam, jöhet) 1-2 Gackt (talán Oasis, Birdcage, Luna), és a Kuroneko no tango (nemtudomkitől, de naaagyon édes!), ami még neki is tetszett! Ó, és igen, Nakamori Akinától a BrűlájtoYokohama!
Így kezdödött, h keresgélni kezdtem, immár tudatosan a zenéket.
A poén, h már régen szerettem az Anthemet, mikor most rájöttem, h ők is japánok! Akiket eddig megismertem, és megszerettem még: X-japan, Kiyoharu, Luna-sea ( főleg J, és Inoran), Yosii Lovinson/Kazuya- pont egy brazil metálos oldalról -sztem semmi köze a metálhoz-de ez is tetszik. Fura egy orgánuma van...biztos lesznek még sokan ...
Ez volt az én mesém. Szép álmokat, gyerekek!
|