Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:51 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:41 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Amúgy Bakanishi valamelyik nap Los Angeles-be repült, azt nem tudom mi okból. Legalábbis ez hírlik, ha valaki tud valami bõvebb infót, akkor ossza meg velünk. :D
annyit tudok h május 25-én a singapore airlinesnál váltott jegyet LA-ba XDDD ezt emgjegyeztem fejből :lol:
már amúgy én is szívrohamot kaptam mikor először olvastam h megnősül XD mondjuk második gondolatom az volt h hülyeség xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:49 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
már amúgy én is szívrohamot kaptam mikor először olvastam h megnősül XD mondjuk második gondolatom az volt h hülyeség xD

Nekem az első gondolatom is az volt. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:54 pm 
Senior Member

megkérdezhetem, hogy miért van LA-ben nője? o.o vagy mióta, és hogyan? (fantasztikusan ostoba kérdések tömkelegeXD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 8:56 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
megkérdezhetem, hogy miért van LA-ben nője? o.o vagy mióta, és hogyan? (fantasztikusan ostoba kérdések tömkelegeXD)

Hát szerintem ez is valami pletyi, bár állítólag Jin kedveli a fehér bőrű szépségeket, ahogy a külföldi fórumokon nevezik a dagadt külföldi p...t. De lehet Sanako többet tud, Kat-tun viselt dolgairól kevesebbet tudok. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:20 pm 
Forum Addict

Yue ~ wrote:
megkérdezhetem, hogy miért van LA-ben nõje? o.o vagy mióta, és hogyan? (fantasztikusan ostoba kérdések tömkelegeXD)
Ez csak pletyka XDD ezernyi okból mehetet LA-be... miért ne mehetne ha épp ahhoz van kedve? most úgyis japán barátnője van ha jól tudom XD mondjuk azt nem hogy ki...

nemhiszem h amerikában olyan komoly kapcsolatai lettek volna nőkkelXD barátai vanank persze, de csaja nemhsizem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:21 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Yue ~ wrote:

Hát szerintem ez is valami pletyi, bár állítólag Jin kedveli a fehér bőrű szépségeket, ahogy a külföldi fórumokon nevezik a dagadt külföldi p...t. De lehet Sanako többet tud, Kat-tun viselt dolgairól kevesebbet tudok. :D

akkor ez majd érdekelne ^^
meg zárójelben megjegyzem. a fehérbőrű szépségeket, vagyis minket, csakis imádni/kedvelni lehet, ez nem is kétséges) XD XD szóval megértem Jint. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:30 pm 
Forum Addict

Nincs ezzel kapcsolatban semmi különös, egyszer olvastam egy leányzó, persze egyébként kreol bőrű írását, hogy egy diszkóban találkozott Akanishivel és az valami fehér csajok társaságában volt, Shirota Yuu-val egyetemben. És mikor köszönt neki, Jin csak biccentett vagy mi. És ezt sérelmezte a leányzó. Valami ilyesmi volt.
Mondjuk nem tudom mit várt a leányzó, hogy odamegy, kezet csókol neki és megkéri a kezét. Vagy mit?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Nincs ezzel kapcsolatban semmi különös, egyszer olvastam egy leányzó, persze egyébként kreol bőrű írását, hogy egy diszkóban találkozott Akanishivel és az valami fehér csajok társaságában volt, Shirota Yuu-val egyetemben. És mikor köszönt neki, Jin csak biccentett vagy mi. És ezt sérelmezte a leányzó. Valami ilyesmi volt.
Mondjuk nem tudom mit várt a leányzó, hogy odamegy, kezet csókol neki és megkéri a kezét. Vagy mit?

Hát persze, még a lábai elé is fog borulni. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:37 pm 
Senior Member

Akira wrote:

biztos valami nagy rajongója lehetett Jinnek, vagy kitugyja, és azt várta hogy majd leül vele beszélgetni, meg pacsi meg egyebek. minden esetre legaalább merész volt a leányzó, mert én oda sem mernék hozzá menni. főleg, ha egy rakás jó nőveé van >.< =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue ~ wrote:
Akira wrote:

biztos valami nagy rajongója lehetett Jinnek, vagy kitugyja, és azt várta hogy majd leül vele beszélgetni, meg pacsi meg egyebek. minden esetre legaalább merész volt a leányzó, mert én oda sem mernék hozzá menni. főleg, ha egy rakás jó nőveé van >.< =D

Én is elgondolkodtam ezen h mi van ha egyszer egy általam szeretett sztár egyszercsak szembejön velem az utcán, mert ugye ha már Demjén Rózsi az egyik paksi kiskocsmában iszogatott az egyik barátnőm apukájával, akor már bármi megtörténhet. :beaten: Szal vhogy erre jutottam: ha szembejön velem, én elindulok futólépésben az ellenkező irányba. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:00 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Én is elgondolkodtam ezen h mi van ha egyszer egy általam szeretett sztár egyszercsak szembejön velem az utcán, mert ugye ha már Demjén Rózsi az egyik paksi kiskocsmában iszogatott az egyik barátnőm apukájával, akor már bármi megtörténhet. :beaten: Szal vhogy erre jutottam: ha szembejön velem, én elindulok futólépésben az ellenkező irányba. :beaten:

:lol: Én se mernék ám odamenni mindhez, pedig én ráadásul idősebb is vagyok jóval. Mondjuk Pi-hez bátran oda lehet menni, bárkivel kezet fog. Nem egy ilyen sztorit hallottam. Mondjuk képet ugye nem lehet, meg aláírást azért fizessél! Massu-t megközelíteném, vagy Shige-t, de Ryo-t látva szerintem én is az ellentétes irányba kezdenék el menni. Félelmetes tud lenni. És ha már a Kat-tun topicban vagyunk, akkor onnan Maruhoz talán odamennék, ill. Koki, meg még talán Junno, de Kame és Jin messziről kerülendő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:01 pm 
Senior Member

Animelover wrote:

nos, én nem vagyok az a fanatikusan nagy rajongóféle, aki összepisilné magát ott helybe, de biztosan meglepődnék, és nem tudnék megszólalni XD persze ki tuggyaa :P mondjuk, annak elég kicsi az eséje, hogy itthon összefutunk mondjuk Jinnel az egyik kocsmában lol. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:05 pm 
Senior Member

Akira wrote:
:lol: Én se mernék ám odamenni mindhez, pedig én ráadásul idősebb is vagyok jóval. ..

Nos, ueda kimaradt a felsorolásból XD de nekem pl ő az akihez talán a legbátrabban odamennék. Jintől és kokitól félnék o.o nemtudom miért, Kamet meg nemtudom. Maru és junno meg olyan semleges, de biztos ők sem ütnének meg =D

Newsból meg egyértelmű, mindenki Ryon kívül. tőle tartok..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Most kezdem érteni Ryo "Shige te féreg" beszólását... :beaten:
Talán Uedához, Taguchihoz, Maruhoz, Massuhoz, Shigéhez, Koyamához meg Pihez oda mernék menni, de valszeg nem. xDDD De jó h akiket jobban szeretek azok közül egyik se közveszélyes... x"DDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:13 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Most kezdem érteni Ryo "Shige te féreg" beszólását... :beaten:
Talán Uedához, Taguchihoz, Maruhoz, Massuhoz, Shigéhez, Koyamához meg Pihez oda mernék menni, de valszeg nem. xDDD De jó h akiket jobban szeretek azok közül egyik se közveszélyes... x"DDDDDDD

Ezen a közveszélyesen fetrengtem. Ezt úgy írtad, mintha a többi valami vérengző vadállat lenne. :lol:
(Na de most már megyek aludni, mert holnap kómában leszek. :lol: )

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour