Húha, akkortalán eljött az ideje, hogy ide is írjak valamit.
Szóval Enikőnek hívnak, 17 éves csepeli -.-" lányka vagyok. Már régebb óta olvasgatom a fórumot, de írni igazából sosem mertem. Van egy másik felhasználónevem is, nagyon kreatívan Yue, csak elfelejtettem a jelszavamat, az a mail címem azóta pedig már nincs meg, szóval kénytelen voltam újat csinálni. Az előzőért meg bocsi-bocsi, hogy feleslegesen van >.<
Az egész úgy kezdődött, hogy egy fórumon találtam egy Miyavi videót, pontosabban az akkor aktulis PV-jét, a Freedom Fighterst. Akkor még semmit nem tudtam a japán zenéről, viszont ez nagyon megtetszett. Elkezdtem keresgélni utánna, és szépen lassan megismertem egyre több, és több együttest. Persze azt sem felejthetem ki, hogy voltak olyan emberek, akik segítettek ebben, leginkább Jude, és Tsukasa. Végülis mindent nekik köszönhetek ^^ szóval: <3 Igazából nem is tudom mit írhatnék még
Először visual-kei együttesekkel ismerkedtem meg, volt ami tetszett, volt ami kevésbé. De pl. D'espairsRay, Gazette, Sadie, Girugamesh azóta is nagy kedvencem. Jelenleg inkább J-poppot, és K-poppot hallgatok, de ez nem jelenti azt, hogy elfelejtettem volna a régebbi kedvenceket >.< aztán szépen lassan jöttek a filmek, sorozatok is.. naszóval igazából ennyi lenne, csacskaságokról pedig nem fecsegnék feleslegesen =D szóval tetszik a fórum, eddig megismerkedtem néhány jó fej emberrel, és remélem ez ezután sem fog változni. ^^