Húúúh én megvettem az újságot előszőr és felemás érzelmei vannak....bocs az alkotóktól örök hála a munkáukért, és hogy legalább van valami, de...szal
PRO:
van benne jpop-jrock, movie előzetes, interjú és pár érdekes cikk,
és ezen cikkek nyelvezte élvezhető, poénos (leegyszerűsítve közérthető)
jó a poszter, külön teccik, hogy anime artos.Szeretem nézni mások milyen jól tudnak rajzolni.Szóval ilyen és zene témájú mindig jöhet....
viccesen írtátok lea jpán nyelv buktatóit, én jót nevettem rajta....
KONTRA
az animés részek leírásának a szövege olyan, mintha 10-14 éveseknek írták volna..kissé gagyi...bocs (valszeg a cékorosztály is ennyi..és vagyok annyira degenerált, hogy 20 felett ilyesmit olvasnék)
szóval lehetne egy kicsit szinvonalasabb...
A manga fordítása néhol érthetetlen, legalábbis számomra..nem magyar szerintem....*nem kötözködik, de nem értett mindent első olvasásra..pedig látta a Hellsing animét...*
+javaslat
Lehet hogy japán magazin, de azért Ázsia nem csak Japánból áll, és jó lenne néha mondjuk kínai zene rész is.Ezzel is plusszt lehetne nyújtani
Szerintem tök jó lenne, ha lenne benne receptek is, "csináld magad szusi ilyesmi"
Jah és mivel nem olvastam a régebbi példányokat így nem tudhatom, hogy volt-e benne Japán térkép meg egy kis földrajzi, történelmi alap bemutató, mert sajna sok "japán buzi" van az országban, null iq-val az országról...
Oda lehetne írni a nyelviskolákat is, hol lehet keleti nyelvet tanulni + 1 hirdető (ebből a hírdetésből befolyó pénz 5%-t nekem tessék utalni ezentúl

)
Az újság azért ilyen drága, mert ilyen fényes jó minőségű lapra készült, ok hogy a hírdetők elvárják a minőségi borítást..a hírdetések oldalán lehet ilyen lap, de jelentősen lehetne csökkenteni a költséget, ha kicsit rosszabb minőségű lapra lenne nyomtatva az egész...
Ha már fennt említettem a célkorosztályt, a 10-en X éveseknek nincs ennyi félretett pénzük, önálló keresetük, pedig ha olcsóbb lenne a lap, többen vennék meg, több hirdető lenne stb.
Mondjuk nekem nincs bajom a lap árával,mert én ki tudom fizetni a keresetemből..és ha elnézem mennyibe kerül egy mozi témájú, vagy pc újság, akkor még olcsónak is tekinthető....
Csak anyuci biztos nem fogja megvenni a gyerekének, mert *erre a hülyeségre túl sok pénz*(bocsesz, de sok anyuka így gondolkodik) és a célkorosztály meg a félretett kajapénzből nem tudja kispórolni.....
és miért nem a MONDO fórumára írom: mert reggelni kell, hogy véleményt lehessen írni.És én nem akarok a 22. fórumra reggelni, csak hogy megoszthassam a véleményemet....
Összefoglalva: jó a magazin, de lehetne jobb is...(lehet hogy ez a szám nem sikerült annyira, azért még vesz 1-2-t hogy végső véleméynt alkosson)
*és most várja a megkövezőket

*