Case wrote:
és ha bárkinek bármi problémája volt a mostani bulibval kapcsolatban, akkor (mint eddig is ^^) várjuk a tippeket, észrevételeket, stb, hogy mit-hogy-merre lehetne javítani. és ezt teljesen komolyan is gondolom, merthogy ez a party, mint minden más hasonló buli, a közönségért van, tehát még csak természetes, hogy fontos az, hogy ki mit gondol. ^^
A zsúfoltság és a hangzás problémák megoldódnak azzal, hogy legközelebb már a Kék Yuk lesz a helszín. Ha valaki nem ismeri annyira a helyet akkor: ott maga a szinpad elötti rész is jóval nagyobb, valamint az ücsörgös/bár rész sem külön helységben van, mint a Vörösben, hanem gyakorlatilag csak egy oszlopsor választja el a tánctértöl, így ott is tökéletesen hallani mindent. ^^
Erre a postodra reagálnék anyit,h .... kicsit hiányoltama Maximum The Hormone számokat, egyébként isten volt az egész, csak. tőllük kellet volna, több, és, megérthem,h esetleg többen csak a Death note-ból ismerik és csak WUP és ZB... de...
rengeteg oylan szám is van amit azért nem kevesen ismernek, és... sokan, velem együtt vártuk is,h lesz e még...
Sajnos úgy vettem észre, és tényleg nem oltásként említem, csak emgjegyzésként és tippként, ahogy kérted.. hogy valamivel több szám kerüljön a tracklistre az együttestől, pl, egy Chu chu lovely.. vagy egy Koi no mega Lover, Rei rei rei rei rei rei ma ma ma, Rooling 1000toon
Viszont, h tényleg említsek is még oylat aminek meg téynleg őszintén hihetetlenül örültem az az volt,h leadtátok a Merry - Japanese Modernist TrashMixet
Aminek az elején kicsit megijjedtem azért emrt, tényleg mintha csak én ismertem volna és a szám elején midnenki állt és csak én zúztam, de viszont hatalmas nagy feelingt adott a továbbiakban és jó volt hallani :d
Enyni lenne csak az észrevételem a továbbiakban meg csak így tovább :d