nah akkor most már én is itt vok egy kis szösszenet erejéig (eddig nem foglakoztam iylenekkkel ugyanis az 1 éves évfordulónk jött el zsellerm-mel a hétvégén:))
visszaolvastam elolvastam mindent....
hááát a koncert... sajnos csak a konci közben/végefele értünk oda...de rögtön bementem mer kiváncsi voltam....én kifejezetten nem szeretem az Xet, de sztem jók voltatok...mm hallottam már sokkal rosszabbul hangosított koncit is, a középen álló feltupírozott hajú énekes-képződmény meg nagyon szimpatikus showman volt ami sztem fontos szempont!!! külön tetszett az a gitáros aki meg kicsit ilyen candyspooky-sra festette ki magát:) meg ginjiiiii őt meg nagyon lááááv:) ez 1 teljesen kivülálló véleménye, akit ki lehet kergetni 1 X számmal (bocsi én nem szeretem, de azér písz)szal sztem csak így tovább:)
buli: érdekes én pont most éreztem h nálam átbillent az arány h több számot ismertem mint amit nem... (amiket nem ismertem az kb miyavi meg lmc meghasonlók de azokat is hallottam már bulin....)
Jinek hatalmas köszönet Fahrenheitért meg dbsk-ért is bár a rising sun-nál pont nem voltam bent mooooo. meg metronome

(szeretlek drágaaaaaa és én teljesmértékben 1etértek veled, ismerettágítást a népnek!!! nem igaz h nem veszítek észre h az számotokra ismeretlen számok nem feltétlenül rosszak..sztem ti vtok a bénák...perszee kellenek a nagyon ismert előadók is de ne mindig uazt a slágerszámot kelljen már hallgatni... már úgyis hallottátok 1000szer nem? másik meg h Gacktnak télleg rakás sokkal jobb száma van mint a vanilla amire uúgy lehet bulizni....szal ne legyetek már ennyire rugalmatlanok...biztos mindenki talált min. 1 számot amiért érdemes volt eljönni. ha csak azt akarja vki hallgatni amit ő személy szerint szeret akor inkább menjen haza tegye be a kedvenc számait és legyen boldog 1edül...1 buli nemcsak arról szól h a Te számaidat adják le, gondolj a többi emberre is aki uúgy jól akarja érezni magát és történetesen más ízlése van mint neked...)
sztem nem volt a bulival baj és nagyon jól éreztem magam, kis Dalenkám meg Arii nagyon édesek voltatok:) 1edül talán az volt rossz h sok kevésbé bizalomgerjesztő ember volt a bulin...akik nem értettem mit is keresnek itt...
viszont örülök mnidenkinek akit ismertem és taliztam és beszélgettünk v legalább 1 puszit nyomhattam az arcára:)
Shizu: bocsi az értetlenkedésemért de nagyon hasonlítassz 1 lányra (Kaze) aki régebben járt le bnőjével bulikra (conon ott voltak és nem futottam össze velük csak láttam a képeken őket... 2 csaj akik mindig gothlolinak öltöznek és gyönyörű rucikat varrnak) vele kevertelek össze...gomeeen... de Máté a ludas mer ő mondta h de te a Kaze vagy én meg mondtam h sztem nem.....nah mind1 mostmár tom h ki vagy:)
THE END