Case wrote:
Doll: torta fini volt és egy élmény volt egy darab pálcikával elfogyasztani egy szeletet.. asszem újra erösítettem a gusztustalanulevös hírnevemet

Te ettél belőle? O.O És én azt nem láttam!!! Hát miről maradtam le! XDD
Shizu wrote:
Húúú tényleg....
Doll: ha jól tudom, te hoztad a tortát. ^^ finom volt, .... a fogyasztása meg halál poén XD
Hát téged se láttalak enni belőle! XDD
Akiket láttam azt mind megkérdeztem, h milyen volt, de nem tom hol lehettem, mikor ti megkóstoltátok! XDDD
Koncertről: Én élveztem!^^ ott énekeltem a dalszöveget és bár tény, h néhol a dallam el-elcsúszott, de akkor is megcsináltátok! és minden tiszteletem a tiétek, mert nem semmi lehetett ennyi akadállyal ezt így összehozni! Csak így tovább!^^
Amin jót nevettem az az volt, h akár balra akár jobbra néztem a körülöttem levők azt üvöltözték, h: GINJIIIIIIII!!!!! XDD
buliról: az odajutásról annyit nem beszélek, és a hülye embereket is kihgynám akik így rákérdeztek: "Te vagy a playboy nyuszi?". az ilyenre csak néztem, h wtf?!
Tény, h sokan megdícsérték a nyuszi füleimet, és igen nagyon kawaiinak éreztem magam! XDDD a buli alatt igazából össze-vissza sétálgattam és beszélgettem egy csomó emberrel.
Örülök, h Chim ott volt és válthattam vele néhány szót!^^
Jó volt Ginjivel ordítani a Saihate no parade szövegét! XD no meg persze ramiii-val is tök sokat táncoltunk!^^ meg még sok-sok emberrel! XD
jah meg Shizu és Ayumi: nagyon élveztem a hajnali beszélgetést a buszmegállóban meg a buszon, jót röhögtem! XD
"
Nippon Shoxx #9:
június 7, szombat, Kék Yuk"
jeeeeej! reméljük eljutunk ide is! ^__^
És természetesen egy szemhunyást nem tudtam aludni, mert mikor hazaértünk Sanakoval már szedhettük is össze magunkat, mert hosszúhétvégés kirándulásra mentünk a családdal! XD ha jól emlékszem egészen délután 3 óráig bírtuk mikor is mindketten az a puha ágyat választottuk partnerünknek! XDD