Na végre sikerült aránylag nyugodtan végighallgatni normális verzióban a számokat.
Megosztom veletek (aminek bizonyára nagyon örültök

) érzéseim, észrevételeim a számokkal kapcsolatban:
1. Don't you ever stop
Ezzel a dallal úgy vagyok, hogy az egyik nap hú de milyen jó, a következő nap meg már milyen uncsi, így egymás után váltogatva.
2. Kame szóló w/o notice
Hát ez a szám annyira unalmas nekem, hogy még végighallgatni se tudtam, pedig úgy általában nincsen bajom Kame-vel.
3. Jin szóló Lovejuice
A számmal kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, tetszik is meg nem is.
Amúgy tiszta Justin Timberlake stílusú szerintem.
Nekem jobban tetszik tőle a Care vagy a Pinky.
4. Maru szóló Smack
Arashi szám Maru által előadva, de tetszetős.
5. Junno szóló Natsu No Basho
Szintén Arashi stílúsú szám ezúttal Junno által előadva, de mivel szeretem Arashit, no problem.
6. Ueda szóló Ai No Hana
Ez az a szám, amire először azt mondtam marha monoton, de meghallgatva normális és végleges verzióban, csodálkozva mondhatom ki, hogy ez a szóló tetszik a legjobban. A csodálkozás meg azért van, mert alapból nem szeretem Uedát. Bár nekem ilyen kijelentésekkel vigyázni kell, mert Yamapi-t se szerettem első ránézésre, most meg már le se lehet vakarni róla.
A szám emlékeztet engem valamelyik japán énekes előadásmódjára, de meg nem tudom mondani melyikre.
7. Koki Parasite
Na ez aztán az agyelborult zene, ami általában nem szokott nekem bejönni, de ez tetszik. Kicsit emlékeztet a Maximum de Hormone What's up people című számára, legalábbis a szövegelős rész. De ez is csak az én véleményem, Maximum de Hormone-t jobban ismerők biztos jobban megtudnák mondani, mert én tőlük csak pár számot ismerek, azt is a Death Note anime miatt.
És akkor nálam a tetszési index a következő:
1. Ueda szóló
2. Koki szóló
3. Don't you ever stop
4. Junno szóló
5. Maru szóló
6. Jin szóló
7. Kame szóló
Na és akkor most jól kiértekeztem magam eme témában, valószínűleg utoljára.