Ma is sikerült egy értelmeset álmodnom. Battle Royale más szemszögből.
Egy számomra ismeretlen suliban ment az öldöklés. Csak erre emlékszem úgy igazából az öldöklésből, hogy volt. x'D Szal volt egy afféle kis bázis, ahol volt egy csaj, amit én mindenáron ki akartam nyírni. Apum adott nekem vmi barna jódos sebfertőtlenítő-szerű anyagot, hogy abból adjak neki két adagot, és megdöglik. Megitattam vele egyet, kiköpködte, mire én is ittam egyet, én is kiköpködtem. Ezután máris kint találtam magam családommal együtt a vadonban. Megyünk, mendegélünk, rejtélyes módon egész végig abban a tudatban vagyok, h mi most Dunaszentgyörgy határában vagyunk, és épp igyekszünk be a faluba. A fura csak az volt, h olyan volt a környezet, mintha épp egy igen sűrű erdőben mennénk, errefele meg legfeljebb a paks melletti Ürge-mező erdősebb része olyan... o___o Szal megyünk, körülöttünk felettébb barátságos őzikék, szarvasok, és Disney-kivitelezésű nyulacskák ugrálnak. Kiérünk a nagy erdőből, nyomban azt gondolom, h ez most Dunaszentgyörgy főutcája, pedig egyáltalán nem hasonlított rá, kavicsos út volt, és csak a gyógyszertár épülete volt ismerős. Koromfekete éjszaka van, és beérünk a házba. A bökkenő csak az, hogy ez a nagymamám háza, ami a Tolna megyei Dunaszentgyörgy falutól kb 2 órányira, a Veszprém megyei Berhida városban fekszik. Jóvan, bemegyünk, mire aszongyák, h fürödjek meg, meg kül is nincs rajtam semmi. Pedig eddig egész végig abban a tudatban voltam, h van rajtam egy állatbőr ruha. Szl bevezetnek a ház legvégében álló szobába, útközben látom, h ott fekszik az osztálytársam a fürdőszobában meztelenül és alszik. o__o Szal bevezetnek a szobába, ami sose volt a nagymamám házában, hogy majd ott megfürdök. A bökkenő, az h a szoba közepén van egy birkabőrrel lefedett ágy. Hát hol fürdök én itt meg, gondoltam magamban. Aztán látom, hogy az ágyon van egy lepkés hajcsat és egy pók. A póktól nyomban kapok egy afféle hányingert, és itt felébredtem.