C_V wrote:
Case wrote:
az is.

(tanacs: kezd az ujabb lemezzel es hallgasd meg labalabb ket-haromszor.. ez az a fajta zene amit szokni kell, de utána meg naaagyon jó.)
Nook meg nem rossz, csak az eddigiekhez képest most ez gyengsabbra sikeredett szerintem.
Így végighallgatva új Nookicky albumot az jut róla eszembe hogy az egész egy hosszú szám

Rossznak tényleg nem rossz, csak nincs benne nagy változatosság. Bár még így is volt egy dal ami nem tetszett.
Number girl is tetszik, monnyuk sokat még nem hallgattam belõle, de most pótlom. Kicsit COTD flesselt be róla eddig

Number Girl-nél a Pixies flash a normális.

eeeeeeeekkora Pixies fanatikusok mind (csakúgy mint én. xD), még valami tribute-albumra is csináltak egy számot (Wave of Mutilation).
itten vala erröl egy naon találó kis idézet ^^
Quote:
Number Girl sound like the Pixies. I realize that enough bands get compared to the Pixies, these days, to make a skeptically-minded person wonder if that's now all they teach kids about pre-Nirvana "alternative" music history, but Number Girl don't just sound like an era that the Pixies can be thought to retrospectively represent, they actually sound like the Pixies.