Na hi!
Akkor én is tartok egy kicsike és rövidke bemutatkozást,ami nem tom,h egy hozzám hasonló,
írói vénájú,
hiperaktív kiskölyöknek mennyire sikerülhet,de igyekszik az ember...^^ És hogy itt foglak boldogítnai titeket,azt lehet köszönni pszabinak...*térdre borul és könyörög,h ne lincseljék meg pszabit,igazából Sera-baba is kíváncsi volt ><'*
Szal én naon új vagyok még a témában. A Versailles-jal kezdtem,de azóta már imádok egy csomó másik bandát is,pl
The GazettE,Alice nine,
Nightmare,
Aikaryu,Ghost,stb... Előtte is hallgattam már japán zenét,igaz,csak az animék főcímdalait,de sok egészen a szívemhez nőtt. Aztán láttam a Versailles-t az újságban és kész... amúgy is
mágia-mániás vagyok,a felfogásom ezzel kapcsolatban is az absolut beauty of form,és
imádom a kisfiús srácokat,aztán meghallgattam a a Forbidden Gate-et,és nekem ott halt meg a külvilág...XD Megvolt bennük minden,amit imádok,emlékeztetnek mindenre,amiért egyébként is rajongok kiskorom óta.Szal sima ügy volt...*Teru Fangirl No. 1.,továbbiakban TFN.1. XD* Én nem naon szerettem a rockot,meg kell,h mondjam,először túl zúzósnak találtam *sok álrocker vette körül és veszi körül a mai napig és kicsit megundorodott,néha meg amúgy is túlságosan csajból van a keménykedéshez...xD Nem mint ha nem lenne legendásan nagy szája...^^* Szal nem naon teccett. De a dallamos Forbidden Gate elvette az eszem. És azóta is az "énekelhetőbb" vonal rajongója vagyok. Azt csak mellesleg tenném hozzá,h amúgy is
imádom a shounen ai-t,meg a keményebb verzióját is...XD *tudja,h most szörnyedtetek el végleg,de attól egy
kis perverz marad...XD*
Szal ez vagyok én,a kis Sera *télleg mélynövésű*!^^ Asszem,itt leszek a fórumokon egy darabig...