Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 1:31 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 7:19 pm 
VIP Member

Szijja Sera!!!!!!!
Mennyiért szerezted azt a Lyricalt??? *irigykedik*
Lassan átszivárog ide az egész Versailles Street Team....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 7:57 pm 
Member

Hát,muszáj...XD *nem akar mindenből kimaradni ><* 4500 ft volt,kérem alássan...Sakurával össze-vissza visnyogtunk: "Had' fogjam meg..."XD Tesóm meg néz rá,h milyen durván fengörl,erre SAku kiokította,h Versailles Cd-fogdodásnak aurája van...XD
Öhmm...lackooo...ez mondo-fórumon vita case és köztem,mert folyton bácsinak hívom a Versailles menedzserét,nem,mint ha nem tudnám,h nő,de mielőtt ez kiderült,az egész fórum biztosra vette,h pasas,szal én nem voltam hajlandó áttérni a nénizésre és Case azóta is azzal húzatja az agyam,h akkor sem bácsi,hanem néni és hiába mondom,h tudom,ő akkor se hagyja abba és folyton beszól és...*dedókorosztály 1,2,3,...XD*
Jah,és hiperaktív vok,szal bocsika...^^

Last edited by Serawond on 2008 Apr 21 Mon, 7:59 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 7:58 pm 
oshare booty
oshare booty

Serawond wrote:
Na hi!!!! Cijja,Case drágám,jöttem hozzád kísérteni!!! :twisted: XDXD Itt foglak boldogítani... :D A menedzser nénivel...XD
Öhmm... VERSAILLES 4EVER!!! Annyira imádom őket!!! *mindet szeresse,de elsőszámú Teru-fengörl...xD* Ammm...annyira sajnálom,h nem voltam koncin...*pont novemberben volt Drezdától nem messze két hétig,már semeddig sem tartott volna ott teremnie bárhol,ahol koncerteznek... :( * Nah,mindegy. A lényeg,h conon szereztem Lyrical sympathyt a sound of japan pultnál és naon-naon boldog vok... :D És belezúgtam...még jobban XD.

hii ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:01 pm 
Member

Neked is szia,pszabi!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:03 pm 
oshare booty
oshare booty

látom versailles fan vagy ^^
am akkor ajánlom neked az új single-t is (ha nem hallottad vna) ... zombie <3
meg az a suzerain (v mi is) :D

jaaaaaa és a lareine-t ismered? nemtom lehet untatlak, de az meg kamijo előző együttese. sztem az is cool!

jaaaaaaaaaaaaaa és írj a bemuti topikba!! vagy írtál már? xD még nem olvastam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:11 pm 
Member

Ehhe...kicsit lassabban...XD
1.Ismerem a Lareint,bírom is,de sztem a Versailles jobban sikerült..XD*nem elfogult,ááááh....* Ok,lehet,h kicsit naon barokk,de az absolutly beauty of form az,ami naon közel áll a lelki világomhoz...^^ szal igen,eléggé Versailles-fan vagyok.:D
2. Meg van az egész új Cd-jük.Van a Lyrical Sympathy,meg A noble was born in Chaos,a The revenant choirért most fogok pitizniu Sakunál,a Cross Gate-es számokból meg van pár,de azzal már bajban vok,h mimerremennyi...nekem a Nobleról az Aristocrat's symphony a kedvencem...:)
3. Miféle bemuti topic?! *ő túl baka és amatőr az ilyesmihez,meg h rögtön felfogjon dolgokat...XD*
4. NEM UNTATSZ! :) *megpuszikálja pszabi feje búbját és reméli,h nem veszi tolakodásnak :$*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 8:58 pm 
Mumus

Serawond wrote:
Hát,muszáj...XD *nem akar mindenből kimaradni ><* 4500 ft volt,kérem alássan...Sakurával össze-vissza visnyogtunk: "Had' fogjam meg..."XD Tesóm meg néz rá,h milyen durván fengörl,erre SAku kiokította,h Versailles Cd-fogdodásnak aurája van...XD
Öhmm...lackooo...ez mondo-fórumon vita case és köztem,mert folyton bácsinak hívom a Versailles menedzserét,nem,mint ha nem tudnám,h nő,de mielőtt ez kiderült,az egész fórum biztosra vette,h pasas,szal én nem voltam hajlandó áttérni a nénizésre és Case azóta is azzal húzatja az agyam,h akkor sem bácsi,hanem néni és hiába mondom,h tudom,ő akkor se hagyja abba és folyton beszól és...*dedókorosztály 1,2,3,...XD*
Jah,és hiperaktív vok,szal bocsika...^^

pedig a néni olyan kis cukker :D!!! és kedves is!! kiv akkor nem volt at amikor a setlistet akartam elkérni :D!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 9:07 pm 
oshare booty
oshare booty

nem dehogy!
bemuti topik a mindenegyéb szekcióban van, de nem linkelem be mert akkor a többi topikot is látod xDDD
am jócskán benne vagy látom o.o; dúúúrva~!

... és matenrou opera? hamár együtt turnéztak!
vagy node of scherzo? abban is benne van az egész versailles!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 9:34 pm 
VIP Member

sera~ kár h nem futottunk össze conon >.<Lareine>.< Urakizoku *ha vki tudja honnan tom leszedni irna egy pü-t? ♥__♥*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 9:34 pm 
VIP Member

sera~ kár h nem futottunk össze conon T_T

Lareine az jo *.* new sodmy-val mivan? mmint ismeritek *gondolom XD* még nem sikerült meghallgatnom a számaikat ^^ bár azt se tom h hova lettek oO
Node of scherzo *.* és még mindig nem sikerült megszereznem a dvdjét T_T Urakizoku *ha vki tudja honnan tom leszedni irna egy pü-t? ♥__♥*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 9:37 pm 
oshare booty
oshare booty

sodmyt ismerem! asszem itt épp case adott nekem cuccot!
a last dvdjükre kivi lennék!
és én is arra az uri stbbire! noha inkább kaya miatt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 21 Mon, 10:49 pm 
VIP Member

najo nekem elég volt mára XD urakizokubol egybk videok vannak jótyúkon XD *akinek kellenek linkek püben adok ^^ mert nemtom h ide berakhatom-e ^^" kb 6-8 video tuti van ^^*
istenem de idioták XD Kamijoval az élen XD
Kayat itten én is naon szeressem ♥

najo. én sztem mentem aludni XD szal akinek kellenek videohoz linkek az szoljon XD vagy engedélyt kérek h ide berakjam őket X3

jha és gomen az előbbi duplaizéért. posztért oO behülyült a netem kicsit ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 2:25 pm 
Member

Ehhh...a Nodeból is van pár szám,de úgy vok vele,mint a cross gate-tel:van pár szám,de nem tom,mennyi az összes,meg nincs címűk,csak cross gate,stb....XD Szal kicsit szanaszét vagyok.
Öhmmm....nem vok benne annyira,mint amennyire szeretnék...^^ Elég keveset tok,és a Versailles-jal kezdtem a vk-mániát,meg egyáltalán a japán zene iránti érdeklődést...animék főcímdalait előtte is hallgattam,de annyi volt.
Matenrou Opera? Gondoltam rá,de vhogy mindig kimaradt...meg amúgy is,most a Versailles pv-k kötöttek le...^^*könnyesre röhögte magát játszótéren játszó Terun meg Kamijon*
Ha írok bemuti topicba,elolvasod?^^ *kicsit parás,de reméli,h nem ég be...xD* Akkor írok...^^
Fru,kincsem,én is marhára sajnálom,h nem tudtunk találkozni,pedig neked is meg akartam mutatni az én kis kincsemet...:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 6:23 pm 
VIP Member

Majd a nagy nyári ST szülinapi bulin ahol nashi marcipán Hizakija körül fogunk ugrálni megmutathatod.....

Áááá, annyit én is adtam volna érte, ha el tudtam volna menni....*őrjöng*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 22 Tue, 6:27 pm 
Member

Höhö,jó kis buláj lesz,csak győzzük kivárni...XD Kívánsi leszek,h sikerül...és h a srácok mit szólnak majd hozzá...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour