Shiz, egyetértek a CP segítőkkel kapcsolatban.
Amikor odamentem a színpad oldalához h "na majd onnan nézem az egyéni perf.-ot" az egyik segítő közölte velem roppant tapintatosan "Ha egy lépéssel közelebb jössz, lerúglak!" Mindezt persze úgy h már be voltam öltözbe a saját CP-mhez, sz'al nem mintha elvileg segítenie kellett volna...Namindegy. A MAT is azért megnézhetné h kiket vesz be ilyen posztokra, Risa mondta h tonnaszám vannak jelentkezők. Meg még azt is monta h rohadt nagy volt a fejetlenség szervezés terén, amit vasárnap én is megtapasztaltam, lévén belógtam Risával. A bajszos biztonsági utánom jött és megállított. Szöveg:
"Van karszalagod?" mondom van, erre "Legalább VIP?" mutatom h az. Erre a manusz "Jó, csakmer' úgy nézel ki mint..." kérdezem, "Mint egy maffiózó?"
Válasz: "Nem, mint a perverz Michael Jackson!"

Mivelhogy kalapban feszítettem meg Dead Tree-s szerkóban.
És valóban kellene már egy jóval nagyobb helyszín, bekksztédzs szóba is került zenei vidik alatt. Megkérdezhetem, mi volt az a szörnyűség, amiben pasik szerepeltek és az egyiknek ki volt a segge a másik meg buzi rendőrt alakított? Mert az valami agyhalál. Tudom,ezt már mondtam, de lehetne megint egy Diru PV mondjuk őszi Con-on. Voltunk egy páran ott oldalt a függöny mögött és a Saku-t óhajtottuk látni...
Azért a rendőrnap is rendesen bekavart, főleg a behajtási engedélyekkel, amit nem akartak megadni az árusoknak. No comment erre már tényleg.
És végül a vasárnap sztorija: ülünk Risával reggel és várjuk h nyisson a büfé, amikor is valahogy bejutott egy öregasszony és elkezdett balhézni a biztonságiakkal h mi az h az ő unokájának nem jutott jegy szombaton. Ez már wtf. A szekus kivezette és mondta h majd a szervezőkkel balhézzon.
Nekem MAT jegyem volt, mivel tag vagyok, de nem igazán értem, miért nem veszik meg az emberek elővételben a jegyeiket, ahogy tették azt sokan mások, főleg ha tudják h hatalmas tömegre lehet készülni.
Am meg KÉPEKET PLZ!!!!