Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 10 Sat, 4:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 477 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 1:53 am 
Site Admin

Vám.. uggh.. Nekem a tapasztalat annyi, hogy ami EMSsel jön az majdmindig fennakad. Utóbbi egy évben a 6-7 EMS csomagomból ötöt megvámoltak. Ami amazontól, cdjapantól jött azt mind, ami privát, abból csak a nagyobbakat (habár ott az egyiket kitrükköztem és azért végülis csak a párszázas kezelési költséget fizettem ^O^). Meg legutóbb egy adag bakelit jött EMSsel, azzal sem volt gond, de ott direkt kértem az illetöt, hogy írja rá ahova lehet, hogy 'gift' meg 'personal use' megmittomén. xD

Aru-chan wrote:
zaiyaku: Svédországban az a poén h nem csak egy ilyen bolt van.
Szinte minden CD-boltban láttam JRock CD-ket a nagyobb bandáktól, mint a Diru vagy a Despa.

Ez azért elég sok országan van így ^^"

Amane wrote:
Case, hina neko-chan: jó, hogy mindketten a piroslámpás negyed alapján tájékozódtok :beaten:

Ha jártál volna Amszterdamban tudnád, hogy miért. :beee2: Az majdhogynem a város közepe, a föpályaudvarról a belvárosba tartó 'föút' (xD) meg a kínainegyedes utca közt. Aki nem akarja az sem tudja kikerülni, föleg, hogy milyen mini az egész város. ^^

Aru-chan wrote:
Pedig Bécsben is van ruhabolt, de azt Kane-chantól kell megkérdeznem, hol is van pontosan. Ha jól emléxem, akkor a nagy bevásárlóutcában.

Az a Nexus lesz szerintem, Bécsben más nemigen van.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 27 Thu, 1:30 pm 
Member

Case wrote:
Aru-chan wrote:
Pedig Bécsben is van ruhabolt, de azt Kane-chantól kell megkérdeznem, hol is van pontosan. Ha jól emléxem, akkor a nagy bevásárlóutcában.

Az a Nexus lesz szerintem, Bécsben más nemigen van.

Igen igen ott voltam már többször is :)
Sok CD-vel lettem gazdagabb, nem csak japánnal (yeeeeeeeah Velvet Acid Christ - Neuralblastoma :headbang: )
De ruhák... hát... nem annyira tetszettek :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 02 Wed, 9:05 am 
Newbie

Hello mindenkinek! A CDJAPAN-nál ha IPMO-val szeretnél fizetni nem kell feltétlenül yenben feladni a pénzt (nekem speciel nem is lehetett ilyen módon legalábbis a postán nem engedték) az eurot is elfogadják és ők váltják át.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 05 Sat, 4:11 pm 
Senior Member

még mindig..
Eladó!

Lolita ruha
Baby the stars shine bright
38.000 Ft
Méret: nincs mérete, olyan 175 cm-ig ajánlom
http://kepfeltoltes.hu/070408/DSC06948_ ... es.hu_.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 13 Sun, 4:18 pm 
Forum Addict

kratzlvivien a Miyavi topicban wrote:
Oh, köszönöm! És csak 80 jegy :S Bár tudnám hogyan kell innen rendelni... :( vki tudna segíteni? :puppydogeyes:

Éppen folyamatban van egy rendelésem a R:ID-nél, szóval sajnos sikeresen befejeződött vásárlásról még nem tudok beszámolni, de néhány tapasztalatot azért meg tudok osztani veled és azokkal, akik szeretnének ott vásárolni.

A vásárlás menete:
Nem kell külön regisztrálni. A kiválasztott cikket be kell tenni a kosárba, kiválasztani a fizetési módot, beírni a szállítási címet, kifizetni.

Fizetni csak PayPal-lel és banki átutalással lehet, sajnos az utóbbi elég nagy plusz költséget jelent.

18 nap alatt még nem érkezett meg, amit rendeltem, és nem küldtek értesítést, hogy feladták volna, csak onnan veszed észre, hogy sikerült, hogy kevesebb lett a pénzed. Emailben érdeklődni nem lehet, ezt már a vásárlói tájékoztatóban leírják, idő hiányában nem fognak válaszolni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 13 Sun, 9:37 pm 
Senior Member

D wrote:
kratzlvivien a Miyavi topicban wrote:
Oh, köszönöm! És csak 80 jegy :S Bár tudnám hogyan kell innen rendelni... :( vki tudna segíteni? :puppydogeyes:

Éppen folyamatban van egy rendelésem a R:ID-nél, szóval sajnos sikeresen befejeződött vásárlásról még nem tudok beszámolni, de néhány tapasztalatot azért meg tudok osztani veled és azokkal, akik szeretnének ott vásárolni.

A vásárlás menete:
Nem kell külön regisztrálni. A kiválasztott cikket be kell tenni a kosárba, kiválasztani a fizetési módot, beírni a szállítási címet, kifizetni.

Fizetni csak PayPal-lel és banki átutalással lehet, sajnos az utóbbi elég nagy plusz költséget jelent.

18 nap alatt még nem érkezett meg, amit rendeltem, és nem küldtek értesítést, hogy feladták volna, csak onnan veszed észre, hogy sikerült, hogy kevesebb lett a pénzed. Emailben érdeklődni nem lehet, ezt már a vásárlói tájékoztatóban leírják, idő hiányában nem fognak válaszolni.

Dejó...Paypal-hez nem értek, nincs is olyanom ,átutalni áttudnám de ha úgy sokkal drágább akkor nem tudom hogysmint... na mind1 inkább pluszköltség minthogy lemaradjak. Azért köszi a segítséget! (:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 11:06 am 
Member

Én az ebay-re esküszöm.Jrock cd-k is vannak, de én kínait vettem egy Shanghai-i árustól.A legolcsóbb szerintem a neten.(2,89-3,89 dollár egy cd + 7 dollár postaköltség, a 2.cd árából már elenged 2 dollárt)Pay-pal-lal kell fizetni.Ha érdekel valakit, előkeresem a shop linkjét.
(mindig ráírja a csomagra, hogy "gift")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 11:45 am 
Site Admin

Miura wrote:
Én az ebay-re esküszöm.Jrock cd-k is vannak, de én kínait vettem egy Shanghai-i árustól.A legolcsóbb szerintem a neten.(2,89-3,89 dollár egy cd + 7 dollár postaköltség, a 2.cd árából már elenged 2 dollárt)Pay-pal-lal kell fizetni.Ha érdekel valakit, előkeresem a shop linkjét.

viszont az ebayes japán (és föleg) kínai CDk jókora része hamisítvány.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 11:57 am 
Member

Case wrote:
Miura wrote:

viszont az ebayes japán (és föleg) kínai CDk jókora része hamisítvány.

hát igen, el kell olvasni a feedbackeket..és akkor látod ki szállít hamisítványt.A fennt nevezett ürge, viszont olyan termékeket árul, amin marha nagy betűvel van raírva:"nem lehet Kínán kívűl máshol árusítani, sem Tajvanban, sem Hong-Kongban" szal ilyen belső piaci termékek....engem mondjuk túlzottan nem érdekel, hogy eladja...nem az én saram....
Tőle én csak eredetit vettem, de tényleg nem árt odafigyelni.
CCMelon, YesAsia és társai meg nagyon lehúzzák az embert....nem csak a cd árával hanem a postaköltséggel.Hogy lehet az, hogy Shanghaiból ajánlottan a csomag 8 dollárért jön, Hong-Kongból meg 25 dolláért normál postán még nem is ajánlottan.Azért nem akkora a földrajzi távolság....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 12:35 pm 
Forum Addict

YesAsia lehuzza az embert a postakoltseggel? Dehat ingyen van $25 felett es meg ajanlott is! Legalabbis par honapja meg igy volt, ez megszunt volna?? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 12:51 pm 
Member

Djinn wrote:
YesAsia lehuzza az embert a postakoltseggel? Dehat ingyen van $25 felett es meg ajanlott is! Legalabbis par honapja meg igy volt, ez megszunt volna?? :?

igen ez így van, de ha ezalatt vagy, akkor bizony 20 dollár felett van a postaköltség....
Fura nekem a YesAsiaótól a csomagom anno nem ajánlottan jött..le is nyúlta a magyar posta...csak nagy utánajárás után(kb egy tucat levél) után voltak hajlandóak újraküldeni....csak a postaköltséget kellett kifizetnem, ami engedményesen volt 17 dollár....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 1:28 pm 
Forum Addict

Hat ezt nem tudom, en sosem vasaroltam $25 alatt onnan. Igazibol butasag is lenne, ha a postakoltseg arabol elkuldenek meg vmit ingyen... :D
15-20 alkalombol nekem mindig 1-1.5 heten belul hoztak a csomagot es mindig ala kellett irnom, hogy atvettem. Es velem minidg segitokeszek voltak, ha kerdeztem vmit, par oran belul mindig jott a valasz, kicsereltek ami kertem stb stb...
Lehet csak nem volt szerencsed.... vagy nekem volt szerencsem eddig? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 2:36 pm 
Member

Djinn wrote:
Hat ezt nem tudom, en sosem vasaroltam $25 alatt onnan. Igazibol butasag is lenne, ha a postakoltseg arabol elkuldenek meg vmit ingyen... :D
15-20 alkalombol nekem mindig 1-1.5 heten belul hoztak a csomagot es mindig ala kellett irnom, hogy atvettem. Es velem minidg segitokeszek voltak, ha kerdeztem vmit, par oran belul mindig jott a valasz, kicsereltek ami kertem stb stb...
Lehet csak nem volt szerencsed.... vagy nekem volt szerencsem eddig? :roll:

nem is a segítőkészséggel volt a baj....
Akkor azóta változott, 1-2 éve vettem tőlük, akkor még nem ajánlottan hozták.Azért külön kellett akkor fizetni.
Csak valahogy ezek után nem akartam onnan venni, ebay is rizikós, de mégis jobban a szívemhez nőtt.(meg mint mondtam olcsóbb)
YesAsia választéka mindig nagy, ebayen meg sietned kell, mert ha látsz egy jó ajánlatot, lehet hogy holnapra már eladta....viszont ebayen nagyon nagy ritkaságokra lehet lecsapni, olyan régiségekre (4-x éves albumok :D) amit a YesAsia már nem árul....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 3:09 pm 
Forum Addict

Nincs bajom az eBay-el eleg sokat hasznalom en is csak furcsallotam, hogy YesAsia-ra panasz van. En is evekkel ezelott vasaroltam ott eloszor, nem tudom, te miert jartal igy. A valasztekot en nem tudnam osszehasonlitani, mert mig YesAsia-t szinte kizarolag filmek beszerzesere hasznalom, eBay-t inkabb egyeb dolgokhoz... ^^

Egyebkent engem erdekelne az a Shop link, ha elkuldened nekem PM-ben azt nagyon megkoszonnem! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 3:13 pm 
Member

Djinn wrote:
Nincs bajom az eBay-el eleg sokat hasznalom en is csak furcsallotam, hogy YesAsia-ra panasz van. En is evekkel ezelott vasaroltam ott eloszor, nem tudom, te miert jartal igy. A valasztekot en nem tudnam osszehasonlitani, mert mig YesAsia-t szinte kizarolag filmek beszerzesere hasznalom, eBay-t inkabb egyeb dolgokhoz... ^^

Egyebkent engem erdekelne az a Shop link, ha elokeresned azt nagyon megkoszonnem ! :) (PM-ben is johet)

igen, mondjuk a YesAsian biztod lehetsz benne, hogy a film eredeti és van rajta minőségi angol felirat. :D
Nem titok a bolt: :D
http://stores.ebay.com/Mood-in-Asia

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 477 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 32  Next

All times are UTC + 1 hour