Nnna, meghallgattam..... hat, igy elsore nekem jobban tetszik, mint a Smile, sokkal karakteresebb es... nemtom, vhogy Larukusebb, legalabbis annyiban, hogy van rajta vmifele kiserletezgetes meg variacio.
Mikor lattam, hogy mennyi Haidozene van, igazabol arra keszultem fel, hogy uncsi lesz, de hal'istennek azert nem az (a Trust igen, de vegulis asse annyira, ha az ember nem figyel oda xD). Volt nehany meglepetes is, az As One-nal kb. csak tatottam a szamat, hogy ize, Laruku? biztos?

Az Existence-en is neztem egy sort, az meg tiszta retro - bar a Lost Heaven is majdnem az (tiszta Heavenly-feelingje van), a Hoshizora is olyan nosztalgikus... de mondjuk az a jo, hogy oke, nosztalgia, de azert van benne vmi uj hangzas is. A twinkle, twinkle meg nagyon wtf, de nekem bejott, talan pont ezert. xD Mondjuk ja, nekem is az Ophelia tetszett a legjobban, az nagyon nagyon szep, es tiszta Roentgen-feeling (btw, mintha olvastam volna vhol, hogy a szamok jo reszet Haido tul'kepp szoloban irta, aztan most adaptalta Larukure).
Sz'al a magam reszerol nagyon elegedett vagyok az albummal... jo, nem ark/ray szinvonal, de nem is olyan kozepes, mint a Smile.