Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 3:42 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 31 Sun, 4:24 pm 
Elite Member

Hát nálam tervben van a dolog, nagyon jó volna menni, de egyelõre a dolgok anyagi vonzata kicsit necces. Nem tudom, hogy sikerül-e összehozni a pénzt, de 2-3 héten belül szerintem kiderül. De DespairsRay-t kihagyni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jul 31 Sun, 4:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
mivel fene tudja mennyire fogynak majd gyorsan a jegyek (nem tudom mennyien férnek be abba a klubba.. valakinek van erröl infója..? o_O)

nem Club, hanem Halle. :roll: 889,50 négyzetméter. :? volt már a Georg Elser Halle-ben egyszer vmi koncert, csak nem emlékszem most, melyik. mintha menni akartam volna, csak nem jött ossze. *köhh*

tudom , még korai, de ha megnéztem, beteszem a müncheni Neotokyo címét.

Neo Tokyo GbR wrote:
Müssig, Ortner-Bach
Haimhauserstr. 3

80802 München
Germany
Tel.: 0049 89 346986
Fax: 0049 89 3888 9064
Email: neotokyo@neotokyo.de
Ust-ID:DE180026355

Mit den Linien U3 oder U6 zur Haltestelle Münchner Freiheit fahren. Von dort sind es nur noch ca. 100 Meter bis zur Haimhauserstr. // az U3-as vagy U6-os metróval a "Münchener Freiheit" megállóig . Onnan csak kábé 100 méter a Haimhauser-utcáig.
nyitvatartás:
Mo - Fr: 11:00 - 18:30
Sa: 11:00 - 15:00

Georg Elser Hallen wrote:
Rosenheimer Strasse 143
81671 München

a koncerthely az Ostbahnhof (vonat végállomásunk) közvetlen közelében van. az Ostbahnhof, meg minden U-Bahnok (S-Bahnok , satöbbik) megállója. ^^y

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 10:58 am 
Site Admin

bylon wrote:
nem Club, hanem Halle. :roll: 889,50 négyzetméter. :? volt már a Georg Elser Halle-ben egyszer vmi koncert, csak nem emlékszem most, melyik. mintha menni akartam volna, csak nem jött ossze. *köhh*

:sweatdrop: jaja, a Kagerou volt ott. (igazából, ha ez összejön, akkor én a magam részéröl inkább örülök, hogy az elözö Kagerou meg Désp kimaradt, me' így lehet öket pótolni egyben.. :greengrin:)

bylon wrote:
holnap elsõ napom a munkahelyen. szeptemberben lesz €€€-óm. sok szerencsét nekem.

hajrá!! ^O^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 7:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
jaja, a Kagerou volt ott. (igazából, ha ez összejön, akkor én a magam részéröl inkább örülök, hogy az elözö Kagerou meg Désp kimaradt, me' így lehet öket pótolni egyben.. :greengrin:)

tényleg? mármint tényleg ebben volt a Kagerou? azt hiszem vmi centrumtól félreesőbb (régi műemlékféleségből felújított) cuccban léptek fel :? [/találós kérdések :sweatdrop: ] és jaja, nem ostoroznám magam többé a februári kimaradt Kagerou-ért, DespairsRay meg épp aktuális kedvencem, szóval... :love2:

re:
hajrá!! ^O^

köszi ^^. btw. i'm dead x_X

edit. hű, azt hiszem, a Moi dix Mois lépett fel a Georg Elser Hallében. ^^ btw. a Müncheni útjukról kiadott Dvd-t meg kéne szerezni. haláli tréfás lehet. XD (*látott screenscepeket*)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 8:14 pm 
Mumus

en is megyek a despre es kageroura az mar biztos!!!!! velem szamolhatsz case nem hagyom ki öket!!!! hogy jutunk oda es mennyiert???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 10:06 pm 
Site Admin

bylon: jaa, akko' a M10M.. (hirtelen el is felejtettem, hogy ök is jártak erre.. xD) :sweatdrop: (és túléled..!!! mi szurkolunk neked! ^O^)

Ji: minden info megvan fentebb a topicban~

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 01 Mon, 10:13 pm 
Mumus

az nem erdekel egyenlöre, hogy münchenben hogy jutok oda hanem , hogy münchenbe hogy jutok es mennyier!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 02 Tue, 8:53 am 
Site Admin

Ji-chan wrote:
az nem erdekel egyenlöre, hogy münchenben hogy jutok oda hanem , hogy münchenbe hogy jutok es mennyier!!!!

könyörgöm Ji, kicsit nézzél körül alaposabban a topicban.. mint mondottam minden infót megtalálsz... o_O/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 02 Tue, 11:29 am 
Mumus

menni en is fogok az bizti ezt kerem 18. szülinapomra anyamektol!!! yehhhhhhhyyyyyyyy naja egy gaz van hogy penteken van suliiiiii de nem baj egy nap nem lesz halali gond!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 03 Wed, 5:04 pm 
Member

Amiyade wrote:

jegyre még lenne pénzem, de megint mehetek kuncsorogni családhoz (ugrott a digi fényképezögép... :( DE Despair ray-ért megéri!!! :D )

én is így vok... :(
majd még kifaggatlak ezzel kapcs, Ami-chan... :wink:
most szakad nyakamba minden, főleg, h bécsben is van EoD... grrrrr...
engem is érdekelne amúgy a dolog, és sztem én is bevetem a Ji-chan féle szülinapos-trükköt... :sweatdrop:

vagy marad a bankrablás Galekkel... :snipersmile:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 03 Wed, 7:03 pm 
Mumus

hej nem szülinapos trük hanem a 18. es az mindig fontos es anyu csak tul eli majd!!!! whahahah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 2:44 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát, ha ennyibe kerül, inkább megspórolok anyutól egy szívrohamot és meg sem kérdezem. Most itt mindenki ilyen gazdag, vagy csak én vagyok nagyon szegény? Valószínűleg az utóbbi ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 3:46 pm 
Member

Ji-chan wrote:
hej nem szülinapos trük hanem a 18. es az mindig fontos es anyu csak tul eli majd!!!! whahahah

nekem kicsit utána lesz szülinap, kb 2 héttel, de már nem 18... :cry:
eggyel több...
de addig majd megtanulok fotoszintetizálni, h se kenyérre, se vízre ne kelljen költeni... :greengrin:
és spórolunk, meg dolgozunk. :whip:
majd még meglátjuk, mi lesz addig!

anyám amúgy még nem is tud róla...
ott kapna idegbaj helyben, az biztos...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 5:12 pm 
Elite Member

Én meg bevetettem a jó öreg „megyek dolgozni” trükköt (a szülinapos nem lenne hatásos, mert az márciusban volt/lesz, a „felvettek és kérek érte jutalmat” szintén nem, mert ugye nem vettek fel, szóval ez maradt, vagy valamely szervem eladása, de az utóbi lehetõség annyira nem vonzott), aminek a lényege, hogy ha az út költségének nagy részét megkeresem, a többit csak fizeti a család valahogy. Szóval 3 heti robot vár jövõ héttõl, ha minden jól megy…

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Aug 04 Thu, 5:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
Én meg bevetettem a jó öreg „megyek dolgozni” trükköt (a szülinapos nem lenne hatásos, mert az márciusban volt/lesz, a „felvettek és kérek érte jutalmat” szintén nem, mert ugye nem vettek fel, szóval ez maradt, vagy valamely szervem eladása, de az utóbi lehetőség annyira nem vonzott), aminek a lényege, hogy ha az út költségének nagy részét megkeresem, a többit csak fizeti a család valahogy. Szóval 3 heti robot vár jövő héttől, ha minden jól megy…

hajrá Zoskaaaa!!! :smilecolors: :Fade-color *már neki is csak 3 hét van hátra, a jelenlegi hétnek már mindjárt vége. :smile1: *

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour