Sziasztok!!
Elég rendhagyó módon indítottam, azt hiszem, mert nem ide írtam be először, de Shizu "átpaterolt" ide, hogy bemutatkozzam, szóval elnézést, nem igazán tudtam, hogy ez hogyan működik, annak ellenére, hogy már nagyon rég óta olvasom a fórumot, idáig csak a kedvenceim topicjait olvasgattam, talán ez mentségemre szolgálXD Viszont csak most vettem rá magam, hogy regeljek.
Most konkrétan egy Miyavi koncertet szeretnék összehozni, amihez keresek segítséget, igen őt "kicsit" szeretem, már egy ideje^^
Furcsa, mert nálam a japán szeretet Malice Mizerrel kezdődött, még a réges-régi diákszigetes fórumon amikor elindult ott is a japán-téma (Case-ék által...khm, bocsi, rossz a memóriámXD), egy barátnőm kapott valamelyikőjüktől egy Malice "válogatás" cd-t, hátha megszereti, de neki nem jött be, ha jól emlékszem, és így adta nekem, milyen jól tette^^ Nem mondom, hogy nem volt furcsa elsőre, de minél többet hallgattam, annál inkább tetszett, így kerestem rá más bandákra, előadókra is. Sokra "későn" találtam rá, így mint X-Japan:( (meg picit nem ártott volna előbb is születni) Mostanra rengeteg mindent meg tudok hallgatni, ezek pl még most is sokat szólnak nálam, tekintet nélkül arra, hogy feloszlottak, vagy sem: Pierrot, Dir en grey, D’espairs Ray, Buck-Tick, Girugämesh, Alice nine, Merry, the GazettE (leginkább régebbi anyagok), Nightmare, Rentrer en Soi, MUCC, Lareine, D, stb, hangulattól függő...jaaaaa Miyavi miatt ki ne felejtsem amúgy Dué le Quartz......riya, úgyse tudsz mindent felsorolni *beszélget magában*XD ez csak úgy random eszembejutott. Hm, amit most újra elővettem, a műtétem után most amolyan "gyógyulós" zene nekem Klaha^^ Vidámkodásra meg SuG, Kra, néha An Café...Na, ezek után most ne nézzetek rám furánXD
Egyébként nem vagyok egy nagy fórumos, meg magamat sem szeretem túlzottan reklámozni (ezért nem is tudom, mi mást írhatnék), az egóm alacsony szinten stabilizálódott azt hiszemXD Meg még sokat is kell tanulnom, de igyekszem!^^ (amennyit az időm fősuli mellett enged) Nem csak zene, de minden, ami Japánnal kapcsolatos! Bár az biztos, hogy ez a legjobb dolgok egyike^^
Köszönöm, hogy meghallgattatok! Mégegyszer üdv mindenkinek!
|