Párizs...Neo-Tokyo...álmodik a nyomor
Soha nem fogok lelkesen szervezkedni (többé)...persze hogy megint Horvátország..ott meg semmi sincs...csak part...a part nem érdekel...
Belgiumba pedig mehetnék szinte ingyen..de mikor nem ám most 29-én..á dehogy majd szeptember elején sörfesztiválra...szar az élet
tudjátok mi tenné fel a koronát? Ha felhívnának a párizsi rokonok hogy menjek ki egy hétre hozzájuk nyaralni...mondjuk 25-én mert előtte még ők sincsenek otthon...és mondjuk a dir en grey októberben feloszlik (bár az is elég ha soha többé nem jönnek Európába vagy mondjuk Kyo kiválik és közös projektben kezd Gacktal)....szerencsére nincsenek Francia rokonok...magyarországon továbbra is csak szar zene szól..deget meg csak tévén nézhetek krva sokáig...dehát ezért van a nyár hogy az ember nyaralni menjen tengerpartra

...nem kell csúnya büdös koncertermekben nyomorogni a melegben....
én pedig nyomorogni szeretnék és rosszul lenni a melegben...

..a Deg-gel pl.
igazából semmi extra..csak megint nem lesz semmi a nyáron pedig most annyi minden van..ami eddig nem volt...
remélem ez nem számít off-nak hisz azon kesergek hogy nem látom a "japán zenészeket külföldön" ...vagy ezt az egészet a blogomba kellett volna írni?? Hálistennek nincs blogom
sebaj...majd kimegyek Nick Cave-re "libabőrözni"