Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 2:32 pm 
Forum Addict

Hát most lehet, hogy egy hosszabb kis szó**** következik.
Tegnap éjjel nem bírtam aludni, megosztom az álmatlanság eredményét a néppel. :D
Többek között videókat nézegettem a neten, belinkelek párat, ami tetszett ezért vagy azért. Lehet jó párat már láttatok ti is. Szokásomhoz híven egy része Pi centrikus lesz, hát bocsi.

Na ez a videó ez valami nagyon aranyos. Szerencsétlen Pi úgy visítozik, hogy meg fogok halni, hogy tényleg sajnáltam esküszöm. Még annyira kicsi volt, Toma-val egyetemben. Ja és még felirat is van hozzá. Mintha Kazapon lenne velük, de erre nem teszem le a nagyesküt. Egyébként Pi úgy viselkedik itt, mint valami ijedős kislány, de komolyan.
http://de.youtube.com/watch?v=8vD9B5epp1o

Ezen a vidin meg jót mosolyogtam. Egy rakat nő között ül egy pali, akinek a felesége Pi rajongó. Toma mindjárt kiszúrja persze. Ez is feliratozva van, ezzel elég sok helyen találkozni szerintem.
http://de.youtube.com/watch?v=M2C9QJ48I-4

Ehhez a 3 videóhoz semmi különleges hozzáfűznivaló nincs. LoveXXX 3 féle előadásban. Az első kettő 2000-ból való, a 3. meg már a 2006-os verzió. Azért eléggé lehet hallani, hogy Pi hangja mennyit változott. A 2000-es fáljloknál a háttérben Kat-tun táncol.
2000 LoveXXX
http://de.youtube.com/watch?v=dKkt9b90ouI
http://de.youtube.com/watch?v=ulzxn6guOuM

2006 LoveXXX
http://de.youtube.com/watch?v=q7h7vO1nik8

Jin, Toma, Pi videó, ez valami műsorrészlet valami ősrégi Shounen Clubból, Jin-nek Pi-t kéne imitálni vagy mi, de nem igazán hajlandó rá. A végén meg ökörködnek ott. Ez nagyon aranyos.
http://de.youtube.com/watch?v=Y-IdjkoK7eU

És akkor most jöjjenek a fanvideók:

Pi fanvideó, a Time című számra 1999-től a Prodai-ig doramabejátszások.
http://de.youtube.com/watch?v=IZVZpX8CPwk

KoyaPi fanvideó Tatu Not gonna get us című számára
http://de.youtube.com/watch?v=a8jAMfH1SWE

Yamapi like a Sexxx Mashine (nehéz kitalálni, hogy Pi csípőrisza Lenny Kravitz-ra)
http://de.youtube.com/watch?v=d-WoT5GvWs8

És végül két doramaösszevágós fanvidi. Ezek nagyon jók, az első főleg. Annyira jól összevágta az illető, nem kis munkája lehetett vele, mondjuk a 2.-al is biztos volt elég munka.

JinPi (Yukan Club, Prodai)
http://de.youtube.com/watch?v=xUBZkyTY-pk

JinPi (Kurosagi, Gokusen2)
http://de.youtube.com/watch?v=rY6hkmrZiuM

És megnéztem az első Shounen Club-ot, ami 2000 április 9-én volt.
Rajongói pletykák szerint ez szülinapi ajándék volt Pi-nek, hogy elkezdhették ezt a műsort, ami abból indul ki, hogy hát mi is van április 9-én? A válasz: Pi szülinapja. Hát véleményem szerint ez csak véletlen, de ki tudja.

Egyébként Will Smith Wild Wild West című számára kezdték a táncikálást. A ruhák valami iszonyú rikítóak voltak. Akkor már a mostaniak azokhoz képest igazi remekművek. Volt Arashi nem is egyszer, többek között a Sunrise Nippont-is előadták, HaseJun-Koki duett, Pi Sawarenai szóló, közös danolászás és persze beszéd. (Pi, Jimmy, HaseJun és Yoko). Jaj és Uede valami farkasszem nézős versenyt csinált ott valakivel, aki egyáltalán nem volt ismerős.
Na röviden (valójában hosszan) ennyi lett volna a mondanivalóm. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 11:01 pm 
Forum Addict

Nézegetme is őket :D
a Blue fallosat láttam, csak felirat nélkül XDDD szegényke XDDD úgy meg volt ijedve :lol:

http://de.youtube.com/watch?v=mCxtYaMMr ... re=related
ez is oylan édes :lol:

http://de.youtube.com/watch?v=UFza9bkN7 ... re=related

PIn love :D

Közbe éztem meg a két fanvidet, az első jobban tetszett, de nagyon jól meg voltak csinálva az biztos *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 29 Fri, 11:26 am 
Forum Addict

Igen, ezek tényleg aranyosak, én is láttam már őket. Ez a levélváltás ez nagyon jó. Annyira kijön belőle, hogy Pi nem szeret veszíteni. Nehogy már ő kérjen bocsánatot, majd előbb inkább kérjen a másik.
Egyébként az egyik Hey Hey Hey műsorban, mikor a Daite Senoritát reklámozta, ott is mondta, hogy ő már csak ilyen csökönyös és hogy nem szokott bocsánatot kérni.

Olyan hosszú az a kicsit több mint egy hónap a kislemezig. Igaz szeptemberben jön a Kurosagi dvd és akkor végre hq-ben is megnézhetem. :D A dvd-t a Love Song fogja fordítani, ha jól rémlik. Ja és remélhetőleg Pi végre betudja fejezni az egyetemet szeptemberben. De majd ez úgyis nemsokára kiderül. De tévéműsor tuti továbbra sem lesz, főleg, hogy most ősszel a változatosság kedvéért Ryo fog megint sorozatban szerepelni.
A Hokaben-nel basszus ezer éve nem haladnak. Az a kemény 3 rész van még mindig lefordítva. Remélem azért lesz folytatás valamikor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 29 Fri, 1:18 pm 
Forum Addict

Engem inkább a Jines része fogott meg a dolognak, amit ő olvasott fel XD Összeveszenk aztán mikor hazamegy Pi a családjával vacsorázik aztán befekszik az ágyába is... :lol:

Én is várom már a singlet. :D Van egy Butoukan szám, ami totál arra az új számra emlékeztet XD

Jaj fentvan az Ie ga tooi 3. rész is subolva :lol: ezt megnéem végre XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 29 Fri, 3:03 pm 
Forum Addict

Igen, a levélben valóban Jin része az úgymond szebb és érzelmesebb, aminek oka szerintem elsősorban az, hogy Pi nem annyira nyílt mint Akanishi. Nem szereti annyira nyilvánvalóan kimutatni az érzéseit. De azért Jin is somolygott, mikor Pi mondta, hogy magányos volt, mikor összevesztek. :D Ismeri ő nagyon jól Pi-t és tudja, hogy mit várhat el tőle.
És ez a családos sztori tényleg nagyon aranyos, ez is mutatja mennyire jóban van ez a kettő illetve a családdal is mennyire jóban van Yamapi. :D

Amúgy valaki tud arról valamit, hogy Pi jó barátságban lenne az Exile-os Takahiro-val? Mert tegnap olvastam, hogy írta valaki egy külföldi fórumon, de én ilyenről nem tudok. Bár attól még lehetnek jóban elvégre hasonló korúak, csak Takahiro egy évvel idősebb. Mondjuk Pi szinte összes barátja idősebb mint ő (ha nem az összes, de mivel mindenkit nem ismerünk, ezt nem tudhatjuk). Na ezt értelmesen leírtam, természetesen nem csak azért lehetnek jóban, mert hasonló a koruk. :lol:
Azt tudom, hogy a Tokios Matsuoka-val (lásd aláírásom jobb fele) nagyon jól megvannak, most is együtt vacsoráztak valahol. Mondjuk Pi-nek annyi barátja van, hogy szerintem megszámolni is nehéz lenne, az már más kérdés, hogy igaz barátja ezek közül valószínűleg nagyon kevés.
Na és ez most aztán tényleg nagyon "értelmes" és "témához illő" hozzászólás volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 29 Fri, 3:54 pm 
Forum Addict

Annyira édesek :D Ezek után megértem ha egykét yaoi fannak túlpörög a fantáziája és tádám kész van a sok PIn fic XDD

Azért érthető h mire gondolsz :lol:
Nem hallottam sose h Takahiroval jóban lenne o.O
Sztem főleg nekik lehet nehéz eldönteni h kik a barátok és kik azok akik csak arra várnak h vmi kiszivárgó információt jó pénzért eladhassanak vagy egyéb módon hasznot húzhassanak belőlük...

Jaj tényleg, nagyon édes az aláírásod ^o^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 30 Sat, 1:38 am 
Forum Addict

Hát a yaoi rajongónak szerintem nem kell sok ösztönzés, hogy megszülessenek azok az írások. :D

Pont most olvastam megint egy kicsit "Pin"-es történetet, az egyik lefordított interjúban Jin megint említi Pi-t a barátai kapcsán. Hogy még ha esetleg az egyikük nem is azt csinálja mint a másik, nem zavarják egymást. Sőt Pi még arról is elfelejti őt informálni, amikor elmegy. :lol:
Na ezt úgy elképzeltem. Mekkora lehet ennek a szobája, hogy nem tudja, hogy Pi elmegy? :shock: Vagy ennyire elvan foglalva a "más" csinálással? Meg az marha értelmes, hogy átmegyek a haveromhoz én számítógépezek a másik meg mondjuk lesi a tévét. Bár ettől a két ökörtől (természetesen jó értelemben véve) minden kitelik. De ebből is látszik, hogy Pi úgy járkál ott ahogy akar. És akkor most elképzeltem azt is, hogy a fanfic írók rohannak és ebből írnak egy sztorit. :laugh:
Ez nekem egyébként már nem is baráti szeretet, hanem testvéri. De komolyan. Amit nem csodálok, mert Pi-nek ugye csak egy húga van, és mégis más egy bratyó, mint egy húg. Azzal nem lehet férfias dolgokat megbeszélni. Meg szerintem, hogy csonka családban nőtt fel apa nélkül (még ha ott volt az imádott nagypapa és nagymama), akkor is van nála egy kis apakomplexus. Szerintem Jin papája biztos egyfajta modell neki.
(de Akira most jobban teszi, ha befogja a száját :hammer: , mert ezek a csodás boncolgatások nem éppen a topic témáját képezik, de bocsi, valamiért nekem állandó mániám az idolok személyiségének elemezgetése, legfőbbképen Pi-é)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 30 Sat, 2:08 pm 
Forum Addict

Nyugodtan, végülis idekapcsolódk :D Pi-vel kapcsolatos, tehát jöhet ide XD
De amúgy érdekes, tényleg lehet valami ilyesmi, meg már vagy 10 éve ismerik egymást.. úgy h simán el tudom képzelni h van kulcsuk egymás lakásához emg minden XDDD najó a kulcsos az már nagyon fanfices lenne :lol:

Ryocchannak barátnje van XD most olvastam xD vmi félig japán félig amcsi csaj, aki állítólag ingázik az USA meg Japán között... mondjuk kérdés h ebben mennyi az igazságtartalom XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 30 Sat, 7:22 pm 
Forum Addict

Pi-nek van kulcsa Jin-ék házához, Jin papája adta neki. Nem tudom mennyi ebben az igazságtartalom, mert nem emlékszem, hogy csak úgy olvastam vagy esetleg valamelyik mondta valamelyik interjúban.
Bár én úgy tudom Jin már nem él a szüleivel. De eltudom képzelni, hogy van Pi-nek kulcsa még esetleg hozzá is. Nincs abban semmi rossz. Látod abban az interjúban Pi milyen komfortban érzi magát Jin-nél: dvd-t néz, alszik, aztán szó nélkül távozik. :lol:
De azt tudom, hogy Pi biztosan bejáratos a szülői házba még akkor is mikor Jin nincs otthon. Az idei valamelyik jwebjében írta, hogy aznap Jin mamájának a főztjét ette náluk, eközben meg Jin éppen Los Angelesben volt. :D

Ezt a pletykát én is olvastam Ryo-ról, pont egy szó szerint pletykalapon, úgyhogy hiszem, ha látom. De eltudom képzelni, hogy Ryo-nak a félvérek jönnek be. Neki ha jól tudom Leah Dizon afféle álomnő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 30 Sat, 9:46 pm 
Forum Addict

Ez olyan édes :D Nem tudom csak olyan nyáá XD
Jó már le se tagadhatom h PIn fan vagyok :lol:

Leah Dizon? pont az a csaj wáá.. mondjuk, tulképp olyan karriert szeetnék mint az övé XD énekhang az nincs sok, nem is japán, mégis agyonsztárolták XDD tiszta jó neki xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 30 Sat, 11:16 pm 
Forum Addict

Sanako, csak neked, hogy kiélhesd Pin rajongói vágyaidat. :lol: Hogy mi igaz belőle és mi népmesei történet a jó ég tudja, de én kinézem ezekből, hogy mindegyik igaz. A marha sok kép alatt van írva egy pár "érdekesség" a Pin rajongók számára.
click

Basszus, láttátok a With10-es magazin képeket Pi-ről. Én tényleg ritkán szoktam fangirlködni (legalábbis a fangirl szó nyálas értelmében nem), de Pi annyira szép azokon a képeken. Főleg amelyiken rajta van a fekete öltöny. Na ennyit a fangirlködésről. :oops:

És hogy ne csak a nyálam folyassam, itt egy kisebb hír is:
info: heroismine
Szeptember 24-én a CDTV anniversary special live-ban úgy néz ki vendég lesz a NewS, legalábbis remélem fel is lépnek és akkor talán már hallhatjuk a Happy Birthday-t. Bár szerintem Koyama vagy Massu előbb leadja annál a rádióműsorában. De nézni is más meg hallgatni is.

ja és itt van egy sokkal jobb verzió a Hanabi-ból, a nagy verziójú Code Blue részeknél töltötték fel.
credit: mash, kzaru
http://www.badongo.com/audio/11133245

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 31 Sun, 7:58 pm 
Forum Addict

Köszii ^o^
Húh lesz meignt jó néhány új kép a gépen :lol: sokat le szoktam menteni, úgyh mindig több giga kép van a gépen XD

ÓÓ előre tekertem a képmentegetés előtt a PInes részhez *olvadozik* XD
Egyszerűen édesek, nagyon nagyon édesek :D

With10-es képek?o.O nem találkoztam velük pedig most direkt kerestem őket X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 01 Mon, 5:07 pm 
Forum Addict

A With 10-es képeket elküldtem Sanako, ugyanott vannak az új Seventeen képek. Nagyon jó az a kalapos (vagy talán cilindernek nevezzem?) kép.

Na jól van először írtam egy marha hosszú hozzászólást, de meggondoltam magam.
Meghallgattam a Happy Birthday-t, végre kint van a rádiós verzió, pont ahogy írtam is. Tetszik, de valahogy felemás érzéseim vannak. Mert nálam az összes eddigi kislemez címadó dalok közül ez a leggyengébb.
És kevés Pi van benne. Most nem tudom eldönteni, hogy ezt azért írom, mert ő a kedvencem, vagy azért mert tényleg keveset énekel. Én csak a refrénben és a végén hallom két sort elejéig énekelni, amit sajnálok, mert én nagyon szeretem a hangját. Persze nem azt mondom, hogy többet kéne énekelnie, mint a többinek, csak úgy érzem, most nagyon el van most nyomva. Bár az is igaz, hogy nem feltétlenül kell mindig neki annyit énekelnie, ne legyek telhetetlen.
Vagy csak süket vagyok, ez is egy lehetséges verzió nálam. :lol:
Egyébként tiszta TegoMass-feeling a dal. Mondjuk már ezt a reklámot nézve is ugye írtuk itt a fórumon. Na mindegy! Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni a népnek, és nagyon várom milyen klipp lesz hozzá. És persze remélem a többi dal is előbb-utóbb kint lesz.
Na ennyi lett volna a mondanivalóm. :D
Na és még pár mondatot, ahhoz képest, hogy nem akartam hosszan írni. Ebben a rádióműsorban ugye mindenki ott volt, kivéve RyoPi. Oké, hogy elfoglaltak, mert Ryo gondolom Kanjani-zik, Pi-nek meg ott a Code Blue. De miért érzem én mindig azt, hogy ez a kettő mindig elkülönül a többitől? Nem tudom miért, de most valahogy ez kezd nagyon zavarni, nem mintha bármit is tehetnék ellene. Na ennyi lett volna még.

És most már akkor leírom, hogy ez volt itt az utolsó hozzászólásom is egyben, mert már engem is irritál, hogy magammal beszélgettek jóformán, amit megtudok tenni otthon is, szó szerint magamban. Sanako-nak köszi, hogy válaszolt szegény a hozzászólásaimra. Meg még annak a pár embernek, aki néha-néha benézett erre. Jó volt velük beszélgetni.
És habár többször írtam, hogy egy sort se fogok többet írni és ennek ellenére mégis írtam, de most tényleg nem írok. Legalább nem irritálom tovább azokat a kedves fanokat, akik még arra sem képesek, hogy kedvencük védelmében akár egy sort is leírjanak, max. a háttérben tudnak róla beszélni, hogy Akira már megint beszólt. Csak ennyit szerettem volna még úgy búcsúzásképpen leírni, mert ez mindenképpen kikívánkozott belőlem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 01 Mon, 9:07 pm 
Forum Addict

Kíváncsi leszek majd a teljes számra, most emgyek LJn körülnézni h hol van fent....
de a Hanabi singlet emgtaláltam
http://www.megaupload.com/?d=H3TRY6VT ez a teljes

Akira, ne menj el :S Nem baj ha csak ketten beszélgetünk itt, de ha te nem írsz többet, akkor én beszélgessek mgamban? X'D Csomó új hírt mondasz mindig, amit én észre se vennék, főleg ha nincs is időm felmenni LJ-re, vagy vmit nemveszek észre...
Lehet h sokan luták fórumozni vagy úgy érzik h nincs mondanivalójuk, de attól még írj, légyszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 03 Wed, 2:31 pm 
Forum Addict

Na a retardált (azaz én) csak nem bírja ki, hogy ne írjon. Javíthatatlanul hülye vagyok. :D

credit: http://www.johnnys-entertainment.co.jp
Happy Birthday regular editon cover: (hát ez véleményem szerint elég rondácska, bár a másik se sokkal szebb, igaz már a Summer Time borítók is elég bénák voltak)
Image

Happy Birthday limited editon cover:
Image

Egyébként szeptember végén a CDTV special mellett, lesznek 29-én a Hey Hey Hey specialban is. Meg gondolom majd később jönnek a Music Station-os fellépések és egyéb más. Egyelőre úgy tűnik JE stratégiát váltott a reklámozás terén, remélem ez a kislemez több reklámlehetőséget kap, mint a Summer Time.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour