Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 01 Sun, 10:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Edit: elkezdtem hallgatni... ez volt az első szó ami eszembe jutott:
SUGEEEEE *0*
akaratlanul is eszembe jutott róla a Karib-tenger kalózai! o.O

Télleg vmi olyasmi hangzása van az első számnak, már csak Jack Sparrow kéne mellé... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 12:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
Télleg vmi olyasmi hangzása van az első számnak, már csak Jack Sparrow kéne mellé... :D

De nagyon jó!!!! *0* mintha Hans Zimmer-t is belecsempészték volna! XDD
Egyébként végig hallgattam!^^
*INNENTŐL SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!*

Kedvencek:
TABOO: Ez a szám beillene a Karib tenger kalózainak OST-jébe! XD nagyon teccik!^^
HELL, NO: Hát HELL YEA'!!!! Ez a szám k*rva jó! Jin a hangját nagyon szépen oda tette, and KAT-TUN ROCKS! XD
DISTANCE: Erről nekem egy pillanatra az anyummal sokat hallgatott 80as évek zenéi jutottak eszemben, de ez egy gyönyörű lassú szám!^^ a dallama pedig olyan ismerős!^^
SHOT!: Nekem erről vlmi vicces musical jutott eszembe meg az ilyen régi színpad táncocskák egy szál zongorával meg a táncosoknak sétapálcával! XD Nagyon aranyos szám!^^
12 o'clock: amikor Jin az elején elrappeli egy napját, hát ez nagyon-nagy! XD De ez a szám is nagyon! Booty shakin' YESS! XDD
Ai no command: Oh YAY! HELL, NO-hoz hasonló nagyon eltalált szám! pörgős, meg energikus, meg rockos!^^
SIX SENSES: végre rendes felvételben!^____^ jó persze hiányoznak a sor végi ordítások, de így is ugyanaz a hatás!^^ És Jin jobban hangsúlyozza az angolt! XD

A többi szám első hallgatásra nem jött be.
Összegezve: az album csodásan startol a közepére kicsit uncsi lesz, de a végét újra felhúzzák!
Szóval KAT-TUN: OTSUKARESAMADESHITA!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 1:34 pm 
Senior Member

Doll wrote:
TABOO: Ez a szám beillene a Karib tenger kalózainak OST-jébe! XD nagyon teccik!^^

ez szerintem is piszokjó o.o =D meg a hell, no is tetszik. az utolsó három számot eddig alig hallgattam, mert az album végére valahogy mindig elment a kedvem, és kikapcsoltam :oops:
(hűű ez volt a 100. hsz-em =D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 1:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
Doll wrote:

ez szerintem is piszokjó o.o =D meg a hell, no is tetszik. az utolsó három számot eddig alig hallgattam, mert az album végére valahogy mindig elment a kedvem, és kikapcsoltam :oops:
(hűű ez volt a 100. hsz-em =D)

hát pedig legalább az utcsó hármat hallgasd csak!^^ Főként az Ai no commandot!!! *0*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 7:49 pm 
Forum Addict

http://www.crunchyroll.com/media-225580 ... lip-1.html

Ez melyik Shounen Club-ból van? Kame ilyenkor olyan szeretni való idióta. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 9:34 pm 
Senior Member

Sanako wrote:
berippelem majd neked ha gondolod =)

köszönöm szépen, kedves vagy, de Akira jóvoltából már megvan jobb minőségben. ^^ azért köszi mégegyszer! : )

Akira wrote:
http://www.crunchyroll.com/media-225580/Kat-tun-Extras-Kamenashi-Kazuya-Weirdness-clip-1.html

Ez melyik Shounen Club-ból van? Kame ilyenkor olyan szeretni való idióta.

de aranyos =D olyan mint egy rossz kölyök. :33

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 03 Tue, 8:12 pm 
Forum Addict

Kat-tun love-n elérhető a Making of Don't U ever stop. Akit érdekel, az rohanjon tölteni. :lol: Remélhetőleg feliratozzák is majd valamikor, mint a Lips-es making-et.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 03 Tue, 9:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem túl hosszas rágódás, és mivel 2 napig csak ezt hallgattam így megkértem Sanakot, h rendeljen nekem is egy limited editionos Queen of Pirates-t! *0*
Kicsit drágább, mert yesasiaról lett rendelve, de nem baj, már nem tud érdekelni, most már tudom, h a JE fog tönkretenni egyszer! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 03 Tue, 10:05 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
nem túl hosszas rágódás, és mivel 2 napig csak ezt hallgattam így megkértem Sanakot, h rendeljen nekem is egy limited editionos Queen of Pirates-t! *0*
Kicsit drágább, mert yesasiaról lett rendelve, de nem baj, már nem tud érdekelni, most már tudom, h a JE fog tönkretenni egyszer! XDDD

A JE öl, butít és nyomorba dönt. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 03 Tue, 10:14 pm 
Senior Member

Akira wrote:
A JE öl, butít és nyomorba dönt. :lol:

:lol: :lol:

most hogy már többször meghallgattam az új albumot, bátran mondhatom, hogy jó lett. szerintem. és már a 2. hallgatás után észrevettem, hogy dúdolgatom a számokat, szóval elég fülbemászó dallamuk van =D nekem tetszik. am. én is erősen gondolkodom, hogy megrendelem. (jelenleg lenne mibőlXD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 03 Tue, 10:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
most hogy már többször meghallgattam az új albumot, bátran mondhatom, hogy jó lett. szerintem. és már a 2. hallgatás után észrevettem, hogy dúdolgatom a számokat, szóval elég fülbemászó dallamuk van =D nekem tetszik. am. én is erősen gondolkodom, hogy megrendelem. (jelenleg lenne mibőlXD)

CDJapan-on jelenleg elfogyott... az enyém a Yesasiatól jön, ahol majd 2000Ft-al drágább, de hát én voltam a hülye miért nem gondolkodtam előbb! XDD így most kb 8000Ft-ot kell adnom Sanakonak!^^"
de ez még mindig nem olyan sok a NewS dvd-mhez képest! XDD *és ez a 3. cd/dvd ami japánból érkezik nekem*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 10:06 am 
Forum Addict

Doll wrote:
Kedvencek:

Nem nagyon ismerem/szeretem a kat-tunt de ezután a mondat után biztos,hogy megfogom hallgatni a lemezt!! *elvakult kalózfan desu XD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 11:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

juci wrote:
Nem nagyon ismerem/szeretem a kat-tunt de ezután a mondat után biztos,hogy megfogom hallgatni a lemezt!! *elvakult kalózfan desu XD*

Örülök, h kedvet csináltam hozzá!^__^
Én nem vok nagy kalóz fan, de Johnny Depp fan igen! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 1:00 pm 
Senior Member

Doll wrote:
CDJapan-on jelenleg elfogyott... az enyém a Yesasiatól jön, ahol majd 2000Ft-al drágább, de hát én voltam a hülye miért nem gondolkodtam előbb! XDD így most kb 8000Ft-ot kell adnom Sanakonak!^^"
de ez még mindig nem olyan sok a NewS dvd-mhez képest! XDD *és ez a 3. cd/dvd ami japánból érkezik nekem*

nekem eddig csak egy girugamesh CD-m van =D
én azthiszem türelmes leszek, és megvárom amíg CDjapanon újra rendelhető lesz. olvasgattam véleményeket több helyen az ilyen rendelős oldalakról, és valahogy csak bennük bízom meg igazán. >.< no mindegy. (amúgy NEWS DVD mennyibe került?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 04 Wed, 1:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yue wrote:
nekem eddig csak egy girugamesh CD-m van =D
én azthiszem türelmes leszek, és megvárom amíg CDjapanon újra rendelhető lesz. olvasgattam véleményeket több helyen az ilyen rendelős oldalakról, és valahogy csak bennük bízom meg igazán. >.< no mindegy. (amúgy NEWS DVD mennyibe került?)

igen, a cdjapan megbízható, meg hamar szállít!^^ de yesasia is nagyon jó bár az írták, h kb 12 nap mire ideér, de legalább ideér, remélem! XD
a NewS dvd 11000Ft volt... ezen kívül még van egy SuG minialbumom ami CD/DVD-s(de ez már nem ide tartozik)!^^
és persze ezeket mind Sanako-channak köszönhetem, mert én nem értek a netes rendeléshez!^^"""

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour