Akira wrote:
Gondolom itt arra vagy kíváncsi, hogy Kame-t miért nem szeretem olyankor!
Ez Pi-re is visszavezethető, példákat rajta keresztül is tudok mondani.
Elsődlegesen az idegesít benne, hogy egyszer nem hagyta szóhoz jutni normálisan Pi-t, és egy műsorban (nevezetesen Music Station-ben) ugye a Shuji to Akira révén együtt voltak és akárhányszor felléptek valahol ő kerepelt egész végig. Pi-n meg látszik, hogy szeretett volna néhány szót ő is mekegni, de Kame-tól nem lehetett. Pont egy Music Station adásban az egyik V6-s és Dj Ozma jót szórakozott ezen. Mutogatta Ozma, hogy Pi emelgette volna a szájához a mikrofont, de szóhoz jutni már nem tudott.
Koki meg jó párszor beszólt a NewS-ra és ezt azért utálom, mert a NewS nem szokott beszólogatni rájuk egyik műsorban sem.
És egyébként abban a GYM videóban is láthattad, hogy hazugnak nevezték Pi-t, mondjuk a kedves haver Jin-s. Mondjuk tréfáltak persze, csak nagyon unom, hogy mindig valamelyik NewS tagon tréfálkoznak.
Na most kidühöngtem magam. És lehet, hogy én is egy kicsit igazságtalan vagyok most, úgyhogy elnézést a Kat-tun fanoktól.
igen, feltünt az a hazug dolog. én igazából ilyen műsorokat nem igazán nézek, csak egy kettőhöz volt eddig szerencsém, szóval nem láttam ezeket a belószogatós dolgokat sem. de értem hogy miért vagy dühös. viszont azthiszem, kár ezeken annyira mérgelődni :/ majd ők megoldják maguk között. : )
de igazából arra kérdeztem vissza, hogy milyen csúnya dolgokkal szoktátok Uedát illetni