Hmm, most írok ide először. X'D Nem rég kezdegettem KAT-TUNt hallgatni és nézni, de vhogy fura reakcióm van hozzá. o__O Amint meglátom a KAT-TUN vmeik tagját, szabályosan elkap a röhögőgörcs. o__o Ha meg a Signalt hallgatom, automatikusan vihogni kezdek (ezt legalább tom mért.. mert a klipp végébe belebiggyesztették a kame-jin-koki nyelvedzést, oszt ezen röhögök, vhányszor a Signal eszembe jut X'D). Szal nem tom mi olyan mulatságos nekem rajtuk, talán majd rájövök... X'D
Kedvenc számom tőlük: Make U Wet. X'DDDDD Jó, jó, tom h ezt csak Koki énekli, de akkor is.. X'D (Erről meg folyton eszembe jut a koncin az a Koki-sztriptíz... X'D) Vhogy a szólóikba naon bele vok buzulva, másik két kedvencem még a Key Of Life meg a Lost. Ahol meg együtt énekelnek, ott a Your Side meg a Will Be All Right.
Látom, nem sokan bírják Uedát.

Nekem meg pont ő meg Nakamaru a kedvenceim.

Vhogy jó fejnek tűnnek, különösen Nakamaru.
Jóvvan, nem pofázok már ennyi baromságot ide, kül is eltértem a mostani beszédtémától (nem igazán tok Kame meg YamaPi viszonyához hozzászólni, mert semmit se tok róla o..o). No de még a végére vmit: várom az új fangirlkopasztó lemezeket, naon kivi vok a szólókra.
Btw Nakamaru! Láttam egy olyan vidit, amiben KAT-TUNék Thaiföldön strandolgatnak, körülöttük elvetemült thai fangirlök sikoltoznak, hörögnek, ájuldoznak (főleg KAZUJAAAA meg TAGUCSIIII). Jin küldözgeti a csókokat a levegőbe, Nakama pedig elkapdozza őket és bekapkodja... X'D Hát na vaze... X'"D Naon behaltam rajta... X'D