Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 04 Fri, 6:49 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
hmm... arra a JinxKoki singlere NAGYON kíváncsi leszek! remélem benne lesz rendesen a Koki féle rap vonulat, meg az a jófajta seggrázós zene! XD nem tudom miért, de éjjel-nappal az megy, olyan addiktív! *0*
Kame-t nem szeressük... Junnot se... de azért egye fene, meghallgassuk! XD Nakamarut meg kötelezõ meghallgatni(nah jó nekem biztosan), érdekel, h a kis koala mit alkot! ^___^
:lol: én is kíváncsi leszek mindre XD bár május 14 hol van még? X'D

Akira: " Junno meg remélem nem egy újabb Samurai Love Attack-al adományoz meg minket, mert akkor én meg Heart attackt-et kapok. :D " ez nagyon nagy :lol: :lol: :lol:
mondjuk egyetértek xD

amúgy én is mindenhol Jint láttam nyerni ilyen szavazásokon, ezen meg mégis Kame volt előbb... bár mivel netes lehet h vki unatkozott és ráért szavazni XD nem tudom h láttátok-e de ez az amit több LJ communitybe is reklámoztak... az élmezőny durván elhúzott ien 6000 fölötti szavazatsázmmal, a többieknek meg jelentősen kevesebb volt XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 04 Fri, 7:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hmm, most írok ide először. X'D Nem rég kezdegettem KAT-TUNt hallgatni és nézni, de vhogy fura reakcióm van hozzá. o__O Amint meglátom a KAT-TUN vmeik tagját, szabályosan elkap a röhögőgörcs. o__o Ha meg a Signalt hallgatom, automatikusan vihogni kezdek (ezt legalább tom mért.. mert a klipp végébe belebiggyesztették a kame-jin-koki nyelvedzést, oszt ezen röhögök, vhányszor a Signal eszembe jut X'D). Szal nem tom mi olyan mulatságos nekem rajtuk, talán majd rájövök... X'D
Kedvenc számom tőlük: Make U Wet. X'DDDDD Jó, jó, tom h ezt csak Koki énekli, de akkor is.. X'D (Erről meg folyton eszembe jut a koncin az a Koki-sztriptíz... X'D) Vhogy a szólóikba naon bele vok buzulva, másik két kedvencem még a Key Of Life meg a Lost. Ahol meg együtt énekelnek, ott a Your Side meg a Will Be All Right.
Látom, nem sokan bírják Uedát. :D Nekem meg pont ő meg Nakamaru a kedvenceim. :D Vhogy jó fejnek tűnnek, különösen Nakamaru. :D
Jóvvan, nem pofázok már ennyi baromságot ide, kül is eltértem a mostani beszédtémától (nem igazán tok Kame meg YamaPi viszonyához hozzászólni, mert semmit se tok róla o..o). No de még a végére vmit: várom az új fangirlkopasztó lemezeket, naon kivi vok a szólókra. :D
Btw Nakamaru! Láttam egy olyan vidit, amiben KAT-TUNék Thaiföldön strandolgatnak, körülöttük elvetemült thai fangirlök sikoltoznak, hörögnek, ájuldoznak (főleg KAZUJAAAA meg TAGUCSIIII). Jin küldözgeti a csókokat a levegőbe, Nakama pedig elkapdozza őket és bekapkodja... X'D Hát na vaze... X'"D Naon behaltam rajta... X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 05 Sat, 1:41 pm 
Elite Member

Ueda :love:
Nekem tetszik h ő nincs annyira középpontban,meg olyan reális fickónak tűnik.A hibáival együtt.Kevésbé van idol imázsa.*de ha valaki konkrétan tud vmi megmozdulását ami nem volt szép tőle,arról szeretnék tudni :P szívesen lehúzok róla pár bőrt,a szeretteinkről a legjobb XDD ez a szeretteink szó is elég lol itt..*

Ez a PI-Kame-Jin sokszög *azé nem három,mert ha csak Jin és PI az csak kettő..és abból nem is lesz síkidom.. :cry2: * szóval érdekes.Ebből a 3-asból egyértelműen Yamapit hoznám ki győztesen.*indokokon még gondolkozom 8) * Régen egyértelműen a Jin fandomot erősítettem volna de aztán valahogy a népszerűségével együtt az imádatom is alábbhagyott.Biztos miattam csökkent a népszerűsége is :lol: valahogy felnőtt.Nem Bakanishi többé. :worry:
Kamenek meg nálam is nő az indexe.Tetszik h fizikailag nem fejlődik :D *Jin igencsak kivállasodott,de sztem neki jobban is áll.És a mostani barna hajával meg fiatalabbnak is néz ki.Feketén olyan..komoly feje volt O.O*

őőhh..szal ahonnan kiindultam*megint nem volt túl építő jellegű a hozzászólásom* h Ueadáról nasty (vagy akár naughty XD) dolgokat ide nekem!! :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 05 Sat, 10:17 pm 
Senior Member

Salvage wrote:
valahogy felnőtt.Nem Bakanishi többé. :worry:

jah, ebben igazad van... nekem is a kedvenc megmozdulásai még 2003-4ből vannak @_@ amikor a SCben meg Hadaka no shounenben baromkodtak XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 07 Mon, 9:01 pm 
Forum Addict

http://vote2.ziyu.net/html/milky90.html
kb 50-nel Kame vezet XD én elegánsan bezártma és nem szavaztam inkább :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 10 Thu, 7:36 pm 
Elite Member

LOOOL
Jin volt lejjebb mikor először szavaztam,kb aznap mikor ezt postoltad.ezért rá szavaztam.és ma megint megnéztem és láttam h nőtt a különbség kettőjük közt.Nah mondom,szavazok megint a kis lemaradottra..csak utána vettem észre h hoppá,ez most Kame! Szegénykém.egyszer fenn,egyszer lent XD ilyen ez a popszakma. :D kár h későn vettem észre és már odaírtam a 2. szavazom mellé h 'Jin <33' de így legalább látszik h nem arcra osztályzok,csak h ki van épp elmaradva..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 11 Fri, 8:39 pm 
Forum Addict

Salvage wrote:
LOOOL
Jin volt lejjebb mikor először szavaztam,kb aznap mikor ezt postoltad.ezért rá szavaztam.és ma megint megnéztem és láttam h nőtt a különbség kettőjük közt.Nah mondom,szavazok megint a kis lemaradottra..csak utána vettem észre h hoppá,ez most Kame! Szegénykém.egyszer fenn,egyszer lent XD ilyen ez a popszakma. :D kár h későn vettem észre és már odaírtam a 2. szavazom mellé h 'Jin <33' de így legalább látszik h nem arcra osztályzok,csak h ki van épp elmaradva..
XDDDD
most 9-el vezet már csak Jin XD muszáj volt Kaméra szavaznom emiatt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 12 Sat, 11:01 am 
Forum Addict

Most nézem LJ-n hogy Kaménak írnak fanmailt, ésmindneki hagyhat üzenetet a nevével, korával meg az üzenetével XD úristen egy értelmes sincs XDD mind kb ez: "Kamenshi ga daisuki desu" illetve h "én vagyok a legnagyobb rajongód" meg h "gyertek Szingapúrba" xD :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 14 Mon, 2:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tyű, most de pofára zuhantam... :beaten: Nézelődök különböző nyalánkságok után a neten, miket tudnék beszerezgetni magamnak. Eláll szemem szám, mert ezt olvasom: "Nakamaru Yuichi First Photo Album". Rábámulok a képre: dehát nem is így néz ki! o__o Elolvasom újra: "NakaMURA Yuichi First Photo Album". :beaten: Kom pofára estem h de okos vagyok. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 14 Mon, 8:07 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Tyű, most de pofára zuhantam... :beaten: Nézelődök különböző nyalánkságok után a neten, miket tudnék beszerezgetni magamnak. Eláll szemem szám, mert ezt olvasom: "Nakamaru Yuichi First Photo Album". Rábámulok a képre: dehát nem is így néz ki! o__o Elolvasom újra: "NakaMURA Yuichi First Photo Album". :beaten: Kom pofára estem h de okos vagyok. xDDD
íííí, ehhez adsz linket azért? XDDD Nakamurát is bírom :lol:
igazából Nakamura miatt néztem utána a Kat-tunnek anno, mert én is Nakamaruval kevertem :beaten: és csodálkoztam h jéé ő nem csak Princesss Princess D-ben volt hanem együttesbe is van? :O aztán kicsit melléfogtam xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 14 Mon, 9:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
Quote:
íííí, ehhez adsz linket azért? XDDD Nakamurát is bírom :lol:
igazából Nakamura miatt néztem utána a Kat-tunnek anno, mert én is Nakamaruval kevertem :beaten: és csodálkoztam h jéé ő nem csak Princesss Princess D-ben volt hanem együttesbe is van? :O aztán kicsit melléfogtam xDDD

Tess, itt a link! :D http://global.yesasia.com/en/PrdDept.aspx/code-j/section-index/pid-1010671152/
Megnyugodtam, nem csak én kevertem össze őket! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 15 Tue, 5:25 pm 
Forum Addict

köszi ^^
jaj ezt meg kéne szerezni XD a scaneket pontosabban, mert enyniért emg nem veszem x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 9:26 pm 
Forum Addict

http://img256.imageshack.us/img256/6637 ... kt9sh4.jpg
a 31-esen mit csinálnk? XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 17 Thu, 9:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tíz megoldást tartok lehetségesnek. *tudálékosan megigazítja a szemüvegét, minek lencséje a tudás fényével vakítja meg a tudatlan lelkeket*
1. Be akarnak törni.
2. Verik a fejüket a kerítésbe.
3. Át akarnak mászni a kerítésen.
4. Ki akarják nyitni a kaput.
5. Leselkednek a kulcslyukon.
6. Az anyukájuk büntetésből "sarokba" állította őket.
7. Gyönyörködnek a kerítés finom motívumkincsében.
8. Egy idióta fotós meglágyult szürkeállománya kitalálta, hogy majd ő így lefényképezi a KAT-TUNt, de hogy miért jó egy kerítésnél dekkolva fotózni őket, maga sem tudja.
9. Végzik a dolgukat, a gonosz lesifotós meg lekapta őket közben! ._.
10. Kiéhezett fangirlök nyáladzó és megveszett tömege elől menekülve a) zsákutcába futottak b) befelé fordultak és csendes sétáló benyomását kívánták kelteni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 18 Fri, 9:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
10. Kiéhezett fangirlök nyáladzó és megveszett tömege elől menekülve a) zsákutcába futottak b) befelé fordultak és csendes sétáló benyomását kívánták kelteni.

Ha mi nem látjuk őket, ők sem látnak minket alapon? :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour