MichiruR wrote:
Jó, mondjuk amikor ezt írtam nem gondoltam a '48-as kereteken kívülre. Inkább csak a két lányt hasonlítottam össze. Nekem kifejezetten nem tetszenek a Tomo szólók, sem a tálalás. Maeda esetében viszont értékelem a próbálkozást, ahogy kiáll és énekel. Ettõl még egyik produkció sem lesz jobb.
Ha már "uncsi" zenét akarok, nem kell leszednem a Maeda kislemezt, elég elõvenni Hitomi legutóbbi dalait. Az még így is
:pinky2:
Hát igen. Tomomi és Atsuko próbálkozásai inkább csak AKBn belül érdekesek. Mert úgy egyébként egyik sem kiemelkedő. Igazából nem is nagyon értem, hogy titeket miért mozgatnak meg ennyire, hogy már négy hozzászóláson keresztül róluk van szó.
Tomomi lemezét kb egyszer-kétszer hallgattam, Atsukóét sem hiszem, hogy sokkal többször fogom. De majd meglátjuk, ha lesz valami nagyon jó rajta, akkor majd beírom. Mindenesetre nem sietek, most úgyis sok minden hallgatni való halmozódott fel. Maeda kiszivárgott számait sem hallgattam meg, csak azt az egyet, amihez klip készült.
Akbingót rendszeresen fel szokták tölteni jutubra pl, de csak felirat nélkül. A feliratozók eléggé le vannak maradva, pont nyárra lassultak be egy komolyabb beszélgetős Akbingo előtt sajnos.
Az ez év eleji duplarészes Akbingót érdemes megnézni egyébként, az nagy volt:
http://www.jpop.hu/forum/index.php?show ... st&p=46810