Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 2:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 73  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 May 29 Thu, 5:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem Kumi 2007-es Black Cherry koncertjét (tudom, le vagyok maradva, mint ama borravaló, de csak most jutott eszembe, hogy akár le is tölthetném... XD), és... Komolyan fontolgattam közben, hogy megveszem eredetiben, mert egy nagyon komoly, látványos, szórakoztató, színvonalas showt láttam... egészen a ráadásig, ami a maga egy órájával szerintem teljesen felesleges volt, főleg, hogy ugyanabban a rémes szerelésben és borzalmas frizurával ugrabugrálta végig. XD Szóval elvetettem az ötletet. De az encore előtti majdnem két óra meg nagyon ütős. Érdekes, hogy a székhez kikötözős műsorszámhoz a táncosai egy csajt hoztak neki a közönségből, annak riszálta magát, tehát megvolt a jóféle leszbi fanservice. XD A kosztümök végig fantasztikusak, a táncosok ügyesek és jófejek (külön tetszett a vékonynak egyáltalán nem mondható táncos csajszi), Koda meg szépen végigénekel mindent, csak a tempósabb számoknál bizonytalanabb kicsit a hangja, mikor többet mozog. Az átvezető kisfilmek érdekesek, a kivitelezésre nem lehet panasz. Mondom, egyedül a ráadás alatt ül le a hangulat (bár a közönség azt is mocskosul élvezi), kár érte, kevesebb több lett volna... De azért egy nézést mindenképp megér, már ha az ember kedveli a hölgyet. XD

Oh, és sukin a pending torrentek között már ott a Moon... Remélem, még ma neki lehet esni. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 29 Thu, 5:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Megnéztem Kumi 2007-es Black Cherry koncertjét (tudom, le vagyok maradva, mint ama borravaló, de csak most jutott eszembe,

Ha- ha ha - ha :pinky2:

Én azt a koncertet már egy ideje kivégeztem.És mivel nekem egyben (akkor) még az volt az első Koda koncertem ezért tetszett is rendesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 29 Thu, 5:53 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
Ha- ha ha - ha :pinky2:

Én azt a koncertet már egy ideje kivégeztem.És mivel nekem egyben (akkor) még az volt az első Koda koncertem ezért tetszett is rendesen.

Jólvanna, nem érek én rá ilyesmikre, most is csak azért nézek folyamatosan filmeket meg koncerteket, mert dögrováson vagyok. =P
Persze, nem volt rossz, csak az a ráadás... Azt meg lehetett volna oldani csöppet ötletesebben is. Szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 6:49 am 
oshare booty
oshare booty

az új pv fenn van sukin ^^
v nem új..? :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 7:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi wrote:
az új pv fenn van sukin ^^
v nem új..? :beaten:

De új. Viccnek jó. Ahogy a szám is. Inkább Fergie featuring Koda, mint fordítva.
Moon meghallgatva:

Moon Crying - Ballada, nem rossz, nem is a legjobb, de különösebb bajom nincs vele, elhallgatom.

That Ain't Cool - Aha. Oké. A számot végig Fergie viszi el a hátán, Kumi hangját alig hallani, ráadásul ez a "csal a pasim, de én erős, büszke nő vagyok, rájöttem, megtorlom" téma enyhén szólva lerágott csont. Hát nem vagyok elájulva.

Once Again - Ez tetszik. Ezt írta (?) neki Pushim... mert nem duett, a hölgy max a háttérvokálokba segít be.

Lady Go! - Yasutaka Nakata ftw! Na nem... csak teljesen olyan a dal, mintha ő írta volna. Ezzel gondom természetesen nincs, ez is tetszik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 8:32 am 
Site Admin

Jude wrote:
De új. Viccnek jó. Ahogy a szám is. Inkább Fergie featuring Koda, mint fordítva.

mondjuk ez azért várható volt. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 7:28 pm 
Senior Member

Meghallgattam/megnéztem én is a Kumi & Fergie számot/klipet, és osztom Jude véleményét...
Egyrészt Koda Kumit szinte alig hallani, másrészt amit Fergie művel, azt se nevezném éneklésnek (pedig szeretem a hangját egyébként), de még ez hagyján lenne, ha legalább jó lenne a szám, de szvsz az is iszonyatosan középszerű. A klip se nagy durranás, Fergie bőr -vagy latex vagy nemtommivoltaz XD- ruhás vonaglásán jót röhögtem, pláne amikor a klip végefelé bölcsőpózba vágta magát :lol: Az egyetlen megdöbbentő számomra az volt, h. Kumi fekete hajszínnel nyomul ö_ö

Last edited by Sza on 2008 May 30 Fri, 8:12 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 7:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nah,PV megnézve.Olyan vicces ahogyan ott Fergie adja magát,de Kodakumi mint valami háttérvokálos,meg táncosnő,aki mellesleg nem táncol :beaten: Még a VIVA TV-n is adhatnák a klippet,sokan észre sem vennék hogy van benne Kumi hölgyemény *megmert aztsem tudják ki az xD*

A single-t lassan meghallgatom,csak most nincs hozzá kedvem ~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 10:23 pm 
oshare booty
oshare booty

én megnéttem... nekem uncsi... és egy valaki felesleges ott: koda kumi.. szvsz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 30 Fri, 10:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
én megnéttem... nekem uncsi... és egy valaki felesleges ott: koda kumi.. szvsz

Kábé~ XD
Moon Crying viszont szép lett,csak kicsit hosszúkás :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:10 pm 
Forum Addict

Ez a duett hát nem valami nagy szám, de ennél jobb, bár én szeretem Alan-t. :D
http://www.youtube.com/watch?v=AzwcDZNW ... re=related

Nem tudja valaki, hogy ebből van-e pv?
http://www.crunchyroll.com/media-310606 ... -Live.html
kissé rossz a minőség
(nektek is azt írja ki, hogy a veoh többé nem elérhető Magyarországon?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igen,nálam is azt írja.

Amúgy én még nem találkoztam annak a számnak a pévéjével,nagy valószínűséggel nincs,de majd a szakértők megmondják. *ha van olyan...xD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 31 Sat, 9:32 pm 
Forum Addict

Yu~ki wrote:
Igen,nálam is azt írja.

Amúgy én még nem találkoztam annak a számnak a pévéjével,nagy valószínűséggel nincs,de majd a szakértők megmondják. *ha van olyan...xD*

Mindenesetre köszi! Lehet, hogy csak egy SMAP dvd-n fogom megtalálni,
ha megtalálom. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 6:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Everybody pv-ről nem tudok, de persze ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nincs... XD Bár ha eddig sehol se lehetett vele találkozni, akkor esélyesebb, hogy nem létezik. ^^"

Jude wrote:
Megnéztem Kumi 2007-es Black Cherry koncertjét

Megkaptam a DVD-t a születésnapomra... XDDDD Ha ezt tudtam volna előre, akkor nem lövöm le a poént, és nem töltöttem volna le.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 21 Thu, 3:25 pm 
Senior Member

Huh.. Én tegnap néztem meg a második koncertjét. Hát nem semmi a csaj. A rock/visual kei a kedvencem, de koda azért néhány számával oda vág :) Szóval van ami tetszik tőle van ami nem. De a Rock-ban is megállná a helyét, ezt a 2koncerten be is mutatja :) :witch:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 73  Next

All times are UTC + 1 hour