Megnéztem Kumi 2007-es Black Cherry koncertjét (tudom, le vagyok maradva, mint ama borravaló, de csak most jutott eszembe, hogy akár le is tölthetném... XD), és... Komolyan fontolgattam közben, hogy megveszem eredetiben, mert egy nagyon komoly, látványos, szórakoztató, színvonalas showt láttam... egészen a ráadásig, ami a maga egy órájával szerintem teljesen felesleges volt, főleg, hogy ugyanabban a rémes szerelésben és borzalmas frizurával ugrabugrálta végig. XD Szóval elvetettem az ötletet. De az encore előtti majdnem két óra meg nagyon ütős. Érdekes, hogy a székhez kikötözős műsorszámhoz a táncosai egy csajt hoztak neki a közönségből, annak riszálta magát, tehát megvolt a jóféle leszbi fanservice. XD A kosztümök végig fantasztikusak, a táncosok ügyesek és jófejek (külön tetszett a vékonynak egyáltalán nem mondható táncos csajszi), Koda meg szépen végigénekel mindent, csak a tempósabb számoknál bizonytalanabb kicsit a hangja, mikor többet mozog. Az átvezető kisfilmek érdekesek, a kivitelezésre nem lehet panasz. Mondom, egyedül a ráadás alatt ül le a hangulat (bár a közönség azt is mocskosul élvezi), kár érte, kevesebb több lett volna... De azért egy nézést mindenképp megér, már ha az ember kedveli a hölgyet. XD
Oh, és sukin a pending torrentek között már ott a Moon... Remélem, még ma neki lehet esni.