Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:22 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 6:54 pm 
Senior Member

Tudom, h nem üldöznek a mongolok, de.. Zavar, h még nem válaszoltam Akira, csak még nem szedtem össze magam gondolatilag :)

Na igen, a Nyűszű a diplomások gyűjtőhelye :) Ryót sztem nem érdekli a tanulás egyébként, meg tényleg ideje sem nagyon akadna rá. Bár.. ha elkezdené ott is maximalista akarna lenni, és azt csak az egészsége sínylené meg. Pedig a helyében én is meglátogatnék egy főiskolát, mert nem egy hülye gyerek.

Ha nem baj hoztam Akira helyett a Pin randis képeket, m pont most találtam rájuk + a cikkre :D
Egyik Pin randis kép
Másik randis képecske

A pletykák nagy része amúgy azon az oldalon még hihetőek is :D Főleg a Ryóról szólók :)

Parfume-s csajokat nem ismerem, semmit nem tudok róluk, de ha a srácoknak bejönnek, akkor miért is ne? Vagy most kellene annak a résznek jönnie, h: "nem nyúlhat senki az édes pici idoljaimhoz, ők csak az enyém, vagy csont b*zik, és egymáséi, nem alakíthatnak ki kapcsolatokat, m nem és kész"? XDD Na, ilyet tőlem nem fogtok hallani. Legyenek boldogok, és találják meg a nekik teremtett társat :)
A férfiak többsége meg úgysem rajong az okos nőkért.. XD

Na jah.. Amerika kicsit más. Egyik volt osztálytársam kint volt egy évig egyetemen ott, és érdekes dolgokat mesélt... hogy amiket a filmekben mi látunk, az csak töredéke az egésznek. Japánban is lehet van ilyen, de vagy nagyon elrejtve csinálják, vagy sehogy... Mondjuk ez a drog-kérdés engem érdekelne.. Vajon mennyire lehet elterjedt az idolok között..?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 7:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
Vajon mennyire lehet elterjedt az idolok között..?

Hát ha elterjedt, akkor jól kell hogy álcázzák, vagy úgy járnak, mint szegény Akasaka Akira. És nem hiszem, hogy Dzsání bá' csak vele szúrna ki annyira, hogy hagyja hogy lecsukják, szerintem a többi drogozó egyén is pont így járna. (Plusz ahogy látom Akasaka sem volt kispista híresség terén, elvégre Hikaru Genjis volt, saját szólóalbuma is van meg az Andalucia Unitnak is a tagja volt, szóval nem hiszem, hogy a híres idolokat Dzsání megkímélné a dutyitól.) Ha már a kiskorú cigit meg a piát is ilyen szigorúan büntetik (Amivel őszintén szólva egyetértek, én se túlzottan preferálom hogy az osztálytársaim szinte heti rendszerességgel részegre vedelik magukat valamelyik kiskocsmában, de azért egy második esélyt igazán kaphatnának szegény idolok.), a droggal már végképp nem packáznának. De nagyon remélem hogy nem drogoznak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 8:28 pm 
Forum Addict

marcsi568 wrote:

Parfume-s csajokat nem ismerem, semmit nem tudok róluk, de ha a srácoknak bejönnek, akkor miért is ne? Vagy most kellene annak a résznek jönnie, h: "nem nyúlhat senki az édes pici idoljaimhoz, õk csak az enyém, vagy csont b*zik, és egymáséi, nem alakíthatnak ki kapcsolatokat, m nem és kész"? XDD Na, ilyet tõlem nem fogtok hallani. Legyenek boldogok, és találják meg a nekik teremtett társat :)
A férfiak többsége meg úgysem rajong az okos nõkért.. XD

köszi a képeket :D

nem bíorm az ilyen típusú fangörlöket... HSJ fandomban rohadt sok ilyen van XD kisizvárogtak a purikurás képek, és már egyből ott visong az összes h ne érjenek hozzá az ő drága Hikarujukhohz vagy akárkijükhöz... énis láttam a Yuyás képeket pl, jó hát nem repestem tőlük de velem úgyse lesz purikurája, szal akor már vmi normális csajjal legyen :D

kicsit off, de ztem hosszú távon azért az okosabb pasiknak okosabb csaj kell XD mert ha a srác tanult és akar vmi értlemesebb témáról besézlgenti, a csaj meg azt se vágja h miről van szó...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 9:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
kisizvárogtak a purikurás képek, és már egyből ott visong az összes h ne érjenek hozzá az ő drága Hikarujukhohz vagy akárkijükhöz....

mit visonganak, Hikaru úgyis csak az enyém, és nem kérdem meg senkitől hogy mikor érhetek hozzá :pinky2: egy nap Yaotomené Johanna lesz a nevem, szóval a sok hülye picsa tűnjön a közeléből!!!!! *toporzékol*

*"I'm water, water!!! X'DDDD"*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:20 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Sanako wrote:
kisizvárogtak a purikurás képek, és már egybõl ott visong az összes h ne érjenek hozzá az õ drága Hikarujukhohz vagy akárkijükhöz....

mit visonganak, Hikaru úgyis csak az enyém, és nem kérdem meg senkitõl hogy mikor érhetek hozzá :pinky2: egy nap Yaotomené Johanna lesz a nevem, szóval a sok hülye picsa tûnjön a közelébõl!!!!! *toporzékol*

*"I'm water, water!!! X'DDDD"*
Csak szeretnéd mert nem osztozom XDDDD Ő az enyém és megverema z összes csúúúúnya fangörlt aki rá mer nézni. Ha meg véletlen összejön egy csajjal, mert ő is ember szerencsétlen, akkor júj milesz XDDD

most nézem h meg is szűnt az a HSJos oldal xD ahol ez ment

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
Csak szeretnéd mert nem osztozom XDDDD Ő az enyém és megverema z összes csúúúúnya fangörlt aki rá mer nézni. Ha meg véletlen összejön egy csajjal, mert ő is ember szerencsétlen, akkor júj milesz XDDD

gyere csak ide, visszaverek, Hikarut nem adom, ő az enyém :beaten: X'DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:28 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Sanako wrote:
Csak szeretnéd mert nem osztozom XDDDD Õ az enyém és megverema z összes csúúúúnya fangörlt aki rá mer nézni. Ha meg véletlen összejön egy csajjal, mert õ is ember szerencsétlen, akkor júj milesz XDDD

gyere csak ide, visszaverek, Hikarut nem adom, õ az enyém :beaten: X'DDDDD
verekedni akarsz? XDDD gyere csak XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*ádáz harcot vív Sanakoval Hikaruért* xDDDD

na jó, befejezem :laugh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:33 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:

tehát lemondasz Hikaruról? XDDDD

:lol::lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
Animelover wrote:

tehát lemondasz Hikaruról? XDDDD

:lol::lol:

soha, ezt a komoly problémát le fogjuk rendezni!!! majd visszatérek, MUHAHAHAHAAA *főgonoszosan távozik* XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

lehet, h én tom rosszul, de Hikaru nem NewS tag... o.O
*körülnéz* ez NewS topic nem?

nyah mindegy.
azt akartam csak mondani, h vlhol láttam egy olyat, h Happy Birthday making of, és most azt kajtatom, h hol láttam, mert meg akartam nézni, de béna voltam és nem mentettem el...
vlki látta már egyébként?^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:41 pm 
Senior Member

Mi ez a verekedés? :D

Making of? :shock: Még nem láttam, vagyis talán egy pár perces szösszenetet... De ha van, az nagyon jó lenne, bár még communityn sem találkoztam vele :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:45 pm 
Forum Addict

és? XD mindneki offol xD
senki se halt bele XD

making of? én láttam vmi 55 mp-es cuccot, asszem az OHPn volt fent és rohadtul akadozott... meg utána youtubeon is találkoztam vele

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 10:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát igen... eléggé off volt, ráadásul... na mindegy hagyjuk. tartsuk meg inkább a színvonalat, meg az értelmes beszélgetést, és ne menjünk át batsuba.

rájöttem, h crunchyrollon találkoztam vele, de hát ez making ofnak nagyon nem mondható... kiderült, h az a reggeli műsor amit már pár oldallal ezelőtt mindenki látott. T___T pedig már azt hittem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 11:01 pm 
Senior Member

Doll wrote:
rájöttem, h crunchyrollon találkoztam vele, de hát ez making ofnak nagyon nem mondható... kiderült, h az a reggeli műsor amit már pár oldallal ezelőtt mindenki látott. T___T pedig már azt hittem...

*sóhaj* Kár.. pedig örültem volna neki.. No nem baj, majd talán legközelebb :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour