Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 24 Fri, 10:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 875 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 6:45 pm 
VIP Member

juci wrote:
És még pluszba szeretnék neked szolgálni egy olyan infóval,hogy a német Popcornban Diru poszter van e hónapban ;)
ezt keresd

én egyből kiszúrtam egy Anubis feliratot a posztereknél.. az egy banda, valami sorozat vagy miazég? o___O; mert nálam Anubis még mindig Emiru bandája, akik feloszlottak és 1 hónap után újra összeálltak XD ehm o__O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 6:51 pm 
Forum Addict

Fru-chan wrote:
én egybõl kiszúrtam egy Anubis feliratot a posztereknél.. az egy banda, valami sorozat vagy miazég? o___O; mert nálam Anubis még mindig Emiru bandája, akik feloszlottak és 1 hónap után újra összeálltak XD ehm o__O;

Igen nekem is rémlik az az Anubis, de arról, hogy mi ez az Anubis, arról halványlila fogalmam sincs. Mindjárt rákeresek neked hátha akad valami a neten, de felteszem valami német sorozat o.o, nem élek az újsággal csak láttam az újságosnál xD

Edit: http://nl.wikipedia.org/wiki/Het_Huis_Anubis_(serie) na megis van, német sorozat xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 7:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

OMG, Diru poszter a német POPCORN-ban! Jézus szent szíve! :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 10:42 pm 
Forum Addict

Aru wrote:
OMG, Diru poszter a német POPCORN-ban! Jézus szent szíve! :shock:

Nem kell így megijedni, a legutóbbiban Girugamesh volt xD. De as far as i know volt már d=out, an cafe, ayabie, despa, diru is mintha lett volna már, miyavi... szóval azért elég sokan :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 11 Fri, 10:48 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Sejtettem. Nincs is ezzel semmi baj. MONDO-ból én addig fogom hiányolni, amíg nem lesz. :lol:
De most h a rendszeres poszter megszűnik, igazán lehetne h amikor lesz benne, akkor az egyik fele valami japán együttes/előadó legyen mindig. Így elkerülhető lenne h Dr. House kerüljön rá (akivel egyébként semmi bajom, csak nem egy animés újságba való).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 3:08 pm 
Forum Addict

Hosszú kihagyás után újra vettem Mondót, kinyitom és mi van benne? MM cikk *.* Azért tudok valamit xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 24 Thu, 3:58 pm 
Elite Member

Én is vettem Mondot...igazán tetszett benne az az MM cikk *____* ...és nálunk nem is lehet kapni DVD-s Mondo-t>.<ez>.<...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 25 Fri, 1:02 pm 
oshare booty
oshare booty

hm.. itt nincs ien a boltokban :(
*sírva vesz egy animaniat* ...

hm.. megnézem am ezt a mondo fórumot, annyian említitek. én meg tudatlan vok!!

*sisak fel, és el!*

edit: vazz és azt a helyet h látja át bárki is? :D egy csoportba odahányva az összes téma.. ühm.. lol..

am meg furi h hivatalos magazin fóruma, de lehet linkelni kópirájt cuccokat? o.o;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 25 Fri, 2:19 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
edit: vazz és azt a helyet h látja át bárki is? :D egy csoportba odahányva az összes téma.. ühm.. lol..

LOL, ugye milyen szép? :lol: Én most nem merek odamenni, legutóbb, amikor a Mondo oldalára keveredtem, bekapott a gépem egy trójait (nemvicc). xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 25 Fri, 3:15 pm 
Elite Member

Jigsaw wrote:
legutóbb, amikor a Mondo oldalára keveredtem, bekapott a gépem egy trójait (nemvicc). xDDD

NexDDD...eddig is azt mondták,hogy förtelmes a Mondo fórum,de ez után a trojai után,végképp nem megyek odaxD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 25 Fri, 6:48 pm 
VIP Member

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

LOL, ugye milyen szép? :lol: Én most nem merek odamenni, legutóbb, amikor a Mondo oldalára keveredtem, bekapott a gépem egy trójait (nemvicc). xDDD

Ez így igaz. Ráadásul állítólag szerkesztőségi gépről került fel *pletykál*
Amúgy nekem semmi bajom a Mondo fórummal.... a zseni átlátja a káoszt *reped a plafon*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 9:03 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
hm.. itt nincs ien a boltokban :(
*sírva vesz egy animaniat* ...

hm.. megnézem am ezt a mondo fórumot, annyian említitek. én meg tudatlan vok!!

*sisak fel, és el!*

am meg furi h hivatalos magazin fóruma, de lehet linkelni kópirájt cuccokat? o.o;

Én csak a zene részben jártam, de azt jól átláttam. Nem túl bonyolult, egymás alatt vannak az előadók. De, mire gondolsz ? :P
Mellesleg pár kritikát ezzel a fórummal kapcsolatban is meg lehetne fogalmazni. Én errefelé is átszerveznék egy-két dolgot.

Egyébként azzal a fórummal kapcsolatban sokkal nagyobb probléma, hogy egy profitérdekelt társasághoz tartozik, ami miatt kevésbé rugalmas.
Persze arra jó, hogy a mondo minden csatornán jelen legyen és magához tudja kötni a közösséget. Láthatóan megpróbálják kiépíteni maguknak a saját kis közönségüket. Erre szolgál a animecon koppintásuk is.

A másik probléma pedig, hogy nem tudni milyen fórummotort használnak, mert ha ez ilyen kis dzsunka házi tákolmány, akkor nem bíznék annyira a biztonságosságában. Persze ezt erről a fórumról is el lehetne mondani, ami ugyan nem házi tákolmány, de mindenképpen elavult. A phpBB 2.x-nek ebben az évben teljesen megszűnt a támogatása a készítők részéről. Úgyhogy ha eddig frissítve is volt a fórum, ezek után már biztos nem lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 10:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Fórummal kapcsolatos javaslatokat szerintem inkább ide.

De amit mondasz h saját közönséget akarnak kiépíteni, mindenki mástól függetlenül igaz. Erről én azt gondolom mellesleg h elitista marháskodás. Nem akarnak beépülni a már meglévő japános szubkultba, aminek értelme nem sok van. Hazai vizeken inkább össze kellene fogni mint szítani a széthúzást. Na persze nem ez az első eset h árkot ásnak hídépítés helyett, gondolom mindenki emlékszik még arra az ominózus tavalyi szerkesztői megjegyzésre h baseballütőkkel fogja a szerk fegyelmezni a soj-osokat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 11:33 am 
Forum Expert
Forum Expert

Aru wrote:
gondolom mindenki emlékszik még arra az ominózus tavalyi szerkesztői megjegyzésre h baseballütőkkel fogja a szerk fegyelmezni a soj-osokat.

Na igen, az pöttyet erős volt. :lol: De már nem is tudom, miért akart minket fa testápolóval kezelgetni, nem az volt, hogy valami mondós társaság viháncolt a Westendben, és valaki (nem is biztos, hogy innen) rájuk szólt, hogy ne visítsanak már, mint a szopós malacok? XD
Bár azóta nem volt ilyen "összetűzés" hálistennek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 26 Sat, 11:35 am 
Forum Addict

öH egyszer voltam fent Mondo fórumán összvissz,azóta se : D. De inkább jahmm emlékszem arra cikkre Aru.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 875 posts ]  Go to page Previous  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 59  Next

All times are UTC + 1 hour