Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:56 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 8:52 pm 
Forum Fanatic

Szia, üdv! ^.^ Gackt és Sads és Kagerou jóóóó! A visual kei party meg nanáhogy! 8) Érezd jól magad itt! ^^

Profile  

Post subject: :D
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 8:58 pm 
VIP Member

Köszikeeee!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 9:04 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Isten hozott Tai-chan! :kitty: Végre gyülnek a Sads-kedvelők! :hippy:

Profile  

Post subject: Re: Konnichi wa!!!
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 9:17 pm 
Site Admin

Tai-chan wrote:
Elõször nem is a j-rockkal hanem a j-poppal ismerkedtem meg, méghozzá a paraparával. Ezen keresztül pedig Hamasaki Ayumival

oh yeaaaah! Para Para + Ayu = :heart:
és Sads meg FC Five rulz! (oh a fene... erröl megin eszembe jutott, hogy az FC Five beszámolót is be kellene már fejeznem. x__x)
vk bulik meg... a pesti marcopolo-s vk bulik az elsö ilyesmi jellegü rendezvények közt voltak európában. :grin:
nomeg persze üdv a fórumon. ;D

Image

Profile  

Post subject: Re: Konnichi wa!!!
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 10:42 pm 
Elite Member

Tai-chan wrote:
Sziasztok!

Taiki vagyok, de szólítsatok csak Tai-channak.

Az első animeamire emléxem, az a Saber Riders volt. Vagy Silver Riders, már nem meléxem. A Pro7 en adták nagyon régen.
Zeneileg a jó öreg amerikai deszkás nu metált állt hozzám alegközelebb, de amikor a világ megnyílt előttem a világhálón, elkezdtem megismerkedni a japán kultúrával. Eleinte csak mangák, animék, ^^" hentai, ecchi... aztán a kultúra az ország, és a nyelv. Most épp tanulom...
Először nem is a j-rockkal hanem a j-poppal ismerkedtem meg, méghozzá a paraparával. Ezen keresztül pedig Hamasaki Ayumival X_X!!!

Aztán egy ismerősöm, aki nagy YAOI fan, rámkényszerített egy vézna mangahajú "fiút" aki később a kedvenceim egyike lett. Ő volt Gakt! Eleinte nem volt épp élménydús nézegetni mivel nem különösebben érintenek meg a fiúk ^_^! De aztán elvonatkoztattam és mára még tetszik is az egész VK mizéria.

Gackt-ot követte a SADS, a BLOOD, az FC FIVE, FLOW, BACK HORN, és végül a nagy kedvencem a KAGEROU.

Mellesleg magamról anynit hogy 23 vagyok, Csepelről, multimédia fejlesztő 3D grafikus, pólóés bögrefestő (ha minden jól megy). Könyvet írok, gitározok, próbálgatok valami j-rockos vonallal, mert eddig a már említett nu metalt nyűttem (állítólag nem oylan rosszul.) Japán vonalonhaldva belevágtam egy írói kihívásba, de erről máskor, nem akarom hogy téves köüvetkeztetéseket vonajtok le ^_^

Szóval, örülök hoyg itt lehetek és remélem hamarosan összefutunk egy VK partyn ^_^ (Alig hiszem el hogy téleg vaniylenitthon)!!!!!

Dozo yoroshiku! Sayonara!

Hellóóó végre!!!! :smilecolors:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 10:48 pm 
Forum Addict

Hello! :)

Gyere a következő buliba! Ahogy én látom, de lehet, hogy tévedek, mert még nem olyan sok pesti VK buliban voltam, éppen most ugrott egy szintet az egész, valahogy többen voltak, több érdekes ruha, sőt, a nemek aránya is mintha javult volna!

Kíváncsi vagyok, milyen lesz a következő!

És gratula a grafikus munkádhoz! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 06 Mon, 11:25 pm 
VIP Member

^_^

oolong drága imádlak!!!!!!

Többieknek: NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
Ott a helyem a VK bulin. Remélem addigra meglesz a ruhám is... új ez még nekem és nem angyon tudom mit tegyek. Minden javaslatot, tanácsot élméynbezsámolót, fényképet akrámit várok.

Jó hogy itt lehetek^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 12:01 am 
Site Admin

Tai-chan wrote:
Többieknek: NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!
Ott a helyem a VK bulin. Remélem addigra meglesz a ruhám is... új ez még nekem és nem nagyon tudom mit tegyek. Minden javaslatot, tanácsot élméynbezsámolót, fényképet akrámit várok.

ahh, nem kell ilyesmiket aggódni, semmiféle elvárás vagy követendö irányvonal nincs ruha-téren... vannak akik cosplayelnek, akik gothcuccokban nyomulnak, vagy akik random egyéni kreációkban jönnek le, de megintcsak sokan egyáltalán nem vesznek fel semmi extrát.. a legszimplább utcai ruhában is lehet jönni nyugodtan, senki nem fog felháborodni rajta. :grin:
beszámolók néhány képpel pedig itt

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 8:24 am 
Elite Member

Üdv itt.
Szépen lassan szaporodunk azért...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 10:40 am 
Forum Addict

Üdv, üdv :)
Case wrote:
ahh, nem kell ilyesmiket aggódni, semmiféle elvárás vagy követendö irányvonal nincs ruha-téren... vannak akik cosplayelnek, akik gothcuccokban nyomulnak, vagy akik random egyéni kreációkban jönnek le, de megintcsak sokan egyáltalán nem vesznek fel semmi extrát.. a legszimplább utcai ruhában is lehet jönni nyugodtan, senki nem fog felháborodni rajta. :grin:
beszámolók néhány képpel pedig itt

De jó, én már ősz óta tervezem, hogy megyek de eddig még sohsem jött össze a dolog - főleg, mert előjött a "Mit is vegyek fel?" kérdés, de ezt mostmár nem használhatom kibúvónak ezek szerint :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 10:44 am 
Newbie

Hello mindenkinek!
Nem vagyok valami jó bemutatkozásban. Nem mennek nekem a spontán dolgok, de azért megpróbálok összehozni valamit.
Imádom az animeot és a mangát (főleg a yaoit!!!). A jrock függőségem egyértelműen Gackt „hibája ” volt, aki azóta is abszolút kedvencem. Mivel a környezetemben egyetlenegy olyan ember volt, aki fogékony az ilyesmire, őt kezdtem el bombázni újdonsült mániámmal. Hát, nem kellett sokáig várakoznom. Ő is rákapott. Sőt tovább ment, és rángatott engem is... és most itt vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 11:00 am 
Forum Addict

Ayase wrote:
Hello mindenkinek!
Nem vagyok valami jó bemutatkozásban. Nem mennek nekem a spontán dolgok, de azért megpróbálok összehozni valamit.
Imádom az animeot és a mangát (főleg a yaoit!!!). A jrock függőségem egyértelműen Gackt „hibája ” volt, aki azóta is abszolút kedvencem. Mivel a környezetemben egyetlenegy olyan ember volt, aki fogékony az ilyesmire, őt kezdtem el bombázni újdonsült mániámmal. Hát, nem kellett sokáig várakoznom. Ő is rákapott. Sőt tovább ment, és rángatott engem is... és most itt vagyok.

Szia!

Én csak a testvéreimet tudtam megferőzni - az egyiket jobban, a másikat kevésbé. De azért ez is valami, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 11:26 am 
Newbie

Szép munka! Az én testvérem elküldött a .... a zenémmel együtt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 12:34 pm 
Forum Addict

Hello Ayase!

Már látom, hogy a tavasz a megújulás jegyében telik majd, és sok új fórumozó lesz a bulin! :trampoline:

(Már csak azt nem tudom, hogyan fogok találkozni veletek...valahogy mindig az történik, hogy táncolunk 6 órán keresztül, aztán utólag összedugjuk a fejünket a képek fölött, hogy akkor ki kicsoda is volt :lol: Na majd kitalálunk valamit!)

Gyere Setsuna te is! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Feb 07 Tue, 1:15 pm 
Forum Addict

Jó, jó mostmár tényleg megyek!!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour