Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 02 Mon, 8:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Batou wrote:
Bizony Bruce megint jól odatette magát, a film végére szokásosan félholtra verte magát...
volt benne lövöldözés durvásos, robbantgatás, röpködés, gyorshajtás, amcsi butaságok, kis családcentrikus öldöklés... szóval olyan igazi Die Hard-os volt a film :D
Hiányoltam a tipikus rockzenéket a film alól, kevés vót' a zene...
És a zárójelenet az tényleg tipikus diehardos volt... a mentő hátuljában ücsörgéssel Bruce bekötözött vállával :D csak azt hiányoltam hogy nem kért a rendőrfőnöktől egy 25centest hogy felhívja az asszonyt és kibéküljenek mint azt párszor megtette :D ha ezt beletették volna nekem 120%os lett volna a film :D *tapstaps*

na most már akkor én is megnézem. Tegnap lett volna terítéken de valahogy 300 lett belőle. Amennyire nem jött be elsőre, most kifejezetten tetszett, megahtó volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 1:03 am 
VIP Member

Hátam mögött egy megtekintett Transformers filmmel írok...jól össze volt rakva,
csúcs effektekkel meg mindennel...a történet annak mondd valamit aki ismeri,
tele volt helyzetpoénokkal lehetett sokat röhögni és sokat ámulni megintcsak a buta usán...
...ha valaki lát az emblémával kulcstartót írjon nekem valamit :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 1:05 am 
Forum Fanatic

Batou wrote:
Hátam mögött egy megtekintett Transformers filmmel írok...jól össze volt rakva,
csúcs effektekkel meg mindennel...a történet annak mondd valamit aki ismeri,
tele volt helyzetpoénokkal lehetett sokat röhögni és sokat ámulni megintcsak a buta usán...

Nah, kb. elmondtad amit én is szerettem volna. xD
Nekem nagyon-nagyon tetszett, jó kis "látványfilm" volt (Optimus és Megatron, drooool~ *___*). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 1:32 am 
oshare booty
oshare booty

jaja jó volt!
harci jeleneteket sztem rontotta a sok snitt.. más problémám nagyon nem volt az alkotással

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 8:26 am 
VIP Member

Leröccsentettem a Transformers soundtracket...egyáltalán nem tetszett...egyik szám sem ütötte meg a fülem hogy benne lett volna a filmben :| ...pedig a Camaro-s jelenetekben király zenék voltak 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 10:30 am 
Senior Member

Látványossága a Transformers-nek tényleg a topon van, kegyetlen munka lehet benne, de az a sok harc már olyan unalmas lett a végére, hogy igazán meg kellett magam erőszakolnom, hogy ne aludjak el, mondjuk túl nagy volt ahhoz a zaj...
Ha egy fél-egy órával rövidebb lett volna, akkor akár még jó is lehetne a film, de így olyan egyszer nézhetős volt ^^''

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 10:44 am 
Forum Fanatic

Jeanne C wrote:
...igazán meg kellett magam erőszakolnom...

XD?
Még jó hogy mi ebből semmit nem vettünk észre... :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 11:41 am 
oshare booty
oshare booty

mert te ültél a legmesszebb :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 12:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nahh az nékünk is meg kell nézni...Gondolkoztunk haverokkal,h mit nézzünk meg.Ez 1 jó választás lesz,úgy gondolom :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 09 Mon, 7:53 pm 
Member

Transformers nekem tetszett, először azt hittem hogy tipikus nagyzolt amerikai film, ami csak a látványra épít, a történet pedig nulla, aztán végülis kellemeset csalódtam. :3
A következő a HP5, omg..o_O na még arra leszek kíváncsi (bár a könyvhez nincs türelmem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 12 Thu, 2:04 am 
oshare booty
oshare booty

hp5

no.. megnéztem.. nem óhajtok spoilerezni.. habár kéne.. XD csak idegesítés végett! :pinky2:
de inkább csak röviden összefoglalom: full elégedett vok vele. nem mennék bele abba a gyerekes meik rész a kedvencem és egyáb vackokba (egyébként azu első de mind1), de télleg nagyon jól meg lett csinálva, rendezve stbbi.
maga a sztori, mint a 4 is picit gyors lesz, szal aki nem ismeri a könyvet az kapkodja majd a fejét, noha mindemellett látványosabb a 4nél és sokkalta élvezhetőbb is volt.. legalábbis számomra.
a helyszínek szinte tökéletesek. értem ez alatt az újakat. maga a minisztérium csarnoka abszolut ilyen a könyv szerint is. a misztériumügyi fo ill tsa.. kicsit eltúlzott a nyomasztóság terén ill a jóslatok terme sztem túl grandiózusra sikeredett.. elrugaszkodtak itt a díszletesek. a grimauld tér is ügyesen lett megoldva, csakúgy mint a privet drive és a wizengamot tárgyalás helyszíne.
a szereplők közül umbridge so-so volt eltalálva. maga a színésznő tökkkéletesen visszaadta a személyt, akit meg kellett személyesítenie, mind az émelyítő mézes-mázasság terén, mind a gonoszságén.. csupán picit magas volt.. a könyv szerint pici varangy, de ezen persze nehéz lett vna változtatni. cho volt is.. nem is, picit már inkább ginnynek lett a terep előkészítve. aki viszont el lett találva az bellatrix. ő ilyen... és az abszolút :heart: aki még rajta is túltett az luna lovegood :D imádtam a szöszit!!!
és.. télleg nem spoilerezek h mi és h volt :D majd ha több ember is látta mehet majd a véleménybörze. 1-2 helyen eltértek a könyvtől és bár 1-1 elég erősnek is tűnhet, eléggé logikus h miért (részben időhiány miatt), de ami viszont teccett, h télleg minden benne volt, aminek (és akinek) benne kellett lennie!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 12 Thu, 10:29 am 
Elite Member

^ Wahh de jó lenne már látni~ *___*
A fene enné meg a nővéremet... megígértem neki hogy csak vele együtt nézem meg, ő viszont valahol a Balatonnál tesped >___< *lelövi*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 12 Thu, 10:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

na már tervezzük is, hogy jövőhéten elmegyünk. igazából én akartam menni, de meggyőztem a kolleginát. :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 19 Thu, 1:17 pm 
Official HobbitGirl

Fúha, látom volt itt nagy kollektív szegedi Transformers-nézés.. szóval a lényeg: Dinobotok benne vannak? Ha nincsenek, akkor nem nézem meg (=töltöm le. *bűnt elkövető kalóz*)!! A HP5 is erősen kacsintgat már, hogy letöltsem, de azt egyszerűen nincs szívem, mégiscsak moziban kéne ^__^" főleg, hogy már többfrontról is tartottak nekem élménybeszámolót és kedvcsinálást, argh!
Viszont tegnap mazsolázgattam nővérem hazahozott DVD-i közül, a Szépség és a szörnyeteg kivételével mindegyiket hótunalmasnak találtam, bár a Kapj el, ha tudsz (Hanks-DiCaprio) még csak-csak érdekelt... úgyhogy betettem a lejátszóba, és.. kellemesen csalódtam! Tök jó volt! Úgyhogy azt hiszem, én is elindulok csekket hamisítani és aranyéletem lesz. ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 19 Thu, 1:59 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
hp5

és az abszolút :heart: aki még rajta is túltett az luna lovegood :D imádtam a szöszit!!!

Ezzel egyet kell értsek, zseniálisan játszotta, mindenesetre jóval rosszabbra számítottam. A stílusérzékében szintén pozitívan csalódtam. o.o <3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour