Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 6:06 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 02 Sun, 9:25 pm 
Forum Addict

yayy :dance:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 11 Tue, 3:24 pm 
Forum Addict

megnéztem. még szerda este, csak elfelejtettem kommentelni.

naon tetszett.

johnny depp, mint mindig most is zseniális volt, de helena bonham carter szerepe és játéka is naon jó volt.

a soundtrackeket máris letöltöttem és énekelgetem őket suliba menet.

fav: no place like london, the worst pies in london, my friends, little priest. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 11 Tue, 11:24 pm 
oshare booty
oshare booty

én is jó ideje dalolászom az ost-t
örülök h teccett ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 12 Wed, 7:28 am 
VIP Member

Én is meg akarom nézni, mert a Johnny Depp+Helena Bonham Carter párosítás nálam nagyon bejön. Csak a páromat nem lehet elhúzni egy dalolászós mozira...
Legutóbb a Chicago-ra mentünk be egy baráti társasággal, és nagyon szenvedett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 13 Thu, 9:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mi ma este fogjuk megnézni.már nagyon kiváncsi vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 14 Fri, 1:42 am 
oshare booty
oshare booty

az a film jóóóóóóó XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 14 Fri, 8:40 pm 
VIP Member

Nah akkor muszáj lesz egyedül moziba mennem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 15 Sat, 8:18 am 
oshare booty
oshare booty

hát ha szegeden jársz megoldható lenne h többen elmenjünk xD (sweeneyt bármikor)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 15 Sat, 11:09 am 
VIP Member

Huh, a közeljövőben valszeg nem járok arra, az kb. 200 kilométer tőlem. Valakit úgyis ráveszek, hogy jöjjön velem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Mar 15 Sat, 12:00 pm 
Forum Addict

pszabi wrote:
megnéttem a sweeney toddot
zseniális!!!! *o* imádtam.. groteszk, morbid, angol humor és sokat énekelnek benne
színház a moziban.. tehát csak olyanoknak ajánlom akik színdarabot -is- képesek lennének végig ülni
..de vmi zseniális *o* ostje kell!!!

...ha vkinek segítség kellene a borostanyírásban, csak szóljon :pinky2:

Sweeney Todd... hmm, nekem nem tetszett! túlságosan is lagymatag volt, habár lehet, hogy sokat vártam tőle... először is szerintem nem jött át, ahogy Sweeney vívódik magával, hogy ő most mennyire dühös és mennyire ki akarja nyírni azt a bírót... aztán meg felelőtlenül elkezdi vagdalni mindenkinek a torkát, kockáztatva ezzel a lebukás veszélyét kb ennyi volt az izgalmas elem benne... amikor nyiszálta a nyakakat szintén nem érződött, hogy ezt most bosszúból teszi, nem volt benne fokozás, hogy sürgős lenne már kinyírni azt a bírót, különben bekattan Sweeney... aztán szerintem kevés volt a bonyodalom és túl egyszerűen meg is oldották... a befejezés pedig hirtelen, viszont érzelmes ez az egyetlen pozitívum
szóval ahhoz képest, hogy Sweeney a főszereplő és láthatóan körülötte bonyolódik a cselekmény (pedig vannak más szálak is a sztoriban ugye pl a lányába szerelmes Anthony, ez eléggé el lett hanyagolva), ahhoz képest nem bontották ki eléggé a személyiségét
csak, hogy ellenvélemény is legyen... nekem csalódás volt, pedig szeretem az ilyen hangulatú filmeket

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 06 Sun, 1:11 pm 
VIP Member

Én kis hülye azt hittem, áprilisban bemutatják az Indiana Jones 4-et....
Szívem szakad meg. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 06 Sun, 4:23 pm 
oshare booty
oshare booty

shadow VI II I wrote:
Sweeney Todd... hmm, nekem nem tetszett! túlságosan is lagymatag volt, habár lehet, hogy sokat vártam tőle... először is szerintem nem jött át, ahogy Sweeney vívódik magával, hogy ő most mennyire dühös és mennyire ki akarja nyírni azt a bírót... aztán meg felelőtlenül elkezdi vagdalni mindenkinek a torkát, kockáztatva ezzel a lebukás veszélyét kb ennyi volt az izgalmas elem benne... amikor nyiszálta a nyakakat szintén nem érződött, hogy ezt most bosszúból teszi, nem volt benne fokozás, hogy sürgős lenne már kinyírni azt a bírót, különben bekattan Sweeney... aztán szerintem kevés volt a bonyodalom és túl egyszerűen meg is oldották... a befejezés pedig hirtelen, viszont érzelmes ez az egyetlen pozitívum
szóval ahhoz képest, hogy Sweeney a főszereplő és láthatóan körülötte bonyolódik a cselekmény (pedig vannak más szálak is a sztoriban ugye pl a lányába szerelmes Anthony, ez eléggé el lett hanyagolva), ahhoz képest nem bontották ki eléggé a személyiségét
csak, hogy ellenvélemény is legyen... nekem csalódás volt, pedig szeretem az ilyen hangulatú filmeket

hm.. nemtom, sztem érződik benne h színpadra írt mű emiatt teljesen más szemmel kell nézni és más elvárásokkal kell lenni.. nem egészen úgy kell megtekinteni mint egy filmet annak ellenére is h az!

itt nem annyira a túlzott akció a jellemző.. ami sztem pedig érződik is, hanem a sok oda-vissza dalocska és ebben kell az érzelmeket felfogni

nemtom, nekem teccik. ha neked nem jött be.. kár ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Apr 08 Tue, 10:33 am 
VIP Member

Én már csak Johnny Depp és Helena Bonham Carter miatt is megnézném, de még miiiindig nem jutottam el odáig... lehet, hogy már csak DVD nézés lesz belőle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 25 Sun, 9:29 am 
VIP Member

Tegnap megnéztem az Indiana Jonest. Azt hittem röhejes lesz Harrison Ford hatvanvalahány évesen Indynek. De annyira nem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 02 Mon, 9:23 am 
Site Admin

andreya wrote:
Tegnap megnéztem az Indiana Jonest. Azt hittem röhejes lesz Harrison Ford hatvanvalahány évesen Indynek. De annyira nem.

Mi is megnéztük tegnap ^^ De jaja, vele nem volt semmi baj, de maga a film.. hátizé. Végülis filmként jó, de Indiana Jones folytatásként nekem nem igazán tetszett. A bevezetörész nagyon nem tetszett (a vacak CG pockok, vagymik, meg föleg a nagyonbuta atomrobbanásos jelenet.. =o=), meg a végkifejletnél is a fejem fogtam csak (meg közben is párszor), de ezeket leszámítva nem volt vészes.

Ellenben ami sokkal fontosabb... a Kossuth moziban már kint volt az X-Files múvi comingsoon plakát. :heart:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Next

All times are UTC + 1 hour