Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 12:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 15 Thu, 8:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez az új update elég erős lett. xD köszönet érte. jó az az új Nookicky album is ( főleg az újonnan szerzett Monaural Curve zenéimmel vegyítve xD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 15 Thu, 8:56 pm 
Member

Ooo, új Nookicky album. Ha csak kicsit uncsi akkor végül is annyira nem lehet rossz :D Köszönet érte, meg sztem megnézem Number Girl-t is h mien zene egyáltalán, címek alapján borult lehet :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 15 Thu, 9:03 pm 
Site Admin

C_V wrote:
Ooo, új Nookicky album. Ha csak kicsit uncsi akkor végül is annyira nem lehet rossz :D Köszönet érte, meg sztem megnézem Number Girl-t is h mien zene egyáltalán, címek alapján borult lehet :greengrin:

az is. :grin: (tanacs: kezd az ujabb lemezzel es hallgasd meg labalabb ket-haromszor.. ez az a fajta zene amit szokni kell, de utána meg naaagyon jó.)
Nook meg nem rossz, csak az eddigiekhez képest most ez gyengsabbra sikeredett szerintem.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 16 Fri, 2:03 pm 
Member

Case wrote:
az is. :grin: (tanacs: kezd az ujabb lemezzel es hallgasd meg labalabb ket-haromszor.. ez az a fajta zene amit szokni kell, de utána meg naaagyon jó.)
Nook meg nem rossz, csak az eddigiekhez képest most ez gyengsabbra sikeredett szerintem.

Így végighallgatva új Nookicky albumot az jut róla eszembe hogy az egész egy hosszú szám :sweatdrop: Rossznak tényleg nem rossz, csak nincs benne nagy változatosság. Bár még így is volt egy dal ami nem tetszett. :o

Number girl is tetszik, monnyuk sokat még nem hallgattam belõle, de most pótlom. Kicsit COTD flesselt be róla eddig :greengrin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 16 Fri, 6:13 pm 
Site Admin

C_V wrote:
Case wrote:

Így végighallgatva új Nookicky albumot az jut róla eszembe hogy az egész egy hosszú szám :sweatdrop: Rossznak tényleg nem rossz, csak nincs benne nagy változatosság. Bár még így is volt egy dal ami nem tetszett. :o

Number girl is tetszik, monnyuk sokat még nem hallgattam belõle, de most pótlom. Kicsit COTD flesselt be róla eddig :greengrin:

Number Girl-nél a Pixies flash a normális. :grin: eeeeeeeekkora Pixies fanatikusok mind (csakúgy mint én. xD), még valami tribute-albumra is csináltak egy számot (Wave of Mutilation).
itten vala erröl egy naon találó kis idézet ^^
Quote:
Number Girl sound like the Pixies. I realize that enough bands get compared to the Pixies, these days, to make a skeptically-minded person wonder if that's now all they teach kids about pre-Nirvana "alternative" music history, but Number Girl don't just sound like an era that the Pixies can be thought to retrospectively represent, they actually sound like the Pixies.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 18 Sun, 9:37 pm 
Site Admin

Dir en grey-Clever Sleazoid (050921) :grin:

Image

Last edited by Case on 2005 Sep 18 Sun, 10:19 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 18 Sun, 10:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

köszike! már annyi véleményt olvastam a még meg sem jelent kislemezről. ideje meghallgatni. =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 18 Sun, 10:20 pm 
Site Admin

bylon wrote:
köszike! már annyi véleményt olvastam a még meg sem jelent kislemezrõl. ideje meghallgatni. =D

így meghallgatva.. hátizé. nekem nem jön be. meg, ahogy mondjuk sejthetö volt, a nyilatkozatokkal ellentétben távolról sem ez a legdurvább számuk... ^^"
különben fura, hogy elöbb bukkant fel a még meg sem jelent kislemez mint a PV, pedig normálisan a PV 2-3 héttel megelözi a megjelenést o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 19 Mon, 12:52 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ehm... ez már megint annak a tipikus este, hogy "Kyo létszives ne ordibálj, mert idegesít, ha valami bajod van, fogd meg a kezem... 0_o". Mikor fognak megint olyat csinálni, amit nekem is tetszik? *sóhajt és még mindig reménykedik*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 19 Mon, 7:55 pm 
Elite Member

hehe, Kyo-bol megint érdekes&néhol vicces hangok jönnek ki ahelyett, hogy énekelne... :?
remélem azért lesz ennél jobb is, bár, ha elget hallgatom ugyis megtetszik... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 19 Mon, 8:40 pm 
Official Cheerleader

Való igaz, Kyo má megint furcsán vinnyog a számban, de nekem valamé' kis szivemcsücske lett a clever sleazoid...O__o persze nem annyira jó mint az albumon akármelyik szám is, de nekem tetszik.
a pv meg(már amennyit láttunk ugye), tipikusan olyan, amitõl elsõ 3 mp-ben fejfájást kapok, de utána meg valamért irtóra bejön.jó az a "kollázsos"
technika^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 19 Mon, 11:13 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

megumi wrote:
a pv meg(már amennyit láttunk ugye), tipikusan olyan, amitől első 3 mp-ben fejfájást kapok, de utána meg valamért irtóra bejön.jó az a "kollázsos"
technika^^

Nemtom, nekem már kezd az agyamra menni a diplomamunka, pedig még igazán nem készültem rá semmit, de nekem nagyon expresszionista volt a dolog xD. Szóval miközben írom majd a nagy művet, biztos többször rákukkantok a PVre ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 9:21 am 
Official Cheerleader

tenshi wrote:
Nemtom, nekem már kezd az agyamra menni a diplomamunka, pedig még igazán nem készültem rá semmit, de nekem nagyon expresszionista volt a dolog xD. Szóval miközben írom majd a nagy mûvet, biztos többször rákukkantok a PVre ^^".

go anchan goooooo a diplomamunkával~ !!!
és igen, az a PV tökéletes ihletõforrás és szempihentetés lesz idiótább projektek közben xD(me most romance-t használja pihentetõnek)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 10:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

a Clever Sleazoid nóta maga igazából semmi meglepő. olyan "Dirus". szétesős nu-metal. u_u ( a PV-vel együtt talán jobb is lesz. a PV-sampleből átjott hogy a katonás menetelés groovja hallható a zenében, és az a rész úgy tetszik). a vinnyogásokon meg mosolygok. xD és nagyon rövid a dal. ( amire vki most reagálhatná, hogy jobb is ennyi a szenvedésből, de...) mint single-kiadás, hogy volt arcuk ezzel a 2:55 másodperccel előrukkolni egy várva-várt szingelen, és hozzácsaptak némi rossz live felvételt, amiben Kyo még csak meg sem próbált énekelni, én meg végig sem akartam hallgatni....ez így elég 'pofátlanság'. XD

amúgy fülbemászónak kell titulálnom a címadó dalt, mer nem egy ki a fejemből . @_@ ( *arra is gondolt, hogy kyo úgy hagngzik mint egy kezdő emocore énekes xD*)

"one day i'll rainbow your parents..." xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Sep 20 Tue, 1:00 pm 
Elite Member

Egyetértek! pofátlanul rövid. de találtam olyan részt benne, ami tetszik, szal szeretem az egészet! :smile2:
a live-okat meg se hallgattam. deget élöben csak hallgatni nem a legjobb dolog, kell hozzá a kép is, hogy élvezhetö legyen számomra. :/
kiváncsi a PV-re...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour