Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 2:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:13 pm 
Forum Fanatic

Jó hír a Nightmare-faneknek: A banda következő single-je, Raison d'etre címmel június 6-án fog kijönni. Ráadásul maga a dal a Claymore c. április 3-án induló anime-sorozat openingje is lesz!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:24 pm 
oshare booty
oshare booty

yaaaayz *happy* köszi!! ez jó hír (^.^) kis aktív hülyék

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:29 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:

Jah, jó látni, hogy egyre népszerűbbek, ezekkel az anime-dalokkal stb. Kíváncsi vagyok milyen lesz az új dal... ha opening, akkor biztos pörgős! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:31 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

Jah, jó látni, hogy egyre népszerűbbek, ezekkel az anime-dalokkal stb. Kíváncsi vagyok milyen lesz az új dal... ha opening, akkor biztos pörgős! ^^

jaja de meglep h ennyire az albumra turné közben már egy kislemezen is dolgoznak.
rem azért egy pévére is szakítanak időt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:35 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
jaja de meglep h ennyire az albumra turné közben már egy kislemezen is dolgoznak.

Ja, mondjuk alapból vicces, hogy az anime április 3-án kezdődik, a single meg júniusban jelenik meg, LOL. Vagy az is lehet, hogy nem az első OP lesz? (de akkor meg nem reklámoznák ennyire XD)
...Mindegy, majd meglátjuk. Azér' remélem nem hajtják túl magukat. :) (kezdem egészen megkedvelni a Nightmare-t mijaszösz!) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 5:36 pm 
oshare booty
oshare booty

hát passz.. az abs kislemeze is vmikor májusban jelenik meg míg maga az anime áprilissal adásban lesz
ők tudják, ők a nagyok XD
és helyes-helyes, majd ha eccer egyben leszek adhatok sok élőt ha érdekel (^.^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 7:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

Ja, mondjuk alapból vicces, hogy az anime április 3-án kezdődik, a single meg júniusban jelenik meg, LOL. Vagy az is lehet, hogy nem az első OP lesz? (de akkor meg nem reklámoznák ennyire XD)
...Mindegy, majd meglátjuk. Azér' remélem nem hajtják túl magukat. :) (kezdem egészen megkedvelni a Nightmare-t mijaszösz!) XD

hú, nekem ők voltak az első kedvenceim egyike, imádom őket, vérprofik, és igazi édes emberek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 7:26 pm 
oshare booty
oshare booty

Chimaera wrote:
és igazi édes emberek.

hm.. most így beugrik szinte bármely live amikor yomi a pocakmarci félmeztelenül ott énekel a színpadon XD hát..édes? XD
de jóóóók (*-* )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 21 Wed, 7:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Chimaera wrote:
és igazi édes emberek.

hm.. most így beugrik szinte bármely live amikor yomi a pocakmarci félmeztelenül ott énekel a színpadon XD hát..édes? XD
de jóóóók (*-* )

pontosan az. édes xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 29 Thu, 8:54 pm 
Site Admin

folytatva innen

pszabi wrote:
én is elolvastam.. hát juka is el fog tûnni.. klaha is szólóba ment át és aztán jött a "nagy" siker, hacsak nem lesz oltári jó az a szóló *kíváncsian várja*
viszont az a kamijo-hizaki dolog érdekesen hangzik

Fene tudja, nem hinném, hogy Juka eltünne.. Klaha tök egyedül kezdett el szólózgatni, hatalmas stílus és imageváltással, aztán szépen lassan eltünt. Juka mögött ellenben ott van Hizaki, meg Kamijo és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is velük fog ügyködni, tehát én nem aggódok miatta. :grin:
Onitsuka visszatérés meg rulz, annak örültem én is nagyon. és úgy néz ki, hogy hagyta a fenébe a lemezcéges túlpörgést és szépen belassult és a saját tempójában fog dolgozgatni, ami szerintem minöségileg nagyon jót tesz majd neki, me' azé' volt egypár erösen töltelék-dal szintü cucc a késöbbi lemezein. ^^ tehát naon várom, hogy mit csinál most és remélem hozza a korábbi szinvonalat. <3

Kry-chan wrote:
És Utada elvált...mi lesz most vele??? Milyen klippjei lesznek eztááán??? :D

hát annál a pár évvel ezelötti mosogatós PVnél csak jobbak lehetnek. :beaten: najó, persze az azért szomorú, hogy travelling, meg Drops szintü dolgok akkor nem nagyon várhatóak. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 29 Thu, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Meg a Be my last... az is ütős és gyönyörű klip. :shock: Ahogy a barátnőm mondta, Utada nem a klippekért ment hozzá ( -_-') és ugyanolyan fantasztikus klipjei lesznek, mint a time will tell. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 29 Thu, 9:12 pm 
Site Admin

Kry-chan wrote:
Meg a Be my last... az is ütõs és gyönyörû klip. :shock: Ahogy a barátnõm mondta, Utada nem a klippekért ment hozzá ( -_-') és ugyanolyan fantasztikus klipjei lesznek, mint a time will tell. :lol:

jaj, az azért büntetös volt. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 29 Thu, 10:35 pm 
Mumus

jukának ma jött ki valami szóló cucca én csak ennyit tudok...meg azt hogy Kamijo volt a producer vagy mi!! wtf??? most féljünk???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 29 Thu, 11:31 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
Juka mögött ellenben ott van Hizaki, meg Kamijo és nagyon úgy néz ki, hogy továbbra is velük fog ügyködni, tehát én nem aggódok miatta. :grin:

nah igen, és ők ketten ugye együttest alapítottak és elhajókáztak a lemenő napfényben XD juka meg el lesz imo felejtve.. csak mivel eddig ő volt a hizaki pro énekese, stílustalan lett vna kidobni azonnal
btw stílusról lehet már tudni vmit?
meg nemtom.. gonosz is vok de nekem abból az énekesvilágból (értsd mély/dark ésatöbbi) kaya marad a 4ever luv.. neki van hangja

Case wrote:
Onitsuka visszatérés meg rulz, annak örültem én is nagyon. és úgy néz ki, hogy hagyta a fenébe a lemezcéges túlpörgést és szépen belassult és a saját tempójában fog dolgozgatni, ami szerintem minöségileg nagyon jót tesz majd neki, me' azé' volt egypár erösen töltelék-dal szintü cucc a késöbbi lemezein. ^^ tehát naon várom, hogy mit csinál most és remélem hozza a korábbi szinvonalat. <3

nah igen és akkoris.. a hír óta a singles besten droolozok és két napja megnézem az unplugged dövödöt (^^)" annyira bejövős stílusa van!

Case wrote:
hát annál a pár évvel ezelötti mosogatós PVnél csak jobbak lehetnek. :beaten: najó, persze az azért szomorú, hogy travelling, meg Drops szintü dolgok akkor nem nagyon várhatóak. :?

mibajod van a hikarival? (o_O)? tény h a pévé hótc*r de mekkora szám már :D még most is élőzik vele
a sakura drops meg sztem minden hikki-fan örök kedvence.. akár a pévét tekintve, akár élőben.. btw a mostani kis remixe is <3 (mármint amit az utada united 2006 koncin adott elő)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 30 Fri, 10:16 am 
Site Admin

pszabi wrote:
mibajod van a hikarival? (o_O)? tény h a pévé hótc*r de mekkora szám már :D még most is élõzik vele
a sakura drops meg sztem minden hikki-fan örök kedvence.. akár a pévét tekintve, akár élõben.. btw a mostani kis remixe is <3 (mármint amit az utada united 2006 koncin adott elõ)

Ohh, hikari-val semmi bajom, egyik kedvencem töle, csak az a PV... :beaten:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour