Nos felkeltem... és fájok... elsősorban a nyakam.
Én nagyon jól éreztem magam, és a női blokkban is tomboltunk rendesen. ^^ Kivéve amikor ismerősök nyakába ugráltunk vagy épp egymást vertük a pálcával... ami mellesleg nagyobb sikert aratott mint vártunk (igaz, Ji? XDDDDD) Egész éjjel alig találtuk meg... meg a bilincs is eltűnt néha XDDDDD
Nekem egyrészt tetszett, hogy ilyen sokan voltunk, viszont szerintem jópáran voltak, akik azt se tudták hol vannak és miért... nem feltétlen az alkohol miatt, inkább a mi az a japán zene alapon.... gondolom csak engem zavart, hogy a negyvenes apuka itt tanította szivarozni max. 12 éves fiát.. de ez van, nem kell ránéznem.
Nagyon örülök annak, hogy sok emberrel találkoztam innen a fórumról, most már jópár emberről tudom hogy néz ki, akiket eddig csak neten ismertem. Ennek nagyon örülök.
Visszatérve a zenére - nekem nem volt túl sok bajom vele. Oké, voltak amiket nem szerettem, vagy nem tudtam rá táncolni, de nagyrészt jó volt. Lehet hogy nem rock ömlesztve, de mindeféle vegtyes és ez tetszik.
Viszont o(oké, én is táncoltam rá), de már kezd unalmas lenni Gackt Vanillája... van még pár körülbelül ilyen volumenűó, szövegű szám más előadóktól, Gackttől meg mehetne mondjuk más is ^^ (nem tudom ment-e más szám, ha ment valszeg nem voltam odabenn, utólag megtudtam egypár kedvencemről maradtam le

)
De köszönöm a bulit, jól éreztem magam, várom a képeket és a playlistet. ^^
(ja és a ruhatárost én is kirúgatnám.. ilyen bunkó emberrel ritkán találkozik az ember. Mázlim, hogy amíg eltűnt pár percre, a security-val megoldottuk a problémámat. ^^, viszont a végén az egyik nagyon felidekelt...
A buli végén felállított a fotelból, hogy menjek 3 lépést és beálljak a ruhatári sorba... ennek mi értelme volt?? fájt neki, ha ülve várom meg míg lemegy a sor??? -.-"" )