Kry-chan wrote:
Azért igazodhatna a másik fél is, az a társaság akit említettél. Lehetnének befogadóbbak is. Jó, persze hgoy szar beengedi valakit a jól megszokott emberek közé ez is érthető, de ennyire azért mégse legyetek figyelmetlenek az újakkal. Ha máshol is meg tudják tenni hogy finomabban válaszolnak, nem azonnal támadnak és válaszolnak ha valaki kérdez, akkor itt is meg lehet tenni.
Most megint csak a saját példámmal tudok előhozakodni. Mikor cirka egy éve regeltem, tudod, kit ismertem itt? Senkit az égvilágon! Viszont tettem erőfeszítéseket annak érdekében, hogy igazodjak egy kicsit a közösséghez, és ezek szerint sikerült is, mivel azóta nagyon sok emberrel megtaláltam a közös hangot. Azért az szerintem alap, hogy ha újoncként bekerülsz egy összeszokott társaságba, próbálj alkalmazkodni, és ha esetleg hülyeséget írnál, és neadjisten valaki helyrerak, ne személyes sértésként elkönyvelni... Mert nem az ovi homokozójában vagyunk, egyesek reakciója viszont sokszor azon a szinten mozog. Meg kéne tanulni kicsit lazábbnak lenni, nem személyeskedésként felfogni, ha valaki esetlegesen kijavít, helyreigazít, vagy orbitális baromság eleresztése után rádszól, hogy ugyanmá'...
És félre ne értsd, ez sem személyesen neked szólt, hanem mindenkinek, aki valami pitiáner hülyeség miatt vérig sértődött (mert lássuk be, azért egy fórumon a konfliktusok nem lehetnek olyan egetrengetőek, hogy emiatt napokig, hetekig kelljen sebeket lefetyelni...).