Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:29 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 140  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 10:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

*cough* ki is tud itt franciául? ^_______________^;
La boutique online de Kazane n'est pas encore ouverte, mais il est possible d'acheter quelques exemplaires se trouvant sur cette page. Pour cela veuillez-nous écrire à l'adresse suivante: kazane_contact[@] yahoo.fr

<- azt mondja, emailen lehet rendelni? meeeeert, akkor előfordulhat, hogy ha angolul írnék nekik, akkor le lehet úgy bonyolítgatni a cd rendelést? ^____^;

mond még vmit a rendelésről ezen kívül? ^^"""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 11:40 am 
Site Admin

bylon wrote:
*cough* ki is tud itt franciául? ^_______________^;
La boutique online de Kazane n'est pas encore ouverte, mais il est possible d'acheter quelques exemplaires se trouvant sur cette page. Pour cela veuillez-nous écrire &agrave; l'adresse suivante: kazane_contact[@] yahoo.fr

<- azt mondja, emailen lehet rendelni? meeeeert, akkor elõfordulhat, hogy ha angolul írnék nekik, akkor le lehet úgy bonyolítgatni a cd rendelést? ^____^;

mond még vmit a rendelésrõl ezen kívül? ^^"""""

ehehh, valaki nagyon belejött a CD vásárlásba... :grin: hmhmm.. mit akarsz venni különben? (/me azon a dvd-n agyal már egy ideje.. x__x/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 12:54 pm 
Elite Member

Kissé hiányos újabban a franciatudásom, de igen, azt mondja, hogy az oldal vásárolgatós része már bezárt, de azért még pár cuccot vehetsz tõlük, mailben érdeklõdj a részletek felõl.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 08 Wed, 10:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
Kissé hiányos újabban a franciatudásom, de igen, azt mondja, hogy az oldal vásárolgatós része már bezárt, de azért még pár cuccot vehetsz tőlük, mailben érdeklődj a részletek felől.

köszi Zoska ^^, bár én úgy tippelem , még nem nyitott ki ... az online shop....? :wink: és igen, már másnak is sikerült ( igaz francia egyénnek) rendelni kazanétől Calmano Qual cuccokat. én aztat az albumot szeretném 17 euróért. igen Case, te meg vegyél dvd-t és majd megnézem ...eccer ...nálad...>_>

*vagy inkább ül még az euróján, kivárja az európai koncertjüket és majd ott megrohamozza a merchandise pultot :grin: .....? .....:sweatdrop: ..... :drop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 09 Thu, 12:58 am 
Elite Member

bylon wrote:
köszi Zoska ^^, bár én úgy tippelem , még nem nyitott ki ...

Igen-igen, most, h mondod, az encore, az bizony igencsak "még"-et jelent, és nem "már"-t... Mondtam, h nem megy az fránya francia oly nagyon ^^

bylon wrote:
*vagy inkább ül még az euróján, kivárja az európai koncertjüket és majd ott megrohamozza a merchandise pultot :grin: .....? .....:sweatdrop: ..... :drop:

Legyen igazad, bylon, és jöjjenek õk is!

*Zoska el a másik topicba a Calmano Qual-témán felbuzdulva requestelni egy sort* ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 14 Tue, 10:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Astan Calmando Qual interview angol fordítása

egész correct, annak árnyékában, hogy a németről angolra fordítás = szöveglebutítás. lol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 4:33 am 
Elite Member

Nagyon úgy néz ki, hogy Arianával a Diru koncertrõl kénytelenek leszünk lemondani, úgyhogy nyitott vagyok mindenféle egyéb lehetõségre, ami megszabadít némi pénztõl, és japán zenével kapcsolatos. Vagyis igazából az elmaradt Diru miatti keserûségemet csillapítandó szívesen mennék bárhová. És pont most futottam bele a Mucc-koncertturné hírébe újból, és igencsak bíztatónak tûnik a dolog. Gondolkozik rajta valaki, hogy esetleg ellátogat? Párizsban is lesz koncertjük, meg valahol Németországban is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 1:47 pm 
Official Cheerleader

Zoska wrote:
És pont most futottam bele a Mucc-koncertturné hírébe újból, és igencsak bíztatónak tûnik a dolog. Gondolkozik rajta valaki, hogy esetleg ellátogat? Párizsban is lesz koncertjük, meg valahol Németországban is.

hát jó lenne valamelyikre kimenni ... majd megnézzük, hogy jön ki jól anyagilag :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 2:01 pm 
Site Admin

én egyenlöre inkább kivárok.. a Mucc ugye engem annyira speciel nem érdekel, meg szinte biztos, hogy még jön majd ez-az érdekes az év hátralevö részében is és inkább legyen majd arra pénzem. ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 2:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:
És pont most futottam bele a Mucc-koncertturné hírébe újból, és igencsak bíztatónak tűnik a dolog. Gondolkozik rajta valaki, hogy esetleg ellátogat? Párizsban is lesz koncertjük, meg valahol Németországban is.

jah, a Wacken Fest után Hamburgban. ami kicsivel sincs közelebb mint Wacken.

mindenki berlini vagy müncheni oneman hírre várt, erre meg...hamburg....

*sniff-sniff nektek párizsért :(*

az a "más dolgok" amit Case emíltett...nekem a Calmando Qual (Hibiki xD,) kéne nagyon. de 100 % , hogy őket egy mégmesszebbi északnyugati városba hívják. =O

én elmegyek veletek Mucc-ra, ha össze tudjuk szervezni ^___^v

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 6:00 pm 
Elite Member

bylon wrote:
Zoska wrote:
És pont most futottam bele a Mucc-koncertturné hírébe újból, és igencsak bíztatónak tûnik a dolog. Gondolkozik rajta valaki, hogy esetleg ellátogat? Párizsban is lesz koncertjük, meg valahol Németországban is.

jah, a Wacken Fest után Hamburgban. ami kicsivel sincs közelebb mint Wacken.

mindenki berlini vagy müncheni oneman hírre várt, erre meg...hamburg....

*sniff-sniff nektek párizsért :(*

az a "más dolgok" amit Case emíltett...nekem a Calmando Qual (Hibiki xD,) kéne nagyon. de 100 % , hogy õket egy mégmesszebbi északnyugati városba hívják. =O

én elmegyek veletek Mucc-ra, ha össze tudjuk szervezni ^___^v

Hát igazából egyedül - vagyis Arianával- még Párizsnak nekivágtam volna mindenféle különösebb szervezgetés nélkül, hála annak, hogy úgy volt, hogy a szállással nem lesz gond, meg a nyelvtudás sem óriási akadály, de a Mucc esetében Németországgal szemben már volnának fenntartásaim. Tehát ha valaki leszervezné, én csatlakoznék, de szervezgetést nem vállalok, aki meg ilyen téren a tapasztalt a társaságban (értsd: Case), úgy tûnik, hogy nem jön... Szóval ha mentek, lehet, hogy csatlakoznék, de akkor minél hamarabb kell dönteni.

Ha már "más dolgok" kívánságlistát lehet összeállítani, akkor nekem a nagy álom ugye a Merry lenne... De ha a realitásoknál akarunk maradni, akkor a DespairsRay is jöhetne, pláne, hogy most megint külföldön turnézgatnak... Akit egyébként szinte biztosra veszek, hogy nagy név lesz, és a németeket megint annyira lázba tudja hozni, mint a DeG, az Miyavi. Feltételezem, hogy jövõre tavasz körül valószínûleg elnéz õ is erre. De ez ugye a társaságot nem érdekli...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 7:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:

Hát igazából egyedül - vagyis Arianával- még Párizsnak nekivágtam volna mindenféle különösebb szervezgetés nélkül, hála annak, hogy úgy volt, hogy a szállással nem lesz gond, meg a nyelvtudás sem óriási akadály, de a Mucc esetében Németországgal szemben már volnának fenntartásaim.

szállás:
a szabad ég alatt. >.o

nyelv:
emlékszel hányszor kellett németül megszólalni a berlini úton? ^^"

szervezés? egy hitelkártyás egyed július folyamán rendel Neotokyótol (ahol egyelőre még pontos infó sincs a oneman helyéről, nemhogy jegyrendelés...). közbe mindenki (én) összekapargatja a pénzt vonatjegyrére, amit ugye kicsivel aug. 7 előtt is elég megvenni. ( *me halogatja az időpontot erősen) monnyuk, aug 1. a befizetési határidő, találkozunk a pályaudvaron. xD,

kihagytam valamit? >.o

...jah, + Hamburg térkép. ^^""""

Zoska wrote:

az Miyavi. Feltételezem, hogy jövőre tavasz körül valószínűleg elnéz ő is erre. De ez ugye a társaságot nem érdekli...

dehogynem! xD,,

hát, gambatte mindenkinek. :drop:

(per pillanat a Buck-Tickon kívül nincs számomra széles a világon érdekesebb zenekar, akit elhozhattak Európába, mint a Mucc. >.<) a plastic tree-ért majd tokyo-ba utazom >.<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 8:04 pm 
Elite Member

bylon wrote:
szállás:
a szabad ég alatt. >.o

nyelv:
emlékszel hányszor kellett németül megszólalni a berlini úton? ^^"

szervezés? egy hitelkártyás egyed július folyamán rendel Neotokyótol (ahol egyelõre még pontos infó sincs a oneman helyérõl, nemhogy jegyrendelés...). közbe mindenki (én) összekapargatja a pénzt vonatjegyrére, amit ugye kicsivel aug. 7 elõtt is elég megvenni. ( *me halogatja az idõpontot erõsen) monnyuk, aug 1. a befizetési határidõ, találkozunk a pályaudvaron. xD,

A szállás ilyen formájával nem is lenne gond, ha megfelelõ közelekedési eszközre sikerülne akadni, tehát nem kellene mondjuk még plusz 1-2 napot ott tölteni. Arról meg már leszoktam, hogy a családhoz hasonlóan rettegjek a "csúnya bácsiktól", de azért egy erõteljes fiatalember is jelentkezhetne kísérõnek ^^

A vonatjegy meg ugye annál olcsóbb, minél elõbb veszi az ember (vagy legalábbis az akciós jegyeket korán lehet csak elcsípni). De feltételezem, hogy ha a busz nem is olyan kényelmes, de talán még olcsóbb megoldás volna egy diák felmutatásával pl. Ezért lenne sürgõs körbenézni és intézkedni. Nézelõdöm is egy kicsit, azt hiszem. Mégis csak bíztatóbb, ha az ember már valami árat is tudna mondani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 8:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Zoska wrote:

A vonatjegy meg ugye annál olcsóbb, minél előbb veszi az ember (vagy legalábbis az akciós jegyeket korán lehet csak elcsípni). De feltételezem, hogy ha a busz nem is olyan kényelmes, de talán még olcsóbb megoldás volna egy diák felmutatásával pl. Ezért lenne sürgős körbenézni és intézkedni. Nézelődöm is egy kicsit, azt hiszem. Mégis csak bíztatóbb, ha az ember már valami árat is tudna mondani.

basszus, igen A BUSZ! 30 (max. július 9) illetve 40 (max. június 29) napos elővételi kedvezmény! :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jun 18 Sat, 8:40 pm 
Elite Member

Hátöhmmm… Piszkosul drága mindenhol a jegy. A repjegy, a buszjegy (a vonatjegyek árát istennek se találtam), minden. Részemrõl szerintem Hamburgot, mint célt, ki is lõném. Ha München lenne, istenem, mennyivel egyszerûbb lenne az élet! De csak az utazási költségek felemésztenének minimum 30-60.000 Ft-ot. Pontosabban a buszjegy 33.210 Ft lenne diákkal, a repülõjegy meg egy vagyon.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2091 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 140  Next

All times are UTC + 1 hour