Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:43 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 17 Thu, 11:15 pm 
Site Admin

moo, mondtam má' hogy utálom a yousendit-et..? :drop:
mindegy, közben találtam egy mpeg verziót, csak az sorbanállós, de azért remélem reggelig lecsorog majd.. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 7:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yeeee! Itt egy cyca is!!! =DD <3
oh, hát nemcsak álmodtam, hogy a letöltős linkes topic hasznos. ^^""""
akkor beprómótálok most egy oldalt, ahonnan tölthető zenék/ videók az itt testileg jelenlevőknek megvan többnyire, DE nem érdekeltek XPPPP
szóval, a misatojaganshi nevű zakkant <3 nőszemély LJ-jában BUCK-TICK HÉT VAN! Most '91-nél jár! <3

http://www.livejournal.com/users/misatojaganshi/

akiknek megvannak a videók azoknak is szórakoztató elolvasgatni is.
XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 8:34 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Quote:
I mean after watching Atsushi take two unsuspecting band members from behind and molest them on stage during his solo live and then looking at this interview...aha it's sorta shocking LMAO!

:shock: Lehet, meg kéne nézni a szólókoncertet is, der sehol nem találom letölthető állapotban :? .....

A Csajszi meg nagyon ott van, főleg hogy a legbakabb BT interviewt töltötte fel, amit eddig láttam xD!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 8:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
A Csajszi meg nagyon ott van, főleg hogy a legbakabb BT interviewt töltötte fel, amit eddig láttam xD!

ó, hoppá hoppá, akkor letöltöm ! ^^ kár hogy ma tizenvalahány kb/secundunnal tűntet ki a net. _ _

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 8:55 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
tenshi wrote:

ó, hoppá hoppá, akkor letöltöm ! ^^ kár hogy ma tizenvalahány kb/secundunnal tűntet ki a net. _ _

De azt múltkor írtam neked CDre, ha jól emlékszem, bár nem biztos ^^". Egy Music Station karácsonyi interview Jupiter liveal! Atchan szemétkedik a kis U-ta-channal, aki rendesen beég emiatt, Imai meg bambul, és nem figyel a kérdésekre, nagyon baka ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 9:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
bylon wrote:
tenshi wrote:

De azt múltkor írtam neked CDre, ha jól emlékszem, bár nem biztos ^^". Egy Music Station karácsonyi interview Jupiter liveal! Atchan szemétkedik a kis U-ta-channal, aki rendesen beég emiatt, Imai meg bambul, és nem figyel a kérdésekre, nagyon baka ^^".

igen kaptam Music Station Jupiter-t az überbaka interjúval ^^. most úgy értettem, hogy te is most töltötted..de félreértettem. mindegy most már megvárom mi jön le. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 9:04 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

bylon wrote:
igen kaptam Music Station Jupiter-t az überbaka interjúval ^^. most úgy értettem, hogy te is most töltötted..de félreértettem. mindegy most már megvárom mi jön le. ^^

^^" Elnézést, tényleg úgy hangozhatott ^^""""""""""""""""""""".

szerk.: Most vettem észre, hogy cdjapanen le van értékelve az Akuma and Freund limited editionje :shock: . Az ilyen persze mindig olyankor van, amikor már rendeltél :cry: . De remélem marad még belőle a szülinapomig! ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:26 pm 
Newbie

Pusszancs mindenkinek! Köszi a kedves üdvözlést itt és a bemutatkozós topicban is :love:

Bylon: a letöltős téma nem csak álmodban volt hasznos :heart:

Quote:
akkor beprómótálok most egy oldalt, ahonnan tölthetõ zenék/ videók az itt testileg jelenlevõknek megvan többnyire

hehe, ezt a helyet már megtaláltam :D

Egy kérdés: itt testületileg mindenki beszél japánul? (csak én nem... :( )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:29 pm 
VIP Member

cyca wrote:

nem, én sem igazán, nemrég tanulom csak "hivatalosan"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Most vettem észre, hogy cdjapanen le van értékelve az Akuma and Freund limited editionje :shock: . Az ilyen persze mindig olyankor van, amikor már rendeltél :cry: . De remélem marad még belőle a szülinapomig! ^^"

Go Tenshi Go!!!! ^___^

és a riport+Jupiter tényleg az az a bizonyos. Ami bennem megragadt az nem az hogy Atchan kiszúr a 'szájhős' Utával, hanem az a lezser mozdulat ahogy Uta elutasítja a hozzá közelebb ülő bátyót -aki tartaná neki a mikrofont-gondolván 'Ahh nemkell , majd Atsushi kiszolgál'. =DDDDDD 'És had szenvedjen Acchan' XDDD

Maimaikánk meg persze hogy bambul, reménykedett hogy nem kell megszólalnia azon az estén ;D

A másik kawaiság pedig ahogy Atsushi megrázza az elzsibbadt kezét. Abban annyi finomkodós nőciség van. ;D Imai nőiességéről meg ne is szóljunk. Az a kosztüm...^^"""""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:32 pm 
VIP Member

tenshi wrote:
Most vettem észre, hogy cdjapanen le van értékelve az Akuma and Freund limited editionje :shock: . Az ilyen persze mindig olyankor van, amikor már rendeltél :cry: . De remélem marad még belőle a szülinapomig! ^^"

ömmm ... mennyit kóstál?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

cyca wrote:
hehe, ezt a helyet már megtaláltam :D

:grin: oké, ez egy nagyon szórakoztató LJ. :grin: végülis engem Tenshi irányított rá! ^.^v

japánul meg ...^^"""", ó bárcsak! azért ragad az emberre valami a dalokból! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:42 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

cyca wrote:

Van, aki tanul (én is!), meg olyanok, akikre úgy ráragadnak bizonyos kifejezések, meg persze van, aki tud is, szóval mindenféle emberke akad ^^".
bylon wrote:
és a riport+Jupiter tényleg az az a bizonyos. Ami bennem megragadt az nem az hogy Atchan kiszúr a 'szájhős' Utával, hanem az a lezser mozdulat ahogy Uta elutasítja a hozzá közelebb ülő bátyót -aki tartaná neki a mikrofont-gondolván 'Ahh nemkell , majd Atsushi kiszolgál'. =DDDDDD 'És had szenvedjen Acchan' XDDD

Maimaikánk meg persze hogy bambul, reménykedett hogy nem kell megszólalnia azon az estén ;D

A másik kawaiság pedig ahogy Atsushi megrázza az elzsibbadt kezét. Abban annyi finomkodós nőciség van. ;D Imai nőiességéről meg ne is szóljunk. Az a kosztüm...^^"""""""

Hát, én megértem, hogy U-ta Atchan mikrofonját akarta inkább, a helyében én is ezt választottam volna xD! Meg végül jobban megfigyelve ugye véletlenül ütötte ki Toll kezéből a mikrofont, viszont felvehette volna, hogy használja azt, de neki Atchan kellett, hogy tartsa, hagy szenvedjen a gonosz bácsi!!!!!!!!!!! (tényleg az! felvételeim vannak, amik bizonyítják xD) De a kézrázás..... hát igen, no comment ^^".

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 22 Tue, 10:54 pm 
Site Admin

cyca wrote:

nem csak te nem, me' pl. én sem.. :\ (pedig milyen hasznos is lenne oldalkészítgetés közben... nyafff :? )

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Feb 23 Wed, 8:28 am 
Elite Member

Üdv Cyca körünkben.

Én is csak magyarul beszélek...

:?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2762 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 185  Next

All times are UTC + 1 hour