Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 8:40 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 10:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Megelőztél Ji-chan...^^
Pont azt akartam megemlíteni, hogy kétséges hogy a Kyoval történtek 100%-a igaz...vagyis nincs mentség a pszichopataságára??? :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 11:01 am 
Site Admin

figyelmeztetés:
az alábbi post elolvasása súlyos elme- és személyiség zavarok okozására alkalmas.
szükség esetén pszichiátrai segítségért kérjük forduljanak a macihoz. :teddy:

No, megvettem, a PopCorn-t (nemkicsit éreztem magam hülyén közben... me'hogy, mit keresek én egy boltban egy popcorn-nal a kezemben... wtf!? xD)
Tehát, akkor itt a csuda cikk a maga gyönyörüséges, tündöklö teljességében. szerintem hihetetlenül viccesen buta az egész. :grin: meg úgy általában az egész újság.. én popcorn-t utóljára valamikor kiskoromban láttam, azt is németül és habár tudtam, hogy valami nagyon súlyosra kell számítani, ez a szinvonal még engem is felkészületlenül ért... xD

click1 / click2

nomeg... a bravo.hu fórumon talált random elejtett megjegyzés alapján ("van dir en grey poszterem a román popcorn-ból" ....!!! O_o") elkezdtem nyomozgatni guglival és hisztérikus dolgokat találtam délkeleti szomszédjainknál: egyrész vk cikk a popcorn ottani oldalán és a legjobb, a Tokio Hotel & JRock fórum.... :teeth:

valamint külön Ancic kérésére beszkenneltem azt a dönörüséges Kyo rajzocskát amit tegnap sikerült összehozni. :artist:

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 11:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

A rajz találó lett.gratu! ^^
A fórum megnevezése görcsös hányingert és undort váltott ki belőlem...édes, hgoy milyen kevesen vannak fenn...mindegy...
A képek...ki a fene nézi ezt borotvavágásnak? Ez egy általam szeretett kép, amit elégszer láttam már de sosem gondoltam borotvának, hgoy miért azt már Zoska nálam sokkal jobban kifejtette, szóval ennyi.
(Kyo olyan szexis véresen... :oops: :lol: :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 12:54 pm 
Forum Addict

Zoska wrote:
Kyo színpadi alakításának meg nem egészen az a célja, hogy a Popconr szintű tinimagazinokban legyen elrettentő példa. Feltételezem.

A hírverésre gondoltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 1:15 pm 
Mumus

Édes D-m arról ő nem tehet, hogy ilyen újságokban jelentetik meg szerintem ő se szívleli!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 1:28 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
Édes D-m arról ő nem tehet, hogy ilyen újságokban jelentetik meg szerintem ő se szívleli!!!

Szerintem -nem csak erre az egy újságcikkre értve - az ilyen színpadi akciók jó reklámot jelentenek a bandának, persze nyilván a saját célközönségüket megcélozva. Ha csak szerényen elhörögné a dalait, valószínűleg sokkal kevesebbet beszélnének róla.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 1:58 pm 
Mumus

Érdemes lenne megnézned az Osaka Jo hall koncertet kyo szerényen énekel még is nagy közönségnek örvend!!! És néha nem árt ha az ember tovább képzi magát, hogy mi és hogy van... pl: macabre tour ott már kyo mindenféle furcsa dolgot csinál vagy ott vannak a különféle clippek is!! Ha az amcsi közönség ezt látta volna mármint a régi dolgait akkor megérteném a megbotránkozást de így nem. Most miért baj hogy kaparássza magát bolhás és kész...(vércsivava)....és azok a nyomok nem penge nyomok hanem köröm próbáld ki lehet egyenes vonalat húzni a körmöddel!! Nekem mindig sikerül hisz nagyok és ha netalántán megvakarom a karom akkor ott a nyoma!!!! ennyi ő csak erősebben húzza na... nagyon viszket neki :P!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 2:33 pm 
Elite Member

te jó ég, hogy én mekkorát röhögtem azon a popcorn cikken (btw. a korn énekese a kitépett szívéböl logo ereken hegedül... ennyit a cikkirorol. xDD hüp-hüp-hüp korn-trükk! xDDD) ha lennének popcornt olvaso ismeröseim szinte várnám, hogy mikor jönnek, h "huu, és te tényleg szereted, mikor felvagdossa az ereit??" :laugh: ez tipikusan egy hozzánem értö irta. aki ezt komolyan veszi magára vessen. igazábol nem tudok rá mást mit mondani, majdhogynem vicces lenne, ha vki ugy jönne hozzám, h "a popcornban látta, hogy..." :lol: ah, emberek. -_-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 2:49 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:
Azt se tudjuk mit élt át!!! Ha kinyitja a száját hazudik de ezt mindeki tudja :P!!!!! 8)

Akkor is hazudik ha kérdez, ez már csak így van. xDDDDDD És igen, bolhás, akármennyit is fürdetem.... Venni kéne rá bolhariasztó nyakörvet és akkor nem háborodna fel senki, csak így sokkal viccesebb. xDDDDD

Case!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi a rajzot, még mindig zseniális! *____________________________________* xDDDDDDDDDDDDD

A random Dir en grey random fórumokról meg nagyon tanulságos, tegnap ugyanis kiderült, hogy Kaoru egy leszbikus magyar nő (az arcszörzet miatt valószínűleg hormonzavarokkal is küszköd). xDDDDDDDDDD Biztos szeret ő is titokban barkácsolni, yeyy! xDDDDD

Last edited by tenshi on 2007 Jan 09 Tue, 2:52 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 2:50 pm 
Forum Addict

Nem csoda, hogy a közvélemény nehezen tér napirendre felette, ha maguk a Dir en grey rajongók is ennyire megosztottak a témában. Van itt a "bolhás vércsivavá"-tól kezdve a "nem kell komolyan venni"-n át a nehéz gyermekkor okozta pszichés zavarok tüneteiig minden.

Én azok közé tartozom, akik nem kíváncsiak erre, függetlenül attól, hogy művér vagy igazi, vagy hogy pengével vagy a körmével csinálja. Mindössze annyit fűztem hozzá, hogy szerintem nem baj, ha ez köztudott, így aki ezt szereti, az rátalál és meghallgatja a zenéjét, elmegy a koncertjeire, aki nem ezt szereti, az pedig elkerüli.
Persze akik csak egyszerűen kíváncsiak, hogy milyen is lehet ez, azok is megnézik (meghallgatják, stb), és ez bizony az ő malmukra hajtja a vizet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 2:56 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

D wrote:
Nem csoda, hogy a közvélemény nehezen tér napirendre felette, ha maguk a Dir en grey rajongók is ennyire megosztottak a témában. Van itt a "bolhás vércsivavá"-tól kezdve a "nem kell komolyan venni"-n át a nehéz gyermekkor okozta pszichés zavarok tüneteiig minden.

Nem vagyok rajongó Te, a bolhás vércsivavát ne számítsd ide. xD
Ha nem vagy kíváncsi egyszerű a dolog: NE NÉZD EZT A TOPICOT!!!!! Probléma megoldva. Mert gondolom kb. tudod ők milyenek ezért tuti nem a kíváncsiság hajtott ide. xDDDDDDD Én se olvasom a Miyavi topicot sose hasonló okokból. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:12 pm 
Official HobbitGirl

tenshi wrote:
"
A random Dir en grey random fórumokról meg nagyon tanulságos, tegnap ugyanis kiderült, hogy Kaoru egy leszbikus magyar nő (az arcszörzet miatt valószínűleg hormonzavarokkal is küszköd).

Micsoda?!?!? : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tenshi wrote:
xDDDDDDDDDD Biztos szeret ő is titokban barkácsolni, yeyy! xDDDDD
Ezek után ez EGYÉRTELMŰ!! XD
Igenigen, konstruktív jelelgű hozzászólás desu... de hát engem annyira nem érdekel, hogy Kyo vagdossa-e magát, vagy nem, vagy mivel teszi, és miért, engem sosem nyűgözött le a színpadi showja.. kivéve, ha táncol(ni próbál.XDnem is tudom, kitől tanulta... XD)
Ja és nagyon találó a Kyo-rajzocska! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:24 pm 
Forum Addict

tenshi wrote:
D wrote:

Nem vagyok rajongó Te, a bolhás vércsivavát ne számítsd ide. xD

Ji-chan hozzászólására reagáltam, ott láttam a vércsivavát, de mondjuk azt sem tudtam, hogy te nem szereted őket (már? vagy régebben se?). Emlékszem, ti is beszéltetek vércsivavást Szabival...szóval akkor ez tőled ered :D

tenshi wrote:
Ha nem vagy kíváncsi egyszerű a dolog: NE NÉZD EZT A TOPICOT!!!!! Probléma megoldva. Mert gondolom kb. tudod ők milyenek ezért tuti nem a kíváncsiság hajtott ide. xDDDDDDD Én se olvasom a Miyavi topicot sose hasonló okokból. xD

Arra kíváncsi vagyok, hogy mi történik a japán zenekarokkal úgy általában és érdekel, kik koncerteznek Japánon kívül és milyen visszhangja van a fellépéseknek. (Többek között ezért is olvasom ezt a fórumot.)
Érdekes a rajongóik véleménye is, és hogy ki hogyan reagál egy ilyen hírre azok közül, akiket ismerek vagy akiket csak a fórumon láttam még.

Dir en grey _koncertre_ nem vagyok kíváncsi, de ez még rengeteg más előadóra is igaz. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:36 pm 
Senior Member

"Amerikában a tömeg dühös lázadásban tört ki az együttes, és frontembere ellen."

Na ezt azért erősen kétlem. Elmegy "jópár" rajongó a koncertre,mert imádják őket- különben minek mennének el- ismerik őket, valószínű, h tudják miket csinálnak/tak, majd mikor Kyo megsebzi magát (mindegy hogy), akkor teljesen felháborodnak és lázadásban törnek ki :D.. Ja, valószínű. Sőt, épp hogy nem akarják meglincselni az egész együttest! Elképzelem, ahogy a nagy felháborodás hatására az együttes szomorúan lekullog a színpadról.. Vicces.. :?
Érdekes egy cikk :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 09 Tue, 3:49 pm 
Site Admin

D wrote:
Mindössze annyit fűztem hozzá, hogy szerintem nem baj, ha ez köztudott, így aki ezt szereti, az rátalál és meghallgatja a zenéjét, elmegy a koncertjeire, aki nem ezt szereti, az pedig elkerüli.

de érted, igazából az a probléma, hogy ez egy kiragadott példa. most ennyi erövel Gackt-ról ha berakják valamelyik képet ahol xy zenekartaggal enyeleg, vagy éppen a kutyájával, abból sem feltétlenül azt a következtetést vonja le egy átlag olvasó amit kellene. mert arra meg lehetne azt mondani, hogy jó, akkor aki nem buzi, vagy nem szereti a kutyaszex-et, az ne hallgasson Gackt-ot... :beaten: közben meg azé' Gackt munkássága nem erröl szól alapból. ugyanúgy a Deg sem annyiból áll, hogy van egy torzonborz manó, aki néha vérzik. o_O/

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour