Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 125  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 9:45 am 
Forum Addict

És, az Európai dátumok:

Szeptember 30. (péntek) Oroszország (Szentpétervár)
Október 2. (vasárnap) Egyesült Királyság (London)
Október 4. (kedd), Spanyolország (Madrid)
Október 6. (csütörtök), Olaszország (Róma)
Október 9. (vasárnap), Ausztria (Bécs)
Október 10. (hétfő), Lengyelország (Krakkó)
Október 12. (szerda) Németország (Berlin)
Október 13. (csütörtök), Németország (Köln)
Október 15 (szombat) Franciaország (Orleans)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 10:25 am 
Member

Nem akarunk írni nekik, hogy hozzánk is jöhetnének? Ha hivatalos oldalra, twitterre vagy myspace stb. írunk, hátha...
Nagyon szomorú leszek, ha most nem jönnek ide... már most az vagyok, de lehet, egy próbát megérne... T_T

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 10:51 am 
VIP Member

Bécs itt van egy pökésre :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 11:02 am 
Member

Hát köszi, életemben nem jártam külföldön és épphogy töröm az angolt. Egyedül meg elindulnom nem érdemes, mert itthon is képes vagyok eltévedni :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 11:04 am 
Forum Addict

Michiyo88 wrote:
Hát köszi, életemben nem jártam külföldön és épphogy töröm az angolt.

Az nem is baj, Bécsben egészen jól beszélnek németül is !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 11:05 am 
Member

Azért írtam, hogy szinte angolul se tudok, németül meg PLÁNE NEM! :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 11:42 am 
VIP Member

Biztos megy innen más is, akivel kimehetnél.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 2:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kicsit csalódott voltam én is, mikor megláttam a dátumokat, mert cool lett az album és szívesen meghallgattam volna pl. a Remember Forever-t és stb.-t élőben, de, ha most nem, majd jönnek máskor :pinky: *csak pozitívan*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 4:49 pm 
Member

Quote:
de, ha most nem, majd jönnek máskor Pinky *csak pozitívan*

Igazad van! Egyetértek! Akkor csak optimistán kell hozzáállni! Remélem legközelebb már nem hagynak ki minket! (Bár egy páran akcióba kezstünk facebook-on meg twitteren és írogatunk nekik... hátha beraknak még egy helyszínt bár kétlem, de azért... "Próba cseresznye" :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 6:23 pm 
Elite Member

egész egyszerű h miért nem jönnek, a vk kezd lecsengeni az országban, alig voltak OZn, Muccon és Miyavin is, fele annyian se mint 1 éve. japán vonatkoztatású Nana Kitade-n is alig voltak. egyedül a Giru állta meg a helyét, (tavasszal Orochin is jó ha voltak 50en, mikor a hasonló kategóriájú Guilden kb 3x annyian ősszel) eléggé valószínűsítem h Gacktból se lesz nagy profit, úgyhogy, nem nagyon éri már meg a szervezőknek. 300 emberért nem fogják elhozni őket ide.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 6:47 pm 
Forum Addict

pixyfalse01 wrote:
egész egyszerű h miért nem jönnek, a vk kezd lecsengeni az országban, alig voltak OZn, Muccon és Miyavin is, fele annyian se mint 1 éve. japán vonatkoztatású Nana Kitade-n is alig voltak. egyedül a Giru állta meg a helyét, (tavasszal Orochin is jó ha voltak 50en, mikor a hasonló kategóriájú Guilden kb 3x annyian ősszel) eléggé valószínűsítem h Gacktból se lesz nagy profit, úgyhogy, nem nagyon éri már meg a szervezőknek. 300 emberért nem fogják elhozni őket ide.

Azt, hogy Nana Kitadén alig voltak, sztem borítékolható volt, pláne hogy a magyar rajongóbázis főleg nyáladzó keslánykákból áll, akik kétlem, hogy Nana Kitadéra fognak nyálzani. :beaten:
*Orochi meg... hagyjuk már XDD A kutya se ismerte őket, mielőtt be nem lett jelentve a koncert.

Amúgy meg én nem gondolnám, hogy kezd lecsengeni, maximum a jegyek lesznek drágábbak... Szerintem erről van szó, meg arról, hogy mivel besokasodtak a japó koncertek, anyuci meg apuci nem fizet ki minden koncertet, így az emberek inkább válogatnak, hogy hoppá, melyiket is szeretem jobban.

Ráadásul ha jól rémlik a magyar Versailles koncert teltházas volt, kétlem, hogy amiatt ne jönnének ide, mert jajj megcsappant a rajongók száma. Lehet, hogy nem csapott le rájuk senki, vagy más oka volt. Mitt'om én.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 6:58 pm 
Forum Addict

pixy, azért az Orochit meg a Guild-et nem kéne egy kalap alá venni a Versaillles-al, de csak szerény véleményem szerint :beaten:

Michiyo: Ez szép és jó, de konkrétan kétnaponta koncerteznek, így csak utazni van idejük, utána meg gondolom mennének már haza, hogy pihenhessenek, és felkészüljenek a Dél-Amerikai fellépéseikre.
Hidd el, én is örültem volna, ha jönnek, de örüljünk, hogy tavaly voltak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 7:22 pm 
Member

Akkor majd a következő turnén.... én optimista és türelmes vagyok :D
És szerintem se kezd lecsengeni a vk őrület, csak a sok kínálat miatt nyilván mindenki megválogatja, melyikre menjen el... nem mindenkit töm anyuci-apuci lóvéval :D
Mellesleg szerintem se kéne egy kalap alá venni a Guildet a Versailles-al... ezt konkrétan sértésnek veszem... :twisted:
No mind1... Majd legközelebb jönnek ide, hiszen megígérték. Lesz még turné, reméljük ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 7:22 pm 
Forum Addict

^ Hát inkább nagyobb problem az, hogy azért egy koncert nem úgy van, hogy írunk nekik egy levelet, hogy "Héj, gyertek mán ide is koncertezni e" meg pislogunk nagy szép szemekkel.

Én is örültem volna, ha jönnek, de mindegy majd legközelebb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 01 Fri, 8:04 pm 
Site Admin

No, így, hogy megvannak a dátumok és megelőzve a további kreatív találgatásokat, hogy miért nem jönnek ide... xD A zenekar kérése az volt a turnészervezők felé, hogy ezen a turnén inkább olyan városokba szeretnének eljutni, ahova a korábbi turnékon nem (és tényleg alig van egyezés, Köln, meg max még 1-2 nagyobb hely), hogy az olyan rajongóknak kedvezzenek, akik eddig nem láthatták őket élőben.

Egyébként én kb biztos, hogy kinézek a bécsi koncertre, gondolom majd lesznek még innen páran, sz'al összelehetne majd szervezni valamit. :grin: A Szene klub, ahol játszanak majd, nagyon korrekt hely, kb akkora mint a Diesel vagy az A38, szóval 600-700 fős, csak kicsit kintebbfele van a városközponttól.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1862 posts ]  Go to page Previous  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 125  Next

All times are UTC + 1 hour